Vi ved, at inspektørens og viceværtens hverdag ofte kan være meget travl og stresset, fyldt med vigtige gøremål. I respekt for jeres hverdag foretager vi al koordineringsarbejde i forbindelse med køkkenrenoveringen. Oftest er det kotume i køkkenbranchen, at man lader dig være projektleder – det mener vi ikke kan være rigtigt.

  • Vi klarer alt papirarbejde
  • Vi klarer koordineringen med håndværkere
  • Vi klarer koordinering af nøgler
  • Vi har dialogen med beboerne
Køkkenkonsulent hos Vordingborg Køkkenet

Vi hjælper dig igennem åben dialog

Vores samarbejde med jer foregår igennem en gensidig åben dialog, således at du altid er 100% informeret om, hvad der foregår i din afdeling. Det er derfor naturligt for os at betragte dig som en samarbejdspartner, således at vi hjælper hinanden til at finde den optimale løsning på din afdelings køkkenrenovering.

Vi tilbyder altid dig og din afdeling et fælles eller individuelt aftenmøde i vores butik, således at vi har ro til sammen at klarlægge lige nøjagtigt jeres behov.

Vores prispolitik

Vi har lavet vores rabatsystem, så det er let og overskueligt. Kort sagt tilbyder vi den samme rabat til alle boligselskaber, hvad enten det drejer sig om et eller 125 køkkener. Det betyder, at du har mulighed for at prøve os af som køkkenleverandør. Har du for eksempel nogle lejere, som er fraflyttet, og ønsker du at sætte et nyt køkken op, før der flytter nye ind, så får du nøjagtig samme rabat på dette køkken, som du ville få, hvis hele foreningen skulle køkkenrenoveres.

Montering

Vi har tæt samarbejde med certificerede og godkendte snedkermontører. Fordelene ved at lade vores montører klare arbejdet er:

  • At du kan være 100 procent sikker på, at dit nye Vordingborg Køkken bliver monteret korrekt.
  • At alle standarder og tolerancer bliver overholdt. De er nøje beskrevet i 'Sådan skal et Vordingborg Køkken monteres', og det er vores montørers bibel.
  • At du kan være 100 procent sikker på, at dit nye Vordingborg Køkken bliver monteret hurtigt - vores montører kender produkterne godt, så det går stærkt.

Læs også beretningerne fra projektledere og inspektører, som vi har samarbejdet med.

Gode links til dig som er inspektør/vicevært:

Boligforeningernes landsforening – www.bl.dk
Ejendomsinspektørernes fagforening – www.inspektoeren.dk