En indbygningsovn bygges ind i køkkenets skabselementer. På den måde vil ovnens- og skabets overflade gå mere i ét, og ikke brydes på samme måde som med et traditionelt komfur. En indbygningsovn kan samtidig placeres i højden, hvilket er med til at skabe de bedste arbejdsbetingelser i dit køkken. Hvad end du ønsker en billig indbygningsovn eller en indbygningsovn med sidehængt låge, så er vi her netop for at hjælpe dig med at finde den helt rette ovn til dit nye køkken.

Når vi tegner dit nye køkken er det vigtigt, at vi kender til alle dine drømme, ønsker og behov til det nye køkken. Så hvis du har ønsker til en helt specifik type indbygningsovn, eller hvis du blot har behov for ekstra vejledning ift. til indbygningsovne, så nævn det for din konsulent. De vil altid gøre deres ypperste for at imødekomme dine drømme!

Bedste indbygningsovn

Hos Vordingborg Køkkenet har vi nøje udvalgt vores hvideleverandører, og vi sælger udelukkende kvalitetsstemplede brands som f.eks. SIEMENS, AEG, BOSCH, LEONARD, PROGRESS og BAUKNECHT. Du kan derfor være sikker på, at der har været en indbygningsovn test på alle indbygningsovne, inden de kommer på markedet. Både vi og vores leverandører ønsker at kunne tilbyde jer de allerbedste produkter. I vores brede udvalg af hvidevarer findes helt sikkert også den bedste indbygningsovn til dine behov!

Kom ind i din nærmeste Vordingborg Køkkenet butik, og tag et kig på vores mange forskellige udstillinger. Her vil du finde et udvalg af indbygningsovne. Du er også altid velkommen til at lade dig inspirere af vores dygtige konsulenter, som kan fortælle dig meget mere om indbygningsovne.

Vælg de rigtige hvidevarer til dit nye køkken

Indbygningsovn varmluft

Ønsker du en indbygningsovn med varmluft, så har vi et bredt udvalg, som du kan vælge mellem, når du køber nyt køkken. Ovnen er en vigtig del i dit køkken, - den bruges ofte flittigt, og derfor er det også vigtigt, at du vælger en ovn, som matcher de behov du har. Vores konsulenter har en bred viden inden for udvalget af indbygningsovne med varmluft, og de vil gøre deres bedste for at finde den perfekte ovn til dig ud fra dine ønsker og behov.

Tag på inspirationstur i en af vores butikker, kig på vores hjemmeside eller bestil et katalog. På den måde kan du komme nærmere dine drømme om et nyt køkken og din nye indbygningsovn med varmluft. 

 

Indbygningsovn med damp

Drømmer du om en indbygningsovn med dampfunktion? Eller er du i tvivl om, hvad den vil kunne bidrage med til din madlavning i dagligdagen? Læs med her!

En dampovn kan meget andet end blot at dampe dine grøntsager eller fisk. Med en dampovn kan du lave sprøde, saftige brød, kød der er sprødt udenpå og saftigt indeni, perfekt tilberedte grøntsager og kager. Men hvordan? Ovnen kommer med en integreret vandbeholder, som fyldes, og under tilberedningen sørger ovnen for, at der dannes den rigtige mængde damp i ovnen.

Udover at have en praktisk funktion, er damptilberedning faktisk også den sundeste måde at tilberede mad på. Fordi du tilbereder maden skånsomt bevares mineraler, vitaminer samt form og farve på din råvare. Selv små mængder damp vil tage din madlavning til et helt andet niveau, og du vil opleve nye smagsoplevelser.

Hos Vordingborg Køkkenet, har vi et udvalg af indbygningsovne med dampfunktion fra forskellige mærker og med forskellige funktioner. Er du blevet lun på en ovn med dampfunktion, kan vi sagtens hjælpe dig med at få opfyldt drømmen.

Sort indbygningsovn

Når du får et tilbud, på dit nye køkken, fra Vordingborg Køkkenet, vil tilbuddet altid være ALT inklusive. Det vil sige, at tilbuddet indeholder alt det du skal bruge for at have et fuldt funktionelt køkken – herunder hvidevarer. Vores konsulenter gør alt for at opfylde alle dine ønsker og behov. Når du kommer ind til en præsentation af dit nye køkken gennemgås alle detaljer, og her kan det være, at du ønsker, at der skal foretages et par ændringer. Det kunne eksempelvis være, at du ønsker en sort indbygningsovn i stedet for en i rustfrit stål. Er dette tilfældet, kan I sammen kigge på vores udvalg af sorte indbygningsovne, og finde den perfekte ovn til dit køkken. Når der ændres i tilbuddet, gøres du opmærksom på, at prisen på dit tilbud også vil ændre sig.

Lille indbygningsovn

Ovne kommer i forskellige størrelser, og der kan være flere årsager til, at du ønsker en ovn, der er så lille som muligt. En lille indbygningsovn er ikke ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med ovnens funktioner – tværtimod! Vælg eksempelvis en kompaktovn, som ligesom navnet antyder, er en mindre ovn, men med samme funktioner som en almindelig ovn. Blandt vores store sortiment findes faktisk også kompaktovne med dampfunktion. Ønsker du at være endnu mere pladsbesparende, kan du i stedet vælge en mikroovn-kompaktovn. I daglig tale kaldet en kombi indbygningsovn. Denne er også mindre end en almindelig ovn, og her får du både de almindelige ovnfunktioner samt mikroovnsfunktioner.