Hvad gør egentlig et køkken billigt? Er det kun valget af materialetyper, eller er der andet der påvirker prisen? Det meget korte svar er 'JA!'. Der er rigtig meget der påvirker om dit køkken er billigt eller pludselig sprænger budgettet. Hvis du ønsker et billig køkken, så skal der tænkes over både placering, størrelse på skabene, sammensætning af dem og om køkkenet bliver bestilt færdigt i en samlet pakke eller der løbende skal suppleres med efterbestillinger. Det er derfor vi altid anbefaler, at du rådfører dig med en af vores konsulenter, da vi er eksperter i hvordan et billigt køkken kan sammensættes, med øje for dine behov. 

Speed-køkken, tilbud, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Nyt køkken — billigt!

Hvilket køkken er billigst; renovering af eksisterende eller at købe et helt nyt billigt køkken? Det er et svært spørgsmål, for det kommer an på hvor omfattende renovering der skal laves, kontra designet af det nye køkken. Der er altid mulighed for at renovere et eksisterende køkken, men ofte er den bedste løsning et billigt nyt køkken. På denne måde slipper du også for usikkerheden, om de nye låger mon passer på de gamle elementer og om hængslerne passer til skabene mv. 
Et billigt nyt køkken hos Vordingborg Køkkenet er med garanti sammensat så alt passer sammen og hurtigt kan monteres. Det betyder færre håndværkertimer — et punkt, hvor der kan spares mange penge.

Drømmen om et hvidt køkken er meget udbredt hos vores køkken kunder. Derfor er det med glæde at vi kan informere, at vi har adskellige billige låger til køkken, i flotte hvide nuancer. Generelt er vores prisstruktur delt op fra prisgruppe 1 til prisgruppe 10. Derfor bør du altid gå efter en låge fra prisgruppe 1, hvis du søger efter hvilket køkken der er billigst. 

Det er ingen hemmelighed at skuffer er en teknik der kræver ekstra materialer og arbejdsgange, fra start til slut. Derfor gør mange skuffer et ellers billigt køkken dyrere. Vil du have dit køkken billigst muligt, så vælg hovedsageligt almindelige skabslåger med hængsler.

Bemærk i øvrigt at billige skabe til køkken, ikke nødvendigvis er de mindste. Fx kan det bedre betale sig at købe et 120 cm bredt vaskeskab, frem for at købe to skabe, hver i bredden 60 cm. På den måde udfyldes pladsen til en lavere pris. Dette gør sig ikke blot gældende, når du skal have billige køkken underskabe. Er du på udkig efter en måde at få pengene til at strække sig ved billige køkken overskabe, så handler det også om at købe 'større' frem for 'flere'.

Billige bordplader til køkken

Råvarer som granit, marmor og diverse massivtræ er noget der kan få priserne til at skyde i vejret. Skal du vælge billige bordplader til dit køkken, så gå derfor efter laminatbordplader. På den måde får du robuste og rengøringsvenlige billige bordplader, der ikke kræver dyre plejeprodukter og anden form for vedligeholdelse, som kan koste dig ekstra. Drømmer du om flotte træstrukturer eller mønstrede marmor bordplader, så er det stadig opnåeligt, da vores billige laminat bordplader til køkken kan fås i en så naturtro struktur, at dine gæster vil have svært ved at se forskel på laminaten og den ægte vare! 

hvidt overskab med lys under

Billige lamper til køkken

Billige lamper er stort set blevet lig med LED belysning. Det er den optimale måde at lyse dit køkken op, hvor lamperne ikke blot er billige i køb, men også billige på den lange bane. Du kan over tid opnå store besparelser — især da energi priserne kan svinge, alt efter udefra kommende påvirkninger i samfundet omkring os. I Vordingborg Køkkenets sortiment har vi flere forskellige billige LED lamper til dit køkken. Køber du dem med fra start, kan du opnå den bedste samlede rabat, og du undgår ekstra fragt omkostninger. Det er med til at skabe et billigt køkken.

Billig køkken til sommerhus

Et nyt køkken i sommerhuset er med til at højne glæden og hjælper dig til at slappe af, når du holder ferie her. Er prisen på køkkenet for høj kan det dog slå skår i glæden. Derfor er den gode løsning at købe et billig køkken til dit sommerhus, så du også kan få råd til andre sjove oplevelser. Gør dig gerne overvejelser om hvor meget du har brug for, når du holder ferie i sommerhuset. Behøver køkkenet at rumme mange køkkenremedier, eller skal det blot indeholde det mest nødvendige? Ofte så holdes ferie- og fridagene i huset, hvilket gør at oprydning kan gøres løbende, hvorfor der ikke er behov for så megen aflæggerplads. Køleskabet skal måske heller ikke være så stort, da man løbende har tid og mulighed for at fylde op — for ikke at glemme at ophold i huset måske begrænser sig til en uge eller en weekend. Alt sammen noget der kan være med til at spare penge og gøre det til et billig køkken til sommerhus.