emhætte

Emhætte

Vi tilbyder et bredt udvalg af emhætter, så du kan finde den, der passer til dine behov og ønsker. Vores sortiment inkluderer loft-, overskabs- og væghængte emhætter, så du kan finde den rette emhætte til dit køkken. Vi garanterer, at der er en emhætte, der matcher dine krav og ønsker.

Læs mere om emhætter

fri

Frithængende emhætte 

Hvis du overvejer en frithængende emhætte i loftet til dit nye køkken, kan vores konsulenter guide dig igennem vores store udvalg af forskellige designs og typer. Vi ønsker, at du bliver glad for alle elementer i dit køkken, og derfor samarbejder vi med flere hvidevareproducenter for at sikre, at vores sortiment matcher forskellige ønsker og behov.

Læs mere om frithængende emhætter

Fryseskab

Fryseskab

Et indbygget køle-fryseskab har den fordel, at du ikke behøver at tænke på udseendet af køle-fryseskabet, men kun fokusere på størrelse og indretning. Det er blevet populært at vælge den integrerede løsning i moderne køkkener, da det giver et mere strømlinet design.

Læs mere om fryseskab

indbygningsovn

Indbygningsovn 

Placeringen i højden af en indbygningsovn kan forbedre arbejdsbetingelserne i dit køkken. Uanset om du ønsker en billig indbygningsovn eller en ovn med en sidehængt låge, kan vores konsulenter hjælpe dig med at finde den rigtige ovn til dit nye køkken. Vi har et stort udvalg af ovne at vælge imellem og er her for at hjælpe dig med at finde det perfekte match til dine behov.

Læs mere om indbygningsovn

Vordinborg Køkkenet

Opvaskemaskine

Når det kommer til effektivitet og bekvemmelighed i køkkenet, er en opvaskemaskine en uundværlig medspiller.

Læs mere om opvaskemaskiner

VK

Quooker

Quooker i køkkenet tilbyder en all-in-one løsning, der kombinerer komfort, effektivitet og avanceret teknologi. Med Quooker installeret, behøver man ikke længere at vente på, at vandet koger - et tryk på hanen, og øjeblikkeligt leveres 100 °C kogende vand.

Læs mere om Quooker

VK

Kogeplade

Når det kommer til at vælge den perfekte kogeplade til køkkenet, er det vigtigt at overveje mere end blot stil og design. Kogepladens funktionalitet, energieffektivitet og hvordan den passer til ens madlavningsstil er afgørende faktorer. Moderne kogeplader kommer i et væld af varianter, hver med sine unikke fordele.

Læs mere om kogeplader

VK

Induktionskogeplade

I stedet for at opvarme kogepladens overflade direkte, skaber induktionen et elektromagnetisk felt, som direkte varmer gryder og pander. Det betyder, at varmen kommer hurtigere, og man kan justere temperaturen meget præcist. Det er perfekt, når man skal lave retter, der kræver en særlig temperatur for at blive perfekte.

Læs mere om induktionskogeplader

VK

Keramisk kogeplade

En keramisk kogeplade er et populært valg i mange hjem på grund af dens glatte design og effektive varmefordeling. Denne type kogeplade er kendt for sin stilfulde overflade, der let kan integreres i ethvert køkkendesign, fra det moderne til det mere traditionelle.

Læs mere om keramiske kogeplader