Ønsker du et komplet køkken, hvor der ikke er prisoverraskelser midt inde i forløbet, så er du på helt rette vej. Hos os i Vordingborg Køkkenet kan du nemlig få et komplet køkken, hvor prisen er ALT inklusive. Det betyder, at du får en reel pris, der indeholder alt det, som du har behov for i dit fremtidige drømmekøkken og meget mere.

Er du interesseret i, at læse mere om vores koncept om ALT inklusive, kan du gøre det lige her. Derigennem kan du også se, hvad en køkkentotalpris kan omfatte, så det er nemmere at danne sig et overblik over mulighederne. 

 

 

moderne hvidevarer med indbygget kaffemaskine

Komplet køkkenpris 

Vores komplette køkkener ligger i flere forskellige prisklasser, da vi bestræber os på at indfri dine køkkendrømme. Der er mange fordele ved at købe et komplet køkken hos Vordingborg Køkkenet. En af fordelene kan være, at vores køkkenpriser på et komplet køkken dækker alt fra samlede skabe, hårde hvidevarer, bordplade, armatur, skuffer, greb og meget mere. Det er nemlig også dét, der er fordelen ved, at prisen kan være ALT inklusive, så der ikke pludselig opstår prisændringer. Dermed kan vi i Vordingborg Køkkenet blandt andet tilbyde et komplet køkken med hvidevarer eller billige køkkener til alt inklusiv præcis til dine køkkendrømme. 

 

Komplet køkken til salg

Vores butikker trænger sommetider til nye udstillingskøkkener. I disse anledninger kommer de gamle udstillingskøkkener til salg ALT inklusive. På den måde hjælper vi hinanden med, at vi får udskiftet vores udstilling med nye køkkener, og du får et nyt køkken til en god pris. Hvis du har større interesse i at købe dit nye køkken online, har du også mulighed for det på vores webshop lige her. 
Der skal dog gøres opmærksom på, der skal tages forbehold for, at i visse tilfælde er det ikke alt, der hører med i den totale køkkenpris. 

 

Hos Vordingborg Køkkenet kan du få personlig vejledning af vores dygtige køkkenkonsulenter til at træffe alle de rigtige valg. Du kan booke et møde med en af vores køkkenkonsulenter, hvor I kan tage en snak om, hvad dine behov er. Derudover kan du også få tegnet lige netop dét køkken, du drømmer om, få lavet en gratis opmåling samt få et tilbud på et komplet køkken. 

Hvis du er interesseret i at booke et møde eller bestille en gratis opmåling, så kan du komme i gang lige her.