Design dit eget køkken med Vordingborg Køkkenet

Køkkenet er hjerterummet i dit hjem, hvor hele familien samles. Det er vigtigt med det helt rigtige luksus køkken, som lever op til dine krav og forventninger til dit drømmekøkken. Køkken luksus er nemlig meget mere end blot et sted, hvor man laver mad. Det skal være et sted, hvor der er plads til alle i hele familien, store som små, som skal være med til, at skabe masser af hygge og samvær i dagligdagen. Madlavning, lektielæsning eller hyggesnak over en kop kaffe er blot eksempler på, hvad et luksus køkken skal rumme. Alt dette hjælper vi dig med at opfylde. 
 

Vordingborg Køkken - Luksus!

Vi hos Vordingborg Køkkenet sætter en ære i og bestræber os på, at levere køkken luksus til en konkurrencedygtig pris, ligegyldig hvor du bor i landet. Vi har mere end 50 års erfaring i at levere luksus køkkener. Vi er samtidig landsdækkende og har hele 26 butikker rundt omkring i Danmark. Så vi kan hjælpe dig, ligegyldig hvor i Danmark du kommer fra – om du søger et luksus køkken i København eller Hjørring. Drømmer du om et dansk luksus køkken, vil vi meget gerne være med til, at opfylde dine denne - besøg din nærmeste Vordingborg Køkkenet. 

Eksklusive køkkener 

Et eksklusivt køkkendesign er kendetegnet ved rene linjer, materialer i topkvalitet, smarte opbevaringsløsninger og funktionaliteter samt lækre detaljer. Er det noget for dig, så er et eksklusivt køkken lige noget for dig.

Hos Vordingborg Køkkenet har vi et bredt udvalg af lågefronter, bordplader, greb og tilbehør til dit drømmekøkken. For at fuldende stilen har vi også en masse luksus vaske til køkken, hvor især sorte køkkenvaske er eftertragtede til det eksklusive køkken. Ligeledes har vi også smarte løsninger, når det kommer til luksus køkken og skraldespand. Vi har nemlig en masse muligheder til dig, som ønsker nemmere affaldssortering. Det er kun et spørgsmål om, hvordan vi i fællesskab sammensætter dit eksklusive køkken, ud fra dine behov. 

Hvidt luksus køkken 

Eksklusivitet og køkken luksus er næsten synonym med hvide grebsfrie køkkener. Det er selvfølgelig også muligt at få hos Vordingborg Køkkenet. Du kan endda vælge et nyt luksus køkken blandt flere forskellige hvide lågefronter hos os.

En af vores bestsellere er den populære grebsfrie låge, Inline. Den er et rigtig godt bud til dig, som ønsker et hvidt luksus køkken. Inline er nemlig kendetegnet ved tidsløst elegant design, som er med til at skabe minimalistiske og luksuriøse omgivelser i dit hjem. Du er også velkommen til, at lade dig inspirere af vores mange andre hvide lågefronter her — der er masser at vælge mellem.

Nyt luksus køkken 

Drømmer du om et nyt luksus køkken, hvor budgettet overholdes, så er Vordingborg Køkkenet den helt rigtige køkkenleverandør for dig. Her kan du få et stort udvalg til dit nye luksus køkken. Vi guider dig, så du får det køkken du drømmer om — fx en luksus bordplade til billigt køkken (stadig i god kvalitet) hvis det er her, at du ønsker at prioritere. For os er det blot vigtigst at dine behov og drømme bliver opfyldt.

Vores køkkenkonsulenter står klar til, at hjælpe dig med et tilbud på luksus køkken, opmåling og meget mere. Hvis du mangler inspiration til dit drømmekøkken, vil vores køkkenkosulenter naturligvis også meget gerne hjælpe dig med det ude i vores butikker, så i sammen kan finde den bedste løsning på, hvad der er køkken luksus for dig. Du kan også bestille vores køkkenkatalog lige her.