Individuel indretning

Måden vores virksomhed er bygget op på giver dig en række unikke fordele. Vores køkkenkonsulenter har stor erfaring i at betjene boligforeninger. Derfor kan vi som noget unikt tilbyde individuel køkkenindretning. Denne ekstra service tilbyder vi, fordi vi ved, at mennesker er forskellige og har forskellig smag – så hvorfor skal alle i opgangen have det samme køkken? – Vores politik er, at den samme konsulent tager hånd om dig og dit køkken fra start til slut.

Kan du ikke selv komme til os – så henter og bringer vi dig naturligvis

Er du på den ene eller anden måde forhindret i at komme og se vores køkkenudstilling, så henter vi dig naturligvis på din bopæl og bringer dig tilbage igen efter, at du har set vores køkkenudstilling.

Køkkenet skal passe til din hverdag!

Vores produktprogram omfatter mere end 200.000 varenumre. Der er tale om produkter af meget høj kvalitet, som tilfredsstiller et bredt udsnit af den danske befolkning. Vi kan levere løsninger, som er minimalistiske, klassiske, moderne, hyggelige etc. Fælles for de køkkener vi leverer er, at vi vægter funktionalitet frem for ubrugelige detaljer, som ikke tjener noget formål. Det betyder alt for os, at du får lige netop dét køkken, som passer til din hverdag!

Det er vigtigt at understrege, at du hos os vælger direkte fra vores hovedkatalog og ikke som hos nogle leverandører, blot bliver tilbudt et prisbilligt standard konceptprodukt.

Lejlighed køkken indretning

Danmarks bedste rabatordning

Hos Vordingborg Køkkenet prioriterer vi boligforeninger højt, derfor tilbyder vi din boligforening samme rabat, hvad enten I køber ét eller 125 køkkener.

Montering

Vi har tæt samarbejde med certificerede og godkendte snedkermontører. Fordelene ved at lade vores montører klare arbejdet er:

  • At du kan være 100 procent sikker på, at dit nye Vordingborg Køkken bliver monteret korrekt.
  • At alle standarder og tolerancer bliver overholdt. De er nøje beskrevet i 'Sådan skal et Vordingborg Køkken monteres', og det er vores montørers bibel.
  • At du kan være 100 procent sikker på, at dit nye Vordingborg Køkken bliver monteret hurtigt – vores montører kender produkterne godt, så det går stærkt.

Gode links – hvis du vil vide mere om lovgivning etc.

Boligkontoret Danmark – www.bdk.dk

Boligforeningernes landsforening – www.bl.dk

Boligselskabet Domea – www.domea.dk

KAB – Bygge- og Boligadministration – www.kab-bolig.dk

Lejernes Landsorganisation – www.llo.dk