Er det blevet tid til nyt køkken? Så er du sikkert på udkig efter inspiration til dine nye køkkenskabe. Hos Vordingborg Køkkenet kan du få al den inspiration du har brug for, enten i vores showrooms, på vores hjemmeside eller i vores dreambook. Vi viser forskellige køkkenskabe, flotte greb og overflader, specielle indretninger, avanceret køkkenteknik og et kæmpe udvalg af tilbehør. Hvad enten du ønsker et retro køkkenskab, et moderne landkøkken, et designerkøkken eller et flot materialemix, så sørger vores konsulenter for at guide dig godt igennem vores sortiment, og sammen kan I designe jeres køkkendrøm. Er du ikke til køkkenskabe gør det selv – fortvivl ej! Når du får dit nye køkken, fra Vordingborg Køkkenet, er alle køkkenskabe samlet og klar til montering.

Hos os finder du alt, hvad hjertet kan begære.

Høje køkkenskabe

At vælge høje køkkenskabe er et super populært valg. De kan laves med et væld af indretningsmuligheder, så de kan tilpasses dine behov. Hos os kan du bl.a. vælge imellem højskabe med indvendigt udtræk, skuffer til både køkkenudstyr og fødevarer, skabsenhed, som er udstyret med SoftSTOPP, således lågen glider ubesværet op og i, indtil bevægelsen lige så stille dæmpes. Du kan sågar få indretning til kosteskab, i dit højskab fra Vordingborg Køkkenet.

Høje køkkenskabe giver dig ekstra meget opbevaringsplads i dit køkken, og så sikrer de dig samtidig nem og behagelig adgang til dine ting. Kom ind og oplev vores mange forskellige indretningsmuligheder af højskabe, og lad dine køkkendrømme blive til virkelighed.

Smalt køkkenskab

Der kan være flere grunde til, at et smalt køkkenskab giver mening. Det kan både være fordi du ønsker at udnytte alle afkroge af køkkenet, og derfor kan der måske klemmes et smalt skab ind i designet, i stedet for et- eller flere tilpasningsstykker. Det kan også være at du har et lille køkken, hvor det giver mening, at gøre brug af flere smalle skabe i stedet for få brede. Et smalt køkkenskab kan have ligeså mange funktionaliteter som et bredt. Vi har et utal af indretningsmuligheder til alle vores skabe, og uanset hvad du påtænker at bruge skabet til, så designer vi skabet ud fra dine behov.

Ønsker du skraldespand til køkkenskab, i et smalt skab, er dette også en mulighed. Vi har, til dette formål, en udtræksenhed på 300 mm. til affaldssortering – konstrueret til 40 liters affaldsposer, så på trods af det smalle design, behøver du ikke gå på kompromis med pladsen. På grund af det smalle design kan udtræksskabet integreres nærmest overalt!

Kom ind og lad en af vores dygtige konsulenter lave et designforslag til dit nye køkken. Det er ganske gratis og uforpligtende, og måske er dit drømmekøkken tættere på end du tror!

Skuffer til køkkenskabe

Ønsker du en vis dybde i køkkenskabe, kan det være en fordel at tænke skuffer ind i designet. Med skuffer kan du let danne dig et overblik over, hvad du har i hele skabet, og ikke kun hvad der står forrest. Skuffer er enormt praktiske, og af den grund er det også blevet mere og mere populært at integrere skuffer i køkkenskabene, når vi laver nyt køkken. Hos Vordingborg Køkkenet er mange skabe allerede, fra fabrikken, udstyret med indvendige skuffer, som standard. De kan også eftermonteres på et senere tidspunkt.

Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige løsninger, til dine køkkenskabe, således opbevaringspladsen optimeres og du får de bedst mulige arbejdsbetingelser i dit nye køkken.

Lys under køkkenskabe

At integrere spot under køkkenskabe er et vigtigt emne, når man snakker køkkendesign. Ud over at have en visuel- og stemningsskabende effekt, sikrer det også en effektiv og holdbar belysning til dine arbejdsområder i køkkenet. Hos Vordingborg Køkkenet finder du LED-spots i forskellige designs. Vores indbyggede LED-spots fås med Color Switch, som i stedet for trinløs justering, giver dig mulighed for hurtigt at skifte mellem varmt og koldt hvidt lys via en vippekontakt.  

Ud over de klassiske spots, har vi også mange andre muligheder, når vi snakker belysning. Vælg eksempelvis et skab med en bundhylde af glas med integreret belysning, en bundhylde med integreret LED-lysstrimmel eller et overskab hvor bundhylden er med indbygget profilliste i rustfrit stål og integreret LED-lysstribe. Alle vores overskabe kan opgraderes, efter behov, med integreret belysning i bund- og/eller tophylde samt med ekstra oplyste bundplader.

LED lys under køkkenskabe

Led lys til køkkenskabe er en moderne form for belysning, som har åbnet en helt ny verden af muligheder for, at belyse køkkener både stemningsfuldt og korrekt. Uanset om det drejer sig om indvendig belysning af skabe, sokkelbelysning eller belysning til åbne hylder, så har vi det helt rigtige lys til ethvert formål.

Ønsker du belysning under køkkenskabe kan det både fås integreret eller som LED-spots. En stor del af vores LED-system er udstyret med Emotion-teknologi. Med dette kan temperaturen af belysningen justeres trinløst fra kold hvid til varm hvid. Det er samtidig muligt at koordinere med andre lyskilder i dit køkken.   

Hylder til køkkenskabe

Der er mange beslutninger, der skal tages når du skal designe dit nye køkken. Skal dine køkkenskabe være med hylder, skuffer eller måske en god blanding? Du kan roligt vælge hylder, når du designer dit Vordingborg Køkken. Vores hylder er enormt robuste, og har en bæreevne på intet mindre end 50 kg pr. M2 - hvilket svarer til over 80 middagstallerkner på én hylde.

Alle vores hylder har en forseglet kant hele vejen rundt for, at sikre en ren finish og forhindre indtrængen af snavs og fugt.

Du kan skabe luft, og bryde rammerne, i dit køkken ved at have åbne køkkenskabe. Ud over en designmæssig funktion, har de også en praktisk funktion, idet de sikrer dig let adgang til alle dine favorit-køkkenredsaber. For at undgå slid på dine hylder, når du dagligt tager fra og rydder på plads, kan du vælge vores smarte udtrækshylder. De gør det nemt at få fat i selv de tungeste køkkenredskaber bagerst i skabet, og samtidig giver de dig et godt overblik over hele hylden.

Rengøring af køkkenskabe

Vordingborg Køkkenet producerer køkkener i en solid kvalitet, som er kendt for at holde længe. For at sikre at din investering langt ud i fremtiden er det vigtigt, at du vedligeholder og rengør dit køkken efter vores vejledning for vedligeholdelse.

Alle vores køkkener er produceret i rengøringsvenlige materialer, og vores designere har altid nem rengøring i tankerne, når de designer dit nye køkken. Vores skuffeforstykker er lige til at klipse af, så du kan gøre ordentligt rent. Derudover har vi specialdesignet bund til køkkenskabe, under vaske. De har rustfrit, rengøringsvenligt stål i bunden, som giver bundpladen beskyttelse mod fugt fra spande eller rengøringsprodukter. Her kan du også vælge en vandtæt måtte i plastik, i stedet for rustfrit stål. Denne er let at rengøre og velegnet til elementer, uden træk foran.