Når du kigger rundt på disse sider, så vil du opleve et bredt udvalg af lyskilder. Når du planlægger belysning i dit køkken, så skal du huske, at gøre dig overvejelser omkring, hvornår og hvem som arbejder i køkkenet. Har du valgt vitrineskabe med glaslåger, så tænker du måske også, at det er rart med lys i skabet, således at indholdet af skabene fremstår fra deres bedst mulige vinkel — for ikke at glemme overskueligheden. Lys i skuffer, under- og overskabe og ved soklen er andre muligheder for, at bruge belysning i dit køkken, som en faktor i designet af lige bestemt din køkkendrøm.

 

Lys til køkken er essentielt 

Ligegyldigt om du ønsker skarpt eller dæmpet lys til dit køkken, er det helt essentielt for dit køkkens praktiske og designmæssige færdigheder. Loftbelysning i et køkken er som oftest den primære form for belysning. Det kan enten være i form af en loftslampe eller spots til køkken. Der er dog ingen tvivl om, at en specifikt indrettet punktbelysning vil højne oplevelsen. Loftbelysning i et køkken sidder ofte højt oppe, så lysstyrken er ikke så intens nede ved bordpladen, hvor du skal bruge det.  

Loftslamper og pendler i køkkenet

Gennemtænk din belysning til køkken alrum

Et køkken alrum er et stort og rummeligt areal i dit hjem. Det er derfor afgørende at planlægge belysning til netop dette køkken alrum, for at få den bedste atmosfære i rummet. Har du kun få eller ingen overskabe i dit køkken alrum, kan det være en idé med en pendel over dit køkkenbord – eller flere, alt efter størrelsen på dit køkken alrum. På den måde kan du stadig hygge med madlavningen i dit køkken, når dagene bliver korte, mørket falder på og en hyggelig belysning er guld værd. 

Husk at være opmærksom på at en pendel over dit køkkenbord kan samle støv, så det er en god idé at vælge en type der er nem at rengøre.

Lys under køkkenskabe

Hvis køkkenet er indrettet med overskabe, så er der ingen tvivl om, at det er den bedste måde at få lys over et køkkenbord. Her sidder de små LED køkkenspots under overskabene, tæt på arbejdsfladen, og lyset er tilpas intenst til, at du kan se, hvad du er i gang med. Det er især vigtigt, når grøntsager skal renses eller der arbejdes med kniv og skærebræt. Vordingborg Køkkenet tilbyder køkkenspots i flere forskellige udformninger og varianter. Lige fra integreret spots til køkken-skabe, indvendige spots i disse og til de populære spots der monteres under køkkenskabene. 

Belysning og køkken inspiration

Belysningen i dit nye køkken er en fantastisk måde at styre stemningen i Jeres rum på, hvis det skal være hyggeligt, funktionelt eller en helt tredje stemning. Alt slags belysning bidrager med hver deres stemning. Spots er en god løsning til belysning, hvis man har fokus på det funktionelle og enkle design. Loftlamper skaber mere personlighed, og bidrager mere til udseendet i selve køkkenet. Her har man mulighed for, at skabe harmoni mellem farvevalg, og på den måde komplimenterer køkkenet og loftlamperne hinanden rigtig godt. 

LED køkken belysning

Leder du efter belysning og køkken inspiration, så har Vordingborg Køkkenet et stort udvalg af LED køkkenbelysning, som vi gerne vil præsentere dig for. LED køkkenbelysning er et særlig populært valg, da der ligger store besparelser i at vælge belysning i LED (Light Emitting Diode), hvilket er værd at tænke over i dit nye køkken. Inspiration kan findes mange steder, men vi har samlet lidt herunder, som måske kan være noget for dig?

LED køkkenspots LMOON
LED belysning LNT
LED køkken belysning
Lys over køkkenø

Lys over køkkenø

Når du søger inspiration, til lys over din køkkenø, så vil du nok finde at de fleste vælger små pendler eller anden loftsbelysning i form af lamper. Hvorfor ikke lave en to-i-én løsning? I Vordingborg Køkkenets sortiment finder du et emfang, der er udformet som en elegant pendel, der passer perfekt over en køkkenø. På den måde holder du udtrykket enkelt, samtidig med at du har en god køkkenbelysning og får fjernet damp og mados fra dit køkken.

Er du interesseret i at høre mere om vores belysning til køkken, i forbindelse med dit køkkenkøb – hvad end det er køkkenspots eller anden form for køkkenbelysning? Så book et gratis og uforpligtende møde med os via dette link.