Vi ved, at det er en stor beslutning at skulle vælge køkkenleverandør, når hele foreningen skal have nye køkkener. Som bestyrelsesmedlem tager man en beslutning, som får betydning for andre mennesker rigtig mange år frem i tiden.

Danmarks bedste rabatordning!

Vi har lavet vores rabatsystem, så det er let og overskueligt. Kort sagt tilbyder vi den samme rabat til alle boligselskaber — hvad enten det drejer sig om ét eller tusinde køkkener. Det betyder, at du har mulighed for at prøve os af som køkkenleverandør. Har I for eksempel nogle lejere, som er fraflyttet, og ønsker I at sætte et nyt køkken op, før der flytter nye ind, så får i nøjagtig samme rabat på dette køkken, som I ville få, hvis hele foreningen skulle køkkenrenoveres.

Samme kvalitet til alle!

Vi ved, at mennesker er individuelle, derfor skal deres køkken også være individuelt. Vi tilbyder, at alle får individuelle indretningsforslag, således at det nye køkken passer nøjagtigt til de mennesker, som skal bruge det.

Vi prioriterer, at de produkter vi leverer er af høj kvalitet. Derfor er vores låger slag- og ridsefaste, ligesom vores hylder og skuffer er af en sådan kvalitet, at de holder til mange års brug.

Vordingborg Køkkenet, Erhverv København

Professionelt samarbejde

Vi tager altid en professionel konstruktiv snak med jer, således at vi hjælper til, at I tager de beslutninger, som er mest gavnlige for jeres afdeling. Første step i en køkkenrenovering er som oftest en uforpligtende rundvisning eller et individuelt møde med en af vores erfarne køkkenkonsulenter.

Vi holder gerne aftenmøder hos jer eller hos os, hvor vi uforpligtende øser af vores erfaringer med køkkenrenoveringer.

Vi hjælper jer

Et køkkenkøb er for os meget mere end blot en handel. Vi bestræber os altid på at give jer en så god service som overhovedet muligt. Det er derfor naturligt for os at tilbyde individuelle indretningsforslag — hente og bringe beboere, som er forhindret i at komme til vores butikker — koordinere håndværkere etc. Det mener vi er Danmarks bedste betjening!

Er du stadig i tvivl, så læs også beretningerne fra projektledere og inspektører, som vi har samarbejdet med.

Montør der sætter et Vordingborg køkken op

Montering

Vi har tæt samarbejde med certificerede og godkendte snedkermontører. Fordelene ved at lade vores montører klarer arbejdet er:

  • At du kan være 100 procent sikker på, at dit nye Vordingborg Køkken bliver monteret korrekt.
  • At alle standarder og tolerancer bliver overholdt. De er nøje beskrevet i 'Sådan skal et Vordingborg Køkken monteres', og det er vores montørers bibel.
  • At du kan være 100 procent sikker på, at dit nye Vordingborg Køkken bliver monteret hurtigt - vores montører kender produkterne godt, så det går stærkt.

Gode hjemmesider - hvis du vil vide mere om lovgivning etc.

Boligforeningernes landsforening - www.bl.dk

Boligselskabet Domea - www.domea.dk

KAB - Bygge- og Boligadministration - www.kab-bolig.dk

Lejrenes Landsorganisation - www.llo.dk