Nordic-låge, nyhed, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Køkkengreb er som mennesker. Fælles for både mennesker og køkkengreb er at vi/de findes i mange former, farver og størrelser. Derfor har vi et yderst bredt udvalg af køkkengreb, som du frit kan vælge ud fra, for at finde inspiration og måske nye muligheder, som du ikke havde tænkt på tidligere. Vi har køkkengreb til enhver smag, som passer lige præcis til din personlige stil, så du er helt sikker på, at finde lige netop det køkkengreb, som du står og mangler. Husk også at når du køber køkken hos Vordingborg Køkkenet, så er køkkengreb inkluderet i prisen på elementet. Det giver dig frihed til at vælge mellem næsten hele sortimentet, uden merpris.

Forny stilen i dit hjem ved, at udskifte dine køkkengreb i dit køkken. Det giver et moderne og frisk nyt look til dit køkken. Her har du desuden mulighed for, at vælge samme køkkengreb til resten af dit møblement for, at skabe sammenhæng mellem stilen i resten af hjemmet.  

Nye greb til dine køkkenlåger?

Køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet. Du bruger mange timer her i løbet af dagen, og det er derfor vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Et greb til låger er en stor del af køkkenets udstråling. Så synes du, at dit køkken kunne trænge til en opgradering, så kan nye køkkengreb være løsningen, hvis du ønsker forandring i dit køkken.

Hos Vordingborg Køkkenet finder du et bredt udvalg af køkkengreb, hvor du helt selv kan være med til, at sætte dit helt eget præg på dit drømmekøkken. Hos os kan du både købe køkkengreb i rustfrit stål, sort, træ, krom og læder.

Greb til skabslåger

Du kan finde nye greb til alle slags låger, i dit hjem, hos Vordingborg Køkkenet. I sortimentet er der alt fra håndtag til skabslåger, køkkengreb eller greb til skuffer — hvad end du måtte søge efter. Det er alle samme greb, som du kan bruge til alt dit møblement, for at skabe en unik og sammenhængende moderne stil i hjemmet. Greb er afgørende for dine møblers udtryk, ligegyldigt om det greb til nye skabe eller en opfriskning af de gamle. Ønsker du, at læse mere specifikt om greb til skabslåger, så kan du gøre det lige her.

Smuk og romantisk Sylt fyldningslåge til landkøkkenet fra Vordingborg Køkkenet
Fyldningslåge Cascada 772 Vordingborg Køkkener
Sandfarvet låge fra Vordingborg Køkkenet serien Laser 415

Køkkengreb i stål 

Køkkenhåndtag i rustfrit stål er det materiale, som spænder bredest i vores sortiment. I dette sortiment af køkkengreb i rustfrit stål finder du alt hvad hjertet begærer — både knopgreb, grebslister, stanggreb og greb med lige og skarpe kanter eller buede dørgreb til køkkenlåger. Et køkkengreb i rustfrit stål tillægger dit køkken et elegant udtryk. Lige og skarpe kanter er især med til, at skabe elegance og et klassisk look til dit køkken, og dem findes der mange forskellige slags af.

Runde køkkengreb

Vi har også et udvalg af runde køkkengreb, som giver et noget anderledes look, end det traditionelle stanggreb. Med runde køkkengreb holder du køkkenet i et enkelt udtryk, og du kan derfor holde køkkenet i et rent og enkelt design. Hos Vordingborg Køkkenet kan du både finde runde køkkengreb i den sorte farve, for at skabe et eksklusivt look, hvor det runde køkkengreb er i centrum med den kontrastrige sorte farve. Vi har også flotte runde køkkengreb i rustfrit stål, som giver dit køkken et helt andet fint og nostalgisk udtryk. Så der er noget for enhver smag, hvis du leder efter runde køkkengreb. 

Trægreb til køkkenlåger

Trægreb til køkkenlåger er et unikt valg i det moderne designer køkken. Ønsker du, at bringe naturen ind i dit hjem, så er en nem og enestående løsning netop et trægreb. På den måde giver du dit køkken et mere varmt, elegant og nordisk udtryk ved, at vælge trægreb til dine køkkenlåger. Et lyst trægreb komplimenterer alle slags køkkener — lyse, såvel som mørke. Hvis du ønsker, at trægrebet har en mere diskret fremtoning, er det en god løsning til dig, som har valgt et køkken i låger med trælook. På den måde skaber det et nærmest transparent udseende, med en tone-i-tone effekt. 

Køkkengreb i sort 

Er du på udkig efter et eksklusivt og stilrent look, så er et sort køkkengreb en rigtig god mulighed for dig. I sortimentet af køkkengreb i sort, har vi et bredt udvalg af køkkengreb både med lige og skarpe kanter, stanggreb, grebslister, knopgreb eller greb med særlig finish. Altså noget til enhver smag — både til dig der ønsker det klassiske look eller har drømme om et mere specielt køkkengreb i sort, der skaber personlighed og æstetisk unikt design. Greb i mørke toner er med til, at kombinerer det rå design med det eksklusive, hvilket giver et særligt udtryk i dit køkken. 

Er du på udkig efter greb til dine skuffer og låger i køkkenet, så find inspiration i vores køkkenkatalog. Du kan finde det online via dette link eller ligge en bestilling på et fysisk katalog lige her.