Inline er Vordingborg Køkkenets mest populære køkkenlåge og er produceret i et helt fantastisk, lækkert materiale, som har en silkemat og silkeblød lak-overflade. Denne overflade SKAL ganske enkelt føles og opleves i vores butikker. Den matlakerede lågefront er utrolig holdbar og er meget rengøringsvenlig. 

Gå på opdagelse i vores flotte Inline her på siden. Eller lad en af vores dygtige køkkenkonsulenter lave en tegning, så du kan se dine ønsker, drømme og behov til dit nye køkken komme til virkelighed. Bestil en opmåling her.

Du kan se flere grebsfrie køkkener her

 

Når du bestiller en opmåling:

Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten begynder med at måle rummet til dit nye køkken op. Derefter tager han tilbage til butikken, tegner et 3D forslag i farver baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Derefter kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D-tegningen af dit nye køkken.

 

inline grebsfri køkken halv pris vordingborg køkkenet

 

Det enkle design i Inline giver et flot udtryk og får køkkenet til at emme af elegance. De indfræsede greb tilfører vandrette linjer og er med til at skabe en  symmetri og enkelhed i køkkenet, der er helt unik. 

 

inline grebsfri køkken silkeblød vordingborg køkkenet

 

Inline er fremstillet med en helt utrolig overflade, der gør, at den er dejlig silkeblød. Dette er en af de låger, der bare skal opleves i virkeligheden. Kom ind i vores nærmeste butik og oplev denne smukke, unikke låge.