Nordic-låge, nyhed, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Forny eller forstærk stilen i dit hjem. Udskiftning af greb er en af de enkleste måder at forny dit køkken på. Køkkengrebet får dit køkken til at matche, lige præcis den stil du har i resten af hjemmet.

Køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet. Du bruger mange timer her i løbet af dagen, og det er derfor vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Synes du, at dit køkken kunne trænge til en opgradering, så kan nye køkkengreb være løsningen, hvis du ønsker forandring i dit køkken.

 

Nye greb til dine køkkenlåger?

Med et køkkengreb fra Vordingborg Køkkenet, kan du være med til at sætte dit helt eget præg på dit drømmekøkken. Grebet til dit køkken, er en stor del af køkkenets udstråling. Du kan derfor både opnå et elegant udtryk, med et køkkengreb med lige og skarpe kanter. Eller du kan få et mere råt design, og vælge en af vores greb med sorte og mørke toner. Hos os kan du både købe køkkengreb i sort, rustfrit stål, krom og læder.

 

Runde køkkengreb og trægreb til køkkenlåger

Vi har også et udvalg af runde køkkengreb, som giver et noget anderledes look, end det traditionelle stanggreb. Med runde greb holder du køkkenet i et enkelt udtryk, og du kan derfor holde køkkenet i et rent og enkelt design. Du kan også give dit køkken et mere varmt og nordisk udtryk, og vælge trægreb til dine køkkenlåger.

Er du på udkig efter greb til dine skuffer og låger i køkkenet, så find inspiration i vores køkkenkatalog lige her.