Et udvalg af lækre og smagfulde opskrifter

Her i Vordingborg Køkkenet elsker vi alt, hvad der har med køkkener at gøre. Det gælder lige fra inspirationssøgning, hvor du finder ud af, hvilken stil, farve og indretning dit nye køkken skal have, til tegningen af drømmekøkkenet, hvor du ser dine drømme, ønsker og behov til dit nye køkken blive realiseret, og hvor drømmen kommer tættere at blive virkelig, til drømmekøkkenet bliver leveret, og ikke mindst kokkerering af lækre opskrifter i det selvsamme køkken. 

Mangler du inspiration til dit nye køkken, så klik herHer kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af køkkener. Om du er til romantiske fyldningslåger, moderne glatte låger eller noget helt tredje, så har vi et køkken, der passer til dig. Lad dig inspirere, og lad os derefter hjælpe dig med at realisere drømmen om et nyt køkken.

 

Har du lyst til ny inspiration til aftensmaden eller lidt til den søde tand, så læs med herunder.

Vordingborg Køkkenet præsenterer et udvalg af lækre og smagfulde opskrifter, der alle er testet og godkendt af os. Vi ønsker at give dig de bedste smagsoplevelser, hvor det ikke kræver de store kokke-kundskaber, men hvor du, sammen med familien, kan fremtrylle nye oplevelser til smagsløgene. Det er lige meget, om du er gourmetkok, madelsker eller bare har en sød tand – vi har noget for alle!

 

Oversigt over alle opskrifter:
 (klik på opskriftens navn)

Madretter:

Familie der bager

 

Dessert-opskrifter: