Vi hjælper gerne din boligforening med nyt køkken i din lejebolig!

Nyt køkken i en lejebolig gavner ikke blot beboeren, men hele din boligforening. En fornyelse højner værdien af lejligheden og gør boligen mere eftertragtet for nye lejere. Der er iøvrigt rigtig gode rabatter, når I som boligforening køber ind sammen.

Nogen drømmer om nordisk køkken, mens andre ønsker et idyllisk landkøkken. Vi har gjort det således, at beboeren bestemmer selv, og kan vælge sit eget køkken, ud fra boligforeningens retningslinjer, mens naboen kan vælge et helt andet køkken, som denne drømmer om. En af Vordingborg Køkkenets design eksperter kommer gratis på besøg, hvis det ønskes. Design eksperten måler op, giver inspiration og besvarer alle spørgsmål om det nye køkken — lige fra de tekniske og til de økonomiske.

Vordingborg Køkkenet sikrer jer ordentlig kvalitet, da vi har gjort det til et af vores ekspertområder; nemlig leveret kvalitetskøkkener til boligforeninger gennem mange år, til stor tilfredshed for både lejer såvel som boligforening.

 

Læs mere herunder om hvilke fordele der er for dig, når der skal købes nyt køkken i boligforeningen.

Lejlighed køkken indretning

Beboer
— drømmen om nyt køkken

At få nyt køkken som beboer kan virke som en mundfuld, men det er skam mere lige til end det ser ud. Vordingborg Køkkenet hjælper dig i din planlægning af nyt køkken og guider dig gennem alle dine spørgsmål, fra økonomi til design. Vi er i tæt samspil med din boligforening og ved hvad der er muligt eller ikke er muligt, inden for de rammer der er blevet aftalt for ejendommen.

Læs mere om hvordan du får nyt køkken som beboer

Bestyrelsesmedlem 
— opstart af projekt 'nye køkkener'

Når du som bestyrelsesmedlem opstarter et projekt, med at finde det helt rette køkkenfirma, så er det vigtigt at finde et køkkenfirma med en professionel tilgang og masser af erfaring. Dette kan Vordingborg Køkkenet stå inde for, at vi har. Vi véd hvor mange mennesker det vil påvirke, ved valget af de få — eller det ene køkkenfirma, der kan få lov at leverer køkkener til boligforeninges ejendomme. Derfor vil vi gerne gøre det så let som muligt at træffe det valg.

Læs hvordan du kommer nemt i gang med projektet, som bestyrelsesmedlem

 

Montering af Vordingborg køkken

Inspektøren eller viceværten
— din rolle ved nyt køkken

At være projektleder, når der skal laves nye køkkener kan være en stor opgave, der måske ikke altid passer ind i dit arbejdsskema, som inspektør eller vicevært. Derfor har vi påtaget os hele opgaven — lige fra papirarbejde og til koordinering af håndværkere, samt deres adgang til boligen. På den måde er der et minimum eller slet ingen ekstra opgaver og du kan fortsætte dit daglige arbejde uforstyrret.

Læs mere om at være inspektør eller vicevært under et nyt køkkenprojekt