Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Køkken

Du er her

Få inspiration til nyt køkken i Laser-serien

Med Laser får du en stærk låge, der kan holde til de mange knubs, som et køkken oplever som det centrale rum for familien.

Specielt hvis køkkenet er en del af en småbørnsfamilie, skal det stå model til at have mange funktioner: som kreativt værksted, når børnene afprøver de nye farvekridt, som kulinarisk midtpunkt når alverdens fantastiske madretter kokkereres og som imponerende og hyggeligt samlingspunkt, når vennerne kommer på besøg til et middagsselskab. Det er derfor vigtigt at have et køkken, der er robust og nemt at rengøre – og det får du med Laser-serien.

Laser-serien er en fantastisk robust låge til den prisbevidste forbruger, og med den rengøringsvenlige overflade er den en drøm at have i sit køkken. Farvespektret spreder sig over hele 5 forskellige farver, hvilket giver mulighed for at vælge den køkkenfarve, der passer præcis til dig.

Kom ind i en af vores 27 butikker og lad dig inspirere til dit nye drømmekøkken.

 

Farveudvalget i Laser

Nyt køkken, glad familie, Vordingborg Køkkenet
EVOline backflip stikdåse, stikdåse i bordplade, Vordingborg Køkkenet
 Åbne hylder, lys, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
Skuffeindretning, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Detaljerne i køkkenet

Når du indretter dit køkken, er det ofte de små detaljer, der gør den store forskel. En stikkontakt i bordpladen giver dig let adgang til strøm, når du laver mad eller bager i dit nye køkken. Den åbne reol giver køkkenet et personligt præg og tilfører en stemningsfuld belysning. Med en praktisk skuffeindretning kan du let og elegant holde orden i dine skuffer. Se meget mere i din nærmeste butik eller i vores katalog

Det elegante køkken

Det elegante bronzelook på overskabene, nicheplade, bordplade og sidepaneler omkranser flot den hvide låge og skaber et eksklusivt look i køkkenet. Gør dit nye køkken personligt ved at tilføje små detaljer såsom åbne hylder med lys. Se flere detalje-løsninger her.

Bring naturen ind i køkkenet

Prøver du at inddrage naturen i din indretning? Dette er også muligt, når du designer dit nye drømmekøkken. I køkkenet herover kan du se et eksempel på, hvordan dette kan lade sig gøre. Her omkranser bordpladen og sidepanelerne den hvide låge, hvilket får lågen til at fremtræde tydeligere og mere stilren.

Køkkenserien Laser, nyt køkken, køkkeninspiration, Vordingborg Køkkenet

Hold orden i bryggerset

Bryggerset er ofte familiens hovedbanegård. Det er det sidste rum, familien siger farvel til om morgenen, og det første rum de møder, når de kommer hjem efter skole og arbejde. Det er også her, der vaskes tøj. Derfor er det en god idé at have et bryggers, hvor der er godt med opbevaringsplads, så der holdes god orden, og vasketøjet klares legende let - uden at komme i karambolage med gummistøvler, jakker og sko. Se andet eksempel på lækker indretning i bryggerset her.