Hos Vordingborg Køkkenet medfølger soklerne altid det købte element. De findes i 4 standardhøjder; 70, 100, 150 og 200 mm, som hver især kan justeres med et interval på -10 mm til +20 mm. Hvert skabselement er klargjort til 4 sokkelben, mens der ved elementer over 60 cm er tilføjet et ekstra sokkelben på midten af skabet. På denne måde optimeres montagen, så den kan udføres hurtigt og problemfrit. 

Sokkelføddernes mulighed for at justeres individuelt giver et plant resultat, så elementerne altid kan stilles i vatter. Dette er især en fordel, hvis det skal monteres på flisegulv, klikgulv mv., hvor der er en højere risiko for ujævnheder. Bæreevnen er 250 kg pr. element ved 4 sokkelben. Dette gør dem også særdeles velegnet under forhold, hvor der monteres granitbordplader. I samspil med de 19 mm robuste konstruktionsbunde, understøtter sokkelbenene hele elementet og fordeler jævnt bordpladevægten. Ved fritstående elementer tilføjes en ekstra sikring; KIPPS, der garanterer, at elementet står stabilt og ikke tipper ved yderpunktsbelastninger.

Vordingborg Køkkenets sokkelpanel bliver fremstillet i 13 mm MDF (fiberplade med medium densitet). Panelet er direkte belagt med melamin, hvilket gør dem yderst slagresistente og nemme at vedligeholde.

 

læs mere om vores sokkeler - Vordingborg Køkkenet