Ønsker du en låge med naturtro struktur? Riva er serien med de mange forskellige farver og strukturer, der giver dit nye drømmekøkken et helt unikt look. Serien byder blandt andet på flere låger i trælook, der på den måde er med til at byde naturen indenfor i indretningen af dit hjem. Den nordiske indretningsstil er utrolig populær, da stilen får lidt kant med et råt udtryk.

Riva-serien består af 7 forskellige farver og varianter. Foruden flotte træstrukturer består låge-sortimentet af låger med beton-look  i forskellige nuancer.

Nyt køkken

Når du skal designe dit nye køkken, hvad enten det er sammen med en køkkenkonsulent, eller når du sidder og søger inspiration derhjemme, er der et væld af løsninger, du kan vælge mellem. En af de populære løsninger blandt vores kunder er integrerede hvidevarer. Det kan både være opvaskemaskinen og køleskabet, der bliver integreret. At integrere en hvidevare betyder i bund og grund, at hvidevaren bliver "bygget" ind i køkkenet, får en låge på fronten og dermed bliver den en del af helheden, hvilket er med til at give et ensartet look. Dette ser du et eksempel på i køkkenet herunder, hvor hvidevarerne er integreret, hvor det er muligt.

Riva, integreret spiseplads, hjemmearbejdsplads, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Integreret spisebord og hjemmearbejdsplads

Har du plads i dit køkken, kan du med fordel vælge at få en integreret siddeplads. Denne kan selvfølgelig bruges som spisekrog. Den kan dog også bruges til hjemmearbejdsplads, hvor du kan få løsninger med strømstik enten integreret i bordpladen eller i bordben.

Hjemmearbejdspladsen blev for alvor populær, da Corona-epidemien ramte Danmark. Mange danskere har i flere måneder været henstillet til at skulle klare arbejdsopgaverne fra hjemmet – også dem der normalt ikke har en hjemmearbejdsplads. Her er kravet til gode siddeforhold i køkkenet specielt kommet i fokus.

Riva serie, badmiljø, nyt bad, inspiration, Vordingborg Køkkenet

Badeværelse

Har du overvejet at skabe en rød tråd i din bolig med Riva-serien? Du kan nemlig vælge Riva-serien både til dit køkken og badmiljø. Badeværelsesmøblet her er valgt i Riva White Concrete kombineret med en flot stengrå bordplade. Hertil kommer en moderne køkkenløsning med vask og armatur, der er placeret oven på bordpladen. Spejlet har indbygget LED-lys, hvilket giver et helt perfekt lys til, når du fx skal lægge makeup.

Måske skal du blot have skiftet badeværelsesmøblet til et nyt. Et nyt badeværelse giver dig mulighed, for at du kan få lov til at slå dig løs i indretningen. I dette tilfælde kan du samtidig forny indretningen med en ny farve på håndklæderne, der kan være plads til en lille hylde med en blomst, eller det kan være, at sæbedispenseren trænger til en udskiftning. Tilfører du planter og naturmaterialer som fx træhylder, ligesom her på billedet, får du fremhævet den nordiske indretningsstil, der er så populær for tiden.