I langt de fleste hjem, står et hvidt badeværelse og funkler. Det er det absolut mest populære, at købe møbler til badeværelse i hvidt, da hvid forbliver en tidløs og klassisk farve. Mulighederne for indretning med diverse pyntegenstande, når badeværelset står hvidt i hvidt, er uendelige, da der ikke skal tages hensyn til om farve på væg og på dekorationen harmonerer. Dermed har du frie hænder til ofte at skifte stil i dit badeværelse, hvis måtte du ønske det.

Selvom Vordingborg Køkkenet ikke sælger fliser eller andet totalentreprise arbejde, så vil vi gerne give et par fif med, hvis du står over for en større renovering og ønsker et helt hvidt badeværelse.

Hvidt badeværelse inspiration

At skabe et badeværelse i hvidt, kan lyde som en nem opgave, men det sætter krav til materialevalg og indretning. Der skal tages højde for, at badeværelset stadig bliver smukt, hyggeligt eller vækker en anden god følelse — at det ikke blot får en stemning af 'gammel svømmehal'. Derfor er det helt naturligt at søge inspiration, når du skal starte projekt hvidt badeværelse op.

Leg gerne med kontraster, i form af teksturer og overflader. Kombinér blanke overflader med matte eller ru. Tilføj evt. naturmaterialer, for et varmere udtryk, da det giver et hvidt badeværelse en hyggelige stemning. Find evt. inspiration i nedenstående billeder, der alle er badmøbler fra Vordingborg Køkkenet.

Priserne finder du her

Hvidt badeværelse
Hvidt badeværelse
Hvidt badeværelse

Hvid mosaik badeværelse

En mosaik er en flise eller klinke, der sættes sammen med andre små fliser eller klinker, for at danne en mønstret overflade på væg eller gulv. Disse kan både være firkantede eller have mere specielle former. De behøver ikke engang være ens i form og størrelse. Der er ingen tvivl om at en farvet mosaik, i enten en enkelt eller flere farver, kan være flot, men en farvet mosaik kan også hurtig dominere dit badeværelse. En hvid mosaik på badeværelset, kan derimod fremstå diskret, men elegant. Derfor kan valg af en hvid mosaik højne design oplevelsen af et nyt badeværelse.

 

Hvide fliser badeværelse 

De hvide fliser er klassikeren over alle klassikere. Du kan vælge flere nuancer af fliser til badeværelse; hvide, råhvide eller med en let grå tone. Det er dog stadig et tidløst valg, som holder år efter år, hvilket er vigtigt, da badeværelse fliser er en omkostelig affære og ofte ikke skiftes før 25-30 år efter, at de er blevet lagt. Derfor er det endnu mere essientielt at der træffes det helt rigtige valg, når farven på din badeværelses flise vælges. Vælger du dine badeværelse fliser hvide, i en mellemstørrelse, holder du budgettet nede. Små fliser kræver oftere længere tid at lægge, mens en større flise er sværere at håndtere og være kompliceret at lægge, hvis gulvet ikke er helt jævnt og plant.

hvide vægfliser badeværelse

Hvide klinker til badeværelse 

Hvad er forskellen mellem hvide fliser og hvide klinker til badeværelse? Faktisk er forskellen ikke så stor, og oftest går de under samme betegnelse. Egentlig er den lille forskel, at fliser oftest er til gulv og har en let skridsikker overflade, hvorfor de ofte er matte. Klinker til badeværelse kan have flere strukturer — fx glaserede, så de har en meget skinnende overflade. Derfor egner de sig bedst, som vægfliser i badeværelse.

Overvej også om du skal investere i en lidt dyrere hvid badeværelse flise, og kun lade klinken gå halvt op på væggen, alle andre steder end i bruseområdet. Resten af væggen kan males med en hvid maling til badeværelse. På denne måde udnytter du dit budget fuldt ud, og får økonomisk rum til en badeværelses flise af højere kvalitet eller pænere design. 

Hvide fuger badeværelse 

Når du har dine hvide klinker eller hvide vægfliser til badeværelse på plads, så er det tid til at vælge det sidste finish; farve på fuger. Den mest almindelig farve er grå, men hvis du vælger en hvid fuge, efterlader det dit badeværelse hvidt, funklende — og helt uden forstyrrende streger på væggen, i form af de grå fuger. Væggene får en ensartet flade, men med den fine designmæssige struktur, fra de sammensatte hvide vægfliser. Hvide fuger på dit badeværelses gulv er ikke at anbefale, da de på gulvet er sværere at holde rene og hurtigt kan blive grå og snavsede at se på. 

Hvis de hvide fuger bliver misfarvede — fx af vandet i brusekabinen, så findes der en speciel tusch, som du kan bruge, for at få dine fuger helt fine og hvide igen. Spørg i dit lokale byggemarked.

Billig vask

Hvid håndvask badeværelse 

Med en hvid håndvask i dit badeværelse, undgår du unødigt meget tid på rengøring. Det lyder umiddelbart som en modsigelse. Hvis du vælger en sort håndvask vil kalk, sæberester og stænk fra tandpasta meget tydligere træde frem og du skal tørre vasken af konstant, for at holde den pæn. Derfor anbefaler vi en hvid håndvask. Blandt størstedelen af vores sortiment, kan du finde en hvid håndvask der passer dig.

Husk, at hvis du vælger en vaskebordplade, som håndvask, så får du både en vask og et badeværelse hvid bordplade i ét.
Skulle du ønske en hvid bordplade, med en hvid håndvask enten ovenpå eller nedsænket, så hjælper vi selvfølgelig også med det.

Hvid hylde badeværelse 

Vil du holde stilen luftig i et hvidt badeværelse, så er en hvid hylde en god løsning. Den virker ikke så bastant, som et væghængt skab og har en mere diskret fremtoning. Da du holder farven i hvid, så vil din hylde gå i ét med væggen og lade fokus falde på de genstande, du vælger at sætte frem på hylden. Husk, at Vordingborg Køkkenet gerne sammensætter et tilbud, hvor du kan få en hvid hylde — eller flere, med i prisen på dit nye badeværelse. På den måde er der en fin sammenhæng mellem dine nye elementer og den hvide hylde.

Hvid vandhane badeværelse

Hvid vandhane badeværelse 

Kan det ikke blive hvidt nok, i dit hvide badeværelse, så er en hvid vandhane på dit badeværelse et must. På denne måde står den hvide vandhane som et statement og du får en designmæssig imponerende og sofistikeret helhed, der oser langt væk af luksus. Et hvidt armatur smelter nærmest sammen med en hvid håndvask og gør badmøblet til en samlet stilren enhed. Vi har et smukt armatur til badeværelset i hvid, fra det danske firma Cassøe. Det giver dig dansk design, helt ned i detaljen, til dit nye hvide badeværelse.

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker det — book et gratis og uforpligtende møde med os, allerede i dag.