Hos Vordingborg Køkkenet kan vi let lave unikke køkken designs, som passer til alle former for budget. For hvert køkken er special tegnet og special tilpasset lige præcis det hjem, efter de ønsker, drømme og behov, som kunden kommer med. Vi gør nemlig en stor ære i, at opfylde alle køkkendrømme. Vi står til rådighed gennem hele processen, og vejleder dig gerne gennem alle dine overvejelser.

Så ønsker du dig et unikt køkken, så er der et utal af muligheder med vores 70 forskellige lågefronter, som du kan kombinere lige præcis efter din smag med vores brede udvalg af bordplader og greb. Der er ingen grænse for, hvad defintionen er, på et unikt køkken design — vi tager altid udgangspunkt i, hvad der er et unikt køkken, for dig. 

Easytouch, nyt køkken, glat låge, køkkeninspiration, Vordingborg Køkkenet

Unik designer køkken 

Vores udvalg af lågefronter er et tydeligt bevis på, at et unik designer køkken ikke behøver koste en formue. I bund og grund er alle køkkener hos vores kunder unikke designer køkkener, da alle er tegnet unikt til lige netop disse kunder. Vi har derfor ikke nogen unik køkken prisliste, da det jo slet ikke ville gå i tråd med konceptet 'unikt køkken'. I vores køkkenkatalog kan du finde en oversigt, over hvilke prisgrupper vores lågefronter befinder sig i — prisen spænder helt fra prisgruppe 1 til 10. Ud fra dette kan vi dermed konkludere, at der er noget for ethvert budget, uagtet hvordan dit unikke køkken skal se ud.

Hos Vordingborg Køkkenet får du rig mulighed for, at skabe dit eget unikke designer køkken, hvor du selv får indflydelse på køkkendesign og kombinationsmuligheder, så det falder lige præcis i den smag, som du ønsker. Her står vores køkkenkonsulenter selvfølgelig til rådighed til, at hjælpe med at designe dit unikke køkken. 

Skræddersyet køkken 

Vores køkkenkonsulenter står til rådighed i alle vores 26 butikker til dig, som ønsker et unik designer køkken. Din nærmeste køkkenkonsulent hjælper dig med at skræddersy et unik køkken i dk, både med alt fra køkkendesign og praktiske løsninger, når du booker et uforpligtende møde. En af vores køkkenkonsulenter kommer herefter ud til en gratis opmåling i dit hjem, hvorefter denne tegner en 3D-tegning over dit køkken, som du vil blive præsenteret for. 

Så hvis du er interesseret i et unikt køkken, så kan du booke et møde her eller en opmåling med din nærmeste køkkenkonsulent. Så hjælper vi dig med dine ønsker om unik designer køkken.