Når du laver nyt køkken er det vigtigt, at tage stilling til emhætten. Både fordi den har betydning for måden køkkenet kan designes på, men også fordi den har en vigtig funktion i forhold til indeklimaet og arbejdsforholdene i dit køkken. Ved du allerede nu, at du gerne vil have en emhætte i loft frithængende, i dit nye køkken, så tag en snak med en af Vordingborg Køkkenets konsulenter og lad os guide dig gennem vores store udvalg af frithængende emhætter. Den frithængende emhætte kommer i flere forskellige former, typer og designs. For os er det vigtigt, at du bliver glad for alle elementer i dit køkken. Derfor har vi også samarbejde med mange forskellige hvidevareproducenter, så vi sikrer os at der er produkter i vores sortiment, som matcher forskellige ønsker og behov.

Frithængende emhætte med filter

Fordelen ved en emhætte med filter er, at du slipper for at have aftræk på og du dermed bliver begrænset i indretningen af dit køkken, da aftrækket skal kunne nå ud af din bolig. En emhætte med filter fungerer ved, at luften fra dit køkken føres igennem et filter, hvorefter luften renses før den bliver sendt ud i rummet igen.

Designmæssigt har en frithængende emhætte med filter også en fordel, da du slipper for kassen fra udtrækket. Du har altså mulighed for, at have en super smart emhætte hængende, som ikke fylder meget mere end en stor loftlampe. De findes i forskellige former, farver og størrelser, så der vil helt sikkert være noget, der vil passe ind i langt de fleste typer af køkkendesigns.

Opsætning af frithængende emhætte

Når din nye emhætte skal monteres, skal du selv vurdere om du har mod på at give dig i kast med projektet eller om du vil have en elektriker ud og sætte den op for dig. Vi anbefaler altid, at du får en professionel til at opsætte alle hvidevarer, så vi sikrer os at alle forskrifter er overholdt. Når du ved hvornår dit køkken bliver leveret og monteret, kan du selv kontakte din foretrukne håndværker, hvorefter i sammen finder ud af hvornår denne skal komme og tilslutte dine hvidevarer.

Hos Vordingborg Køkkenet er det en af vores fornemmeste opgaver, at guide og hjælpe med planlægningen, af dit nye køkken, fra start til slut, og derfor vil vi også være med dig igennem hele processen. Har du spørgsmål til din nye emhætte, eller er du i tvivl om dit valg, står vi naturligvis altid til rådighed.

Billig frithængende emhætte

Emhætter findes i mange forskellige prisklasser. Det afgørende for, hvor billig din emhætte bliver er, dine krav og ønsker. Jo mere avanceret du ønsker den, jo dyrere vil den ofte blive. Når du får et tilbud, på dit nye køkken fra Vordingborg Køkkenet, vil dette altid være inkluderet ALLE hårde hvidevarer. På den måde sikrer vi os, at vores kunder får en fordelagtig pris på hvidevarerne og dermed vil vi også kunne tilbyde dig en billig emhætte. Alle vores hvidevare-leverandører er udvalgt ud fra deres kvalitets- og leveringssikkerhed, prisniveau samt naturligvis serviceniveau. Dette sikrer, dig som kunde, den bedste oplevelse med det færdige resultat af dit nye køkken.

halv pris på inline grebsfri køkken bad vordingborg køkkenet

Frithængende emhætte hvid

Drømmer du om en emhætte frithængende i rund form, en frithængende emhætte i sort eller noget helt tredje? - så har Vordingborg Køkkenet et kæmpe udvalg af emhætter, til dit nye køkken, og der vil med stor sandsynlighed også være én, som matcher dine drømme! En frithængende emhætte er synlig i rummet, og derfor er det vigtigt, at du har emhættens design i sine overvejelser. Laver du et køkken, hvor hvide rene linjer er et gennemgående tema, vil en firkantet hvid emhætte måske være det foretrukne valg, da den dermed ikke vil bryde køkkenets æstetiske udtryk.

Lad en af vores konsulenter guide dig igennem vores store udvalg af frithængende emhætter, og find den helt rigtige løsning til netop dit køkken.