emhætte

Emhætte

Vi tilbyder et bredt udvalg af emhætter, så du kan finde den, der passer til dine behov og ønsker. Vores sortiment inkluderer loft-, overskabs- og væghængte emhætter, så du kan finde den rette emhætte til dit køkken. Vi garanterer, at der er en emhætte, der matcher dine krav og ønsker.

Læs mere

fri

Frithængende emhætte 

Hvis du overvejer en frithængende emhætte i loftet til dit nye køkken, kan vores konsulenter guide dig igennem vores store udvalg af forskellige designs og typer. Vi ønsker, at du bliver glad for alle elementer i dit køkken, og derfor samarbejder vi med flere hvidevareproducenter for at sikre, at vores sortiment matcher forskellige ønsker og behov.

Læs mere

Fryseskab

Fryseskab

Et indbygget køle-fryseskab har den fordel, at du ikke behøver at tænke på udseendet af køle-fryseskabet, men kun fokusere på størrelse og indretning. Det er blevet populært at vælge den integrerede løsning i moderne køkkener, da det giver et mere strømlinet design.

Læs mere

indbygningsovn

Indbygningsovn 

Placeringen i højden af en indbygningsovn kan forbedre arbejdsbetingelserne i dit køkken. Uanset om du ønsker en billig indbygningsovn eller en ovn med en sidehængt låge, kan vores konsulenter hjælpe dig med at finde den rigtige ovn til dit nye køkken. Vi har et stort udvalg af ovne at vælge imellem og er her for at hjælpe dig med at finde det perfekte match til dine behov.

Læs mere

Vordinborg Køkkenet

Opvaskemaskine

Når det kommer til effektivitet og bekvemmelighed i køkkenet, er en opvaskemaskine en uundværlig medspiller.

Læs mere