over

Oversigt lågefronter

 

Se vores udvalg af lågefronter fra Vordingborg Plus-serien - til enhver smag: grebsfri linjer, glatte, matte, højglans og fyldningslåger. De viste låger kan også bruges til skabe og skuffer i badeværelset, for et flot, sammenhængende udtryk i din bolig.

Læs mere

laser

Laser 

 

Laser-serien er robust og prisvenlig med en rengøringsvenlig overflade - perfekt til køkkenet. Med 6 farvemuligheder kan du vælge den køkkenfarve, der passer præcis til dig.

Læs mere

riva

Riva 

 

 

Riva-serien tilbyder mange farver og strukturer for et unikt drømmekøkken.  Serien inkluderer trælook låger, der bringer naturen ind i din boligindretning.

Læs mere

cas

Cascada 

 

 

Cascada-lågeserien har romantiske udskæringer, skaber en moderne landkøkken-stemning og passer både i historiske villaer og nye lejligheder. Robust og rengøringsvenlig med lakeret overflade for et romantisk køkkenudtryk.

Læs mere

In

Inline

 

 

Inline er Vordingborg Køkkenets mest populære låge, produceret i et lækkert materiale med silkemat og silkeblød lak-overflade. Den matlakerede lågefront er holdbar og meget rengøringsvenlig. Oplev Inline i butikkerne.

Læs mere

Touch

Touch

 

 

Touch, en af vores mest populære låger, har en holdbar, silkeblød, mat overflade. Et klogt valg for dit nye køkken, der skaber et flot og unikt look.

Læs mere

spee

Speed

 

 

Speed-køkkenserien er populær pga. sin slidstærke og rengøringsvenlige låge med mat overflade, der giver flot finish. 5 farver og strukturer tilbyder designmuligheder for at skabe et køkken, der passer perfekt til dig og dit hjem.

Læs mere

Nordic

Nordic

 

 

Nordic-lågen tilbyder en landlig stil med diskrete udskæringer og nem rengøring, hvilket gør den ideel til dig, der ønsker et hyggeligt køkken og en praktisk løsning.

Læs mere

Easy

Easytouch

 

 

Easytouch-lågen er den perfekte løsning til småbørnsfamilier og alle, der ønsker en låge, der skjuler fedtfingre og er nem at rengøre. Med dens special-coatede, smudsafvisende overflade, er den unik og genial at have i køkkenet.

Læs mere