Drømmer du om et køkken i retro stil? Der er mange måder at definere et retro køkken på. Skal det være inspireret af 50’erne og 60’ernes simple stil? Eller definerer du et retro køkken som et køkken med romantiske detaljer, såsom fyldningslåger og vitrineskabe osv. Uanset hvad du definerer som et retro køkken, og hvad du drømmer om, så står Vordingborg Køkkenets dygtige konsulenter klar til at designe dit nye drømmekøkken. De har altid en god idé, eller en fiks løsning i ærmet og vil gøre deres absolut ypperste for, at dit nye køkken matcher både dine ønsker, behov og ikke mindst budget!

Nyt retro køkken 

Har du forelsket dig i stilen ved et retro køkken, men ikke i manglen på komfort, pladsoptimering og lækre features? Det findes der heldigvis en løsning på. Du kan nemlig sagtens få et super lækkert og moderne køkken i retro stil - således får du det bedste fra begge verdener.

Når du laver et nyt retro køkken er der mange ting at skulle tage hensyn til. Herunder om du ønsker at stilen skal være gennemgående, således du skal have fliser i køkken i retro stil eller om du ønsker et mix af stilarter. Dette er helt op til dig - det vigtigste er blot, at du selv kan identificere dig med den stil du vælger i køkkenet, da det er et rum du gerne skulle have glæde af i mange år.

Køkken inspiration retro

Der er mange steder at finde inspiration, når du skal have lavet nyt køkken. Søger du en bestemt stil f.eks. retro stil, har du sikkert allerede kigget på internettet, sociale medier og boligblade. Disse steder er også super gode, når du skal spore dig ind på hvordan dit drømmekøkken kunne se ud. Når først du har fået en nogenlunde idé om hvad du ønsker, anbefaler vi altid at du tager ud i en butik og mærker på kvaliteten af produkterne, ser på forskellige sammensætninger af materialer, samt ser nogle forskellige designs. Vordingborg Køkkenet har 26 butikker fordelt i hele Danmark, og her kan du komme ind og finde inspiration til dit nye køkken, samt få råd og vejledning af vores dygtige konsulenter. De står også altid klar til at give dig et gratis og uforpligtende designforslag, på dit nye køkken i retro stil.

Retro køkken overskab

Hos Vordingborg Køkkenet har vi mange typer overskabe, herunder både lukkede skabe, skabe med vitrinelåger, samt skabe der er delvist åbne. Du har sikkert allerede en idé om hvad du ønsker i dit nye køkken, og hvis ikke står vi klar til at vise - samt fortælle dig om de mange forskellige muligheder vi har.

Dit nye køkken kan personliggøres ved hjælp af detaljer, som understreger din personlige stil. Det kan naturligvis gøres på mange forskellige måder. Du kan eksempelvis mixe dit nye køkken, i retrostil, med et ægte retro overskab. På den måde får du et lækkert mix af nyt og gammelt ind i køkkenet. Dette mix kan føres sammen af retro klinker i køkken, således du får en gennemgående stil i hele køkkenet. Du kan også blot finde nogle fede retro billeder til køkken, som kan være med til at give dit køkken det æstetiske udtryk du ønsker.

sort sylt skuffer

Greb køkken retro

Vordingborg Køkkenet har et bredt udvalg af greb, som du kan vælge imellem når du skal have nyt køkken. Her vil du finde greb i forskellige størrelser, farver og former, som hver især kan være med til at pryde dit køkken, og give køkkenet sit helt eget touch. Tag eksempelvis et kig på dette lækre køkken i retrostil. Her har vi tilføjet smukke sorte greb, som på én og samme tid blender ind i den sorte låge, og skaber kontrast til både bordpladen og de store låger i trælook. Her er det smukke greb med til at bringe et moderne udtryk ind i retrostilen, men samtidig afviger det ikke fra køkkenets æstetik.