Hos Vordingborg Køkkenet kan du få et godt og veldesignet køkken, uanset hvor mange penge du vælger at betale for dit køkken. Hos os finder du nemlig et stort udvalg af køkken-elementer i flere størrelser, prisklasser og modeller. Vi har forsøgt at gøre det nemt, ved at inddele vores køkkensortiment i tre forskellige køkken prisklasser; Under 35.000 kr., mellem 35.000-60.000 kr. og over 60.000 kr.

Kategorien under 35.000 kr. giver dig muligheden for at vælge et nyt billigt køkken. Køkkener i denne prisklasse passer typisk godt til f.eks. en lejlighed eller et rækkehus, hvor pladsen som regel er noget mindre end i et normalt parcelhus. Det er dog også muligt at lave et større køkken — alt efter hvilken skabsindretning der vælges.

I kategorien 35.000-60.000 kr. kan man få et nået større køkken med flere detaljer, og et køkken som giver flere indretningsmuligheder.

Kategorien køkkener til over 60.000 kr. får du et rigtig luksus køkken, hvor der ikke er sparet på nogle detaljer. Køkkener i denne kategori består ofte af højteknologiske hvidevarer og andre luksus goder, som gør hverdagen endnu nemmere, som fx en quooker og varmeskuffe.

Din pris på køkken afhænger af hvilken prisklasse du vælger køkken fra, og i de forskellige køkken prisklasser varierer prisen på køkkenet også alt efter hvilken serie du vælger, antal elementer, type bordplade og hvor meget ekstra tilbehør du til vælger.

Hvad koster det at lave nyt køkken?

Det kan være meget forskelligt, hvor mange penge man vælger at bruge til sit nye køkken.  For mange er køkkenet hjemmets hjerte og samlingspunkt, og prioriteringen for et pænt, rummeligt og velfungerende køkken er i den grad høj.

Det behøver ikke at blive en dyr fornøjelse selvom du stiller store krav og ønsker til rummet, som bliver brugt hver eneste dag, i forbindelse med madlavning, lektielæsning, når gæsterne er på besøg og meget andet.

Hvad koster et helt nyt køkken? Er et af de spørgsmål, som næsten er umulige at give et helt konkret og præcist svar på, da det er meget individuelt fra kunde til kunde. Alt afhænger af køkkenets størrelse, antal hvidevare, hvilken køkkenserie, materialer og om man vælger montering med i købet. 

Hvidt grebsfrit køkken fra Inline
Hvidt grebsfrit badmøbel
Drømmer du om nyt køkken? Book dit møde her.

Hvad koster et nyt køkken med montering?  

Alle priser, som er oplyst på vores hjemmeside er eksklusiv montering, så hvis man ønsker montering ved køb af sit køkken, skal man derfor huske at dette beløb bliver lagt oveni den samlet pris på selve køkkenet.

Prisen for et nyt køkken med montering kan derfor være meget individuel, alt afhængig af hvor stort køkken man skal have monteret. Men én ting som vi kan slå fast, uanset størrelsen på køkkenet, er at vores certificerede og godkendte snedkermontører giver dig en god oplevelse med at få monteret køkkenet, så du i mange år har glæde af dit nye drømmekøkken.

Ved køb af snedkermontagen hos Vordingborg Køkkenet, får du altså en fagmand hjem til dig, som klarer arbejdet hurtigt og korrekt, hvilket giver dig den rette tryghed, når du står i monteringsprocessen.

Er du interesseret i, at vide din pris på nyt køkken? Så kan du få et køkken tilbud hos os ved enten at booke et møde med en af vores køkkenkonsulenter her, eller besøge en af vores landsdækkende butikker nær dig her