Ønsker du en billig emhætte, til dit nye køkken når vi laver et tilbud til dig, på dit nye køkken er det altid med hvidevarer inkluderet, og de er altid til en fordelagtig pris. Ønsker du en billigere emhætte end den, som er med i dit tilbud, kan vi sagtens lave dit tilbud om. Vi har et stort sortiment i emhætter, og derfor vil der med stor sandsynlighed være én, der matcher dine behov og ønsker. Uanset om du ønsker en emhætte i loft, en emhætte i overskab eller en væghængt emhætte, så kan du være sikker på, at vi har emhætten til dit nye køkken. 

Kogeplade med emhætte

Det er blevet super populært, at vælge en emhætte i kogeplade, på den måde tager emhætten ikke plads eller udsyn i dit nye køkken. En emhætte er en vigtig del af dit køkken, fordi den hjælper med at opretholde et godt indeklima ved, at suge mados og em (damp) ud af dit køkken. Mange forbinder en emhætte med en kæmpe klods over komfuret, som æstetisk ikke er særlig pæn – og slet ikke i et helt nyt køkken. Med den nyeste teknologi inden for emhætter, kan du blive fri for den store klods, og i stedet have den integreret i din kogeplade. På den måde vil din emhætte syne af ingenting, når man tager et kig rundt i køkkenet.

Emhætte væghængt

Hvis du har besluttet dig for, at få en væghængt emhætte i dit nye køkken, er mulighederne mange ift. farve og design. Ønsker du en hvid emhætte, en sort emhætte, skal den være i glas eller rustfrit stål? Er du til det moderne design, hvor emhætten har en plade, som hælder skråt ud fra væggen eller er du mere til den klassiske væghængte emhætte? Hos Vordingborg køkkenet vil vi gå langt for, at imødekomme vores kunders behov og ønsker, og derfor har vi også et stort udvalg af emhætter i forskellige designs, og med de nyeste teknologier. Vores køkkenkonsulenter besidder en bred viden indenfor alle vores produkter, og fortæller dig derfor også gerne om vores forskellige emhætter, så du føler dig klædt på til at tage det rette valg, når du skal vælge emhætte til dit nye køkken.

Komfur med emhætte – hvordan?

Da det fortsat er en forholdsvis ny teknologi med komfur med emhætte, møder vi stadig mange der stiller spørgsmålstegn ved hvordan det virker, og om det virker. De findes i et utal af udgaver, og med forskellige funktioner, men fælles for dem er, at den integrerede emhætte suger damp og fedt ned under kogepladen, hvorfra det enten suges ud eller opsamles. Det fås derfor både som en emhætte med filter, hvor luften renses i kulfiltre. Men også med aftræk, hvor luften ledes ud af huset. Det fedt, der kommer fra din madlavning bliver opsamlet i et fedtfilter, som jævnligt bør renses for at det fungerer optimalt. Kulfilteret skal også udskiftes med jævne mellemrum.

Elica emhætte, loft-emfang, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Induktionsplade med emhætte

Hvorfor vælge en induktionsplade med emhætte, til sit nye køkken? Det kan der være mange grunde til. For det første, har den alle de fordele som en almindelig induktionsplade har. Og for det andet har den integreret emhætte, der gør at den passer perfekt ind i de nye moderne køkkener, da du ikke behøver en almindelig emhætte, som æstetisk kan være forstyrrende i designet. Det er derfor også en perfekt løsning hvis du har en køkkenø og vil undgå, at der hænger en emhætte vejen. Du kan også have placeret din kogeplade et sted, hvor der ikke er så god plads til en emhætte eller hvor en almindelig emhætte vil forringe dine arbejdsbetingelser.

Disse kogeplader fås både med emhætte uden aftræk, og med aftræk. Fælles for dem begge er, at de opsamler dampen hurtigt, så dampen ikke stiger op i luften og kan sætte sig i vægge og loft. Derudover mindskes også sandsynligheden for, at mados spreder sig i rummet.