Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Belysning i dit køkken

 

Lys til køkken er essentielt – især når aftensmaden skal laves, når mørket falder tidligt på, visse tidspunkter på året. Derfor er det ekstra vigtigt at få styr på lys til dit køkken allerede tidligt i planlægningen.

 

Gennemtænk din belysning til køkken alrum

 

Loftbelysning i et køkken er som oftest den primære form for belysning. Det kan være i form af en loftslampe eller spots til køkken. Der er dog ingen tvivl om at en specifikt indrettet punktbelysning vil højne oplevelsen, da loftbelysning i et køkken ofte sidder højt oppe, så lysstyrken ikke er så intens nede ved bordpladen, hvor du skal bruge det.  

Er der kun få eller ingen overskabe i køkkenet, kan det være en idé med en pendel over dit køkkenbord – eller flere, alt efter størrelsen på dit køkken. På den måde kan du stadig hygge med madlavningen i dit køkken, når dagene bliver korte og mørket falder på. 

Husk at være opmærksom på at en en pendel over dit køkkenbord kan samle støv, så det er en god idé at vælge en type der er nem at rengøre.

Loftslamper og pendler i køkkenet

Lys under køkkenskabe

 

Hvis køkkenet er indrettet med overskabe, så er der ingen tvivl om at det er den bedste måde at få lys over et køkkenbord. Her sidder de små LED køkkenspots under overskabene, tæt på arbejdsfladen, og lyset er tilpas intenst til at du kan se hvad du er i gang med. Det er især vigtigt, når grøntsager skal renses eller der arbejdes med kniv og skærebræt. Vordingborg Køkkenet tilbyder køkkenspots i flere forskellige udformninger og varianter. Lige fra integreret spots til køkken-skabe, indvendige spots i disse og til de populære spots der monteres under køkkenskabene. 

Køkkenspots under overskabe

Belysning og køkken inspiration

 

LED køkken belysning

 

Leder du efter belysning og køkken inspiration, så har Vordingborg Køkkenet et stort udvalg af LED køkkenbelysning, som vi gerne vil præsentere dig for. LED køkkenbelysning er et særlig populært valg, da der ligger store besparelser i at vælge belysning i LED (Light Emitting Diode), hvilket er værd at tænke over i dit nye køkken. Inspiration kan findes mange steder, men vi har samlet lidt herunder, som måske kan være noget for dig?

LED køkkenspots LMOON
LED belysning LNT
LED køkken belysning
Lys over køkkenø

Lys over køkkenø

 

Når du søger inspiration, til lys over din køkkenø, så vil du nok finde at de fleste vælger små pendler eller anden loftsbelysning i form af lamper. Hvorfor ikke lave en to-i-én løsning? I Vordingborg Køkkenets sortiment finder du et emfang, der er udformet som en elegant pendel, der passer perfekt over en køkkenø. På den måde holder du udtrykket enkelt, samtidig med at du har en god køkkenbelysning og får fjernet damp og mados fra dit køkken.

Er du interesseret i at høre mere om vores belysning til køkken, i forbindelse med dit køkkenkøb – hvad end det er køkkenspots eller anden form for køkkenbelysning? Så book et gratis og uforpligtende møde med os via dette link.