Vi har en ekstra service til dig, som er interesseret i nyt køkken, bryggers eller badeværelse. Noget helt specielt og personligt, hvor vi hjælper dig med at se hvordan du kan forbedre dit hjem og få lige dét som du ønsker dig; Gratis opmåling og personligt udformet designforslag. 

 

Er det virkelig gratis at få målt op til nyt køkken, bad eller bryggers?

Ja, vi mener det faktisk; vores opmålinger er HELT gratis – og så er de endda uforpligtende! Det vil sige at når du bestiller en opmåling, så kommer der en konsulent på besøg hjemme hos dig. Konsulenten sørger for at måle op, med henblik på at lave et fotorealistisk 3D-billede, ud fra dine ønsker, af hvordan dit køkken, bad eller bryggers skal se ud.

 

Kræver det ikke en masse forberedelse?

Nej, det kræver ingen forberedelse, når du bestiller en konsulent til at måle op. Varigheden af opmålingen kan variere alt efter om der tale om f.eks. nyt køkken eller nyt badeværelse. Det vigtigste er at du booker et tidspunkt der passer dig og sætter en lille times tid af til opmålingen. Selvfølgelig er det en rigtig god idé at du har gjort tanker om, hvordan du ønsker dit nye køkken, bryggers eller badeværelse skal se ud, men det er intet krav. Vores konsulenter er specialister, der vil spørge ind til projektet, rådgive og komme med idéer. På den måde kan vi finde ud af hvad der passer bedst til dine behov.

 

køkken med gratis opmåling og indretningsforslag fra Vordingborg Køkkenet

Hvad er et 3D-billede?

Når du har fået målt op til køkken, bryggers eller bad så bliver det tegnet i et 3D-program, så du har mulighed for at se det fra flere vinkler. Se det viste eksempel på hvordan et 3D-billede kunne se ud.

 

Er man tvunget til at købe det der bliver designet?

At få en konsulent gratis ud og måle op er IKKE købsbetinget. Selvom værdien for et besøg og udarbejdelse af designforslag beløber sig på 1.000 kr, så er det en del af den service Vordingborg Køkkenet tilbyder, for at leve op til vores motto; Danmarks bedste betjening. Vi ønsker at du skal kunne se hvad vi kan tilbyde, uden at du på nogen måde binder dig. Vi stoler på at det, som vi kan præsentere, er lige hvad du drømte om og til dit budget eller under – derfor har vi valgt at måle op og lave designforslag gratis. Skulle du takke nej til vores design, så er vi stadig lige gode venner.

 

Hvad med de små opgaver?

Der er næsten ingen opmålingsopgaver der er for små. Vil du booke tid til en bordplade der skal skiftes? – Intet problem. Vi måler gerne op, for at sikre at der ikke sker nogle fejl i opmålingsprocessen, hvilket kan føre til yderligere omkostninger og ventetid for dig.

Drømmer du om nyt køkken? Book dit møde her.

 

Er der ikke lang ventetid, når jeg har booket en opmåling?

Det er minimalt hvad der er af ventetid på en opmåling. Vi ønsker at stå til rådighed når du er klar til se nærmere på dit køkken-, bad-, eller bryggersprojekt. Det skal det ikke være en hindring at vi er optaget. Som hovedregel kan vi komme ud og måle op inden for 48 timer på hverdage. Vi aftaler selvfølgelig i fællesskab med dig, hvornår det passer dig bedst at vi kommer og laver opmålingen.

Hvad er forskellen på at booke et møde og bestille en opmåling?

Det er meget simpelt – at bestille en opmåling er at bestille "hele pakken". Du kan også sagtens bestille et møde, med henblik på at sammenligne et tilbud du allerede har modtaget fra en anden køkkenvirksomhed eller lignende. Sidst, men ikke mindst kan du bestille møde, hvor du kommer med tegninger, efter egen opmåling. Vi siger aldrig nej, til et møde og en kop kaffe – så går du og drømmer om nyt køkken; bestil din opmåling allerede i dag!

 

Jeg er klar til at bestille en opmåling af mit nye køkken, bryggers eller bad – hvordan gør jeg?

Det er meget enkelt. Du klikker blot på nedenstående link og udfylder med dine oplysninger – så aftaler vi en tid med dig, og du er godt på vej til dit nye køkken, badeværelse eller bryggers!