Én ting er sikkert, du får ikke et marmor køkken billig. Marmor er en natursten, der er dannet gennem millioner af år og består af kalk, plantedele og skaldyr, som er blevet omkrystalliseret under tryk og høje temperaturer. Der findes ikke to stykker ens marmor, hvert stykke er helt unikt – derfor er marmor en meget eftertragtet, og dyr vare. Marmor har i mange år været et populært materiale at anvende i både køkkener og badeværelser, men gennem de senere år har populariteten været stigende. Marmor passer perfekt ind i det stilrene nordiske hjem, som ofte er præget af lige linjer. Ved brug af marmor i eksempelvis bordplade eller fliser, kan man bryde de lige linjer på en elegant måde. Marmor kræver en del pleje gennem dens levetid, og så er det et dyrt materiale, alene på baggrund af disse to faktorer ser mange sig nødsaget til at vælge marmor fra. Køber du køkken hos Vordingborg Køkkenet, findes der heldigvis en løsning! Vi kan ikke tilbyde dig et helt køkken i marmor eller en bordplade i ægte marmor, men vi kan tilbyde dig den smukkeste laminatbordplade i marmorlook – den ligner det ægte materiale, men er blot i laminat, hvilket gør denne bordplade meget billigere, super slidstærk og så kræver den kun almindelig rengøring.

Marmor bordplade køkken

Ønsker du at hoppe med på én af tidens helt store trends - nemlig et køkken med marmor bordplade? Rigtig mange drømmer om, at kunne hoppe med på denne trend, men finder også hurtigt ud af, at det er en omkostningsfuld omgang. Du kan heldigvis stadig få opfyldt drømmen om et hvidt køkken med marmor bordplade, hvis du vælger en bordplade i laminat i stedet. Vordingborg Køkkenet har et bredt udvalg af laminatbordplader i sten/marmorlook – alle er 100% naturtro, og så har de en lang række andre fordele; de er lette at rengøre, super slidstærke, kræver ingen besværlige og dyre vedligeholdelsesprodukter, og slutteligt skal du ikke frygte for, at bordpladen kan knække eller slå revner.

Grøn marmor bordplade køkken

En grøn marmor bordplade, er uden tvivl én af de helt store trends indenfor køkkendesign lige nu. Det er også et modigt valg – den grønne marmor bordplade optager et stort areal i køkkenet, den er dyr og kræver en del vedligeholdelse og påpasselighed for, at den holder sig flot i mange år. Fordi du køber så dyrt et produkt, skal du derfor også være sikker på, at den grønne farve vil passe ind i dit hjem i mange år. Skulle du tvivle på det, bør du måske overveje en anden løsning.

Kom ind i en af Vordingborg Køkkenets showrooms og oplev vores smukke alternativer til en grøn marmor bordplade. Du er også altid velkommen til at bestille et katalog eller surfe rundt på vores hjemmeside – her kan du finde masser af inspiration til dit nye drømmekøkken!

Sort marmor køkken

Forestil dig et køkken med vores smukke Riva låge i farven Walnut, sorte påskruningsgreb og vores lækre sorte bordplade i marmorlook, i farven Teramo marble. Dét lyder da som et eksklusivt drømmekøkken, gør det ikke? - og det bedste af det hele; det behøver ikke at koste en formue! Hos Vordingborg Køkkenet gør vi alt for at efterleve mottoet ”luksus alle har råd til”, og derfor er vores køkkener også primært i laminat, hvilket er med til at holde priserne nede. Dette er medvirkende til, at vi kan tilbyde vores kunder køkkener til en fornuftig pris. Derudover er der en lang række andre fordele ved at vælge et køkken i laminat, frem for et køkken i naturmaterialer. Naturmaterialer arbejder, hvilket vil sige, at det med tiden vil ændre udseende og form. Herudover kræver det at du bruger tid og penge på, at passe og pleje køkkenet med jævne mellemrum. Med laminat slipper du med almindelig rengøring.

Ønsker du et køkken med brun marmor, kan du tage et kig på vores smukke bordplade i farven ferro bronze décor. Det er ikke en marmor bordplade, men en bordplade, der absolut ikke vil skuffe dig. Det ligner en blanding af sten og bronze, og så har den, den smukkeste finish. Den skal opleves!

Marmor fliser køkken

Elsker du marmor, men er du i tvivl om hvor meget marmor du ønsker at inkorporere i dit køkken? – her er lidt inspiration til hvordan du kan inddrage marmor, men uden at det bliver altoverskyggende i designet:

Én af de mest oplagte er, at vælge marmor fliser til enten gulv eller væg. En smuk marmorflise kan næsten få et hvert køkken til at emme af luksus! Du kan altså få et køkken i grå marmor ved, at tilføje grå marmor fliser. Dog er fliser ofte nogle man skal have i sit hjem i rigtig mange år, og her kan det være at du i stedet ønsker noget helt neutralt, således du har mere frihed til at indrette med forskellige materialer og farver, som nemt kan skiftes ud igen. Her kan du eksempelvis tilføje en marmor hylde i køkken, som vil bringe de lækre naturlige materialer ind i dit køkken, og som samtidig vil give køkkenet det sidste eksklusive touch, men uden at være for overdøvende i det endelige design.