Nordic, nyt køkken, landkøkken, køkkeninspiration, vordingborg køkkenet

Nordic-lågen er den helt rette køkkenlåge for dig, der drømmer om nyt køkken i landlig stil. Her får du den hyggelige stemning fra det klassiske landkøkken med diskrete udskæringer, der gør, at lågen skiller sig ud fra en glat låge.

En vigtig kvalitet for en køkkenlåge er, at den er nem at rengøre, så du uden besvær kan holde dit køkken rent. Med den lakerede overflade får du en utrolig robust låge, der netop besidder denne kvalitet; lågen er nem at rengøre og samtidig robust, således at lågen holder sig pæn i mange år fremover.

Nordic-lågen findes i alpinhvid

Nordic, nyt køkken, landkøkken, køkkeninspiration, vordingborg køkkenet

Nordic-lågen repræsenterer den nye generation af det klassiske landkøkken, hvor kombinationen med moderne og tidstypiske materialer findes, men hvor det romantiske, varme udtryk i landkøkkenet bevares. Den alpinhvide farve tilfører moderniteten til lågens udtryk, hvor udskæringerne, som er kendetegnet for et landkøkken, bevarer landkøkkenets charme og karakteristika.

En ny kombination har fundet sin vej til danskernes hjem; nemlig kombinationen mellem den nye generation af landkøkken, såsom Nordic, sat i kombination med et moderne materiale. Et eksempel kan ses herunder, hvor en slimline bordplade med granitlook skaber en unik, moderne og elegant løsning med Nordic-lågens enkle udskæringer.

Find det rigtige lys til dit køkken, nyt køkken, Nordic, Vordingborg Køkkenet

Vitrineskab, nyt køkken, Nordic, landkøkken, Vordingborg Køkkenet

Nordic-låge, nyhed, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Når du skal indrette dit nye køkken, er det de små detaljer, der ofte sætter prikken over i'et. Et godt arbejdslys i køkkenet er vigtigt, og der kan derfor med fordel placeres spots under overskabene, så du har et godt lys, når du laver mad på bordpladen derunder. Vitrineskabe skaber en hyggelig stemning i dit nye køkken og kan vælges som supplement til din fyldningslåge.

Nordic-låge, nyt køkken, landkøkken, Vordingborg Køkkenet

Landkøkken med et moderne tvist

Den flotte Nordic-låge kan med fordel kombineres med låger og bordplade i beton-look for at give køkkenet et moderne tvist. Lågens udskæringer bliver fremhævet ved at vælge en supplerende låge i betonlook, så udtrykket fremstår dybere. Personliggør dit køkken ved at tilføje farver på dit køkkenudstyr, accessories og lamper.

Nordic, nyt køkken, landkøkken, køkkeninspiration, vordingborg køkkenet

Nordisk indretning

Er du til klassiske kombinationer og nordisk indretning, hvor naturen inviteres indenfor og naturlige materialer integreres i indretningen. Så kan du kombinere Nordic-lågen med en elegant bordplade i trælook. Det rå look i bordpladen giver et flot modspil til den elegante låge og skaber en romantisk atmosfære med et friskt pust i landkøkkenet.