Med køkkenserien Laser fra PLUS-linjen får du en stærk låge, der kan holde til de mange strabadser, som et køkken oplever som det centrale rum for familien.

Specielt hvis køkkenet er en del af en småbørnsfamilie, skal det stå model til at have mange funktioner: som kreativt værksted, når børnene afprøver de nye farvekridt, som kulinarisk midtpunkt når alverdens fantastiske madretter kokkereres og som imponerende og hyggeligt samlingspunkt, når vennerne kommer på besøg til et middagsselskab. Det er derfor vigtigt at have et køkken, der er ekstremt slidstærk – og det får du med Laser-serien. 

Laser-serien er en fantastisk robust låge til den prisbevidste forbruger, og med den matte overflade får du en fantastisk flot finish og en utrolig rengøringsvenlig låge, der gør den til en drøm at have i køkkenet. Farvespektret spreder sig over hele 8 forskellige farver, hvilket giver mulighed for at vælge den køkkenfarve, der passer præcis til dig.

Kom ind i en af vores 26 butikker og lad dig inspirere til dit nye drømmekøkken.

Farveudvalget i Laser

Alpinhvid køkkenlåge fra Laser-serien 427
Inspiration med en hvid køkkenlåge fra Vordingborg Køkkenet i serien Laser 416
Laser 418 elfenbensfarve lågefront fra Vordingborg Køkkenet
Flot grå låge fra Vordingborg Køkkenet i serien Laser 417
Mørkegrå køkkenlåge i serien Laser
Sandfarvet låge fra Vordingborg Køkkenet serien Laser 415
Laser 461 køkkenlåge
Laser 463 køkkenlåge

Da Laser er den mest budgetvenlige af vores prisgrupper i PLUS-linjen, så er det muligt at få rigtig meget for pengene her. Ved valg af denne lågeserie, kan du få luft i budgettet til flere skabe, nogle smartere hvidevarer eller måske kan du bare få en pris på et nyt køkken, der er langt billigere end hos andre forhandlere i køkken branchen. Helt uden at gå på kompromis med kvaliteten! 

EVOline backflip stikdåse, stikdåse i bordplade, Vordingborg Køkkenet
 Åbne hylder, lys, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
Skuffeindretning, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Detaljerne i køkkenet

Når du indretter dit køkken, er det ofte de små detaljer, der gør den store forskel. En stikkontakt i bordpladen giver dig let adgang til strøm, når du laver mad eller bager i dit nye køkken. Den åbne reol giver køkkenet et personligt præg og tilfører en stemningsfuld belysning. Med en praktisk skuffeindretning kan du let og elegant holde orden i dine skuffer. Se meget mere i din nærmeste butik eller i vores katalog

Det elegante køkken

Den elegante grå køkkenlåge skaber, i samspil med bordpladen i trælook, en eksklusiv stil i køkkenet. Her er pladsen udnyttet fuldt ud, med både overskabe, vægskinne til køkkenredskaber og åbne hylder. Gør dit nye køkken personligt ved at tilføje små detaljer til dine åbne hylder, med alle dine yndlingsting til køkkenet. Se flere detalje-løsninger her.

Bring naturen ind i køkkenet

Prøver du at inddrage naturen i din indretning? Dette er også muligt, når du designer dit nye drømmekøkken. I køkkenet herover kan du se et eksempel på, hvordan dette kan lade sig gøre. Her er det ikke blot bordpladen i trælook, men også sidepanelerne i trælook, der omkranser den hvide låge, hvilket får lågen til at fremtræde tydeligere. Det skaber en stilren kontrast, der vil begejstre de fleste naturelskere.

Hold orden i bryggerset

Bryggerset er ofte familiens hovedbanegård. Det er det sidste rum, familien siger farvel til om morgenen, og det første rum de møder, når de kommer hjem efter skole og arbejde. Det er også her, der vaskes tøj. Derfor er det en god idé at have et bryggers, hvor der er godt med opbevaringsplads, så der holdes god orden, og vasketøjet klares legende let - uden at komme i karambolage med gummistøvler, jakker og sko. Se andet eksempel på lækker indretning i bryggerset her.