Når du skal have nyt køkken er det værd at overveje om du ønsker et fritstående fryseskab, et køle og fryseskab, eller om du slet ikke ønsker at have et fryseskab i dit køkken. Hos Vordingborg køkkenet vil du finde et stort udvalg af fryseskabe. Besøg et af vores showrooms og tag et kig rundt i vores flotte køkkenudstillinger. Her vil du kunne opleve et udvalg af forskellige fryseskabe. Skulle vi ikke have det du søger, i vores udstilling, står vores dygtige køkkenkonsulenter klar til, at præsentere dig for flere muligheder. Vi har alt fra store fritstående fryseskabe til store og små integrerede fryseskabe. Dit nye fryseskab skal matche dine behov, og derfor har vi også fryseskabe i mange afskygninger.

Integreret køle fryseskab

Et indbygget køle fryseskab har den fordel, at du ikke skal tænke på køle fryseskabets udvendige design, men kun på selve indretningen og størrelsen. I nyere køkkener er det blevet enormt populært at vælge den integrerede løsning, da dit køkken bliver mere strømlignet i designet. Det lækre design, på dit nye køkken, brydes ikke af et køle fryseskab i andre materialer – det vil blot gemme sig bag en smuk skabslåge. Det integrerede køle fryseskab kommer i mange forskellige størrelser, og uagtet hvad du vælger, sørger vi naturligvis for, at det kommer til at se fantastisk ud i dit nye køkken.  

Køl- og fryseskab, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Lille køle fryseskab

Det lille køle fryseskab er helt perfekt i det lille lejlighedskøkken, til rækkehuset, sommerhuset, eller til dig, der ikke har behov for, - eller ønsker, at køle fryseskabet optager for meget skabsplads i køkkenet. Går du med den populære og lækre løsning, og vælger at dit køle fryseskab skal være integreret, sørger vi naturligvis for at skabene er tilpasset, når modtager dit nye køkken.

Vil du have fryseskab bedst i test, skal du ikke lede længe. Alle vores hvidevarer kommer fra kvalitetsstemplede brands, som er udvalgt ud fra deres kvalitets- og leveringssikkerhed, prisniveau samt serviceniveau. Vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder produkter de kan regne med, og derfor vil de også altid være gennemtestet, inden de sendes ud til dig. 

Billig fryseskab

Når du får et tilbud på dit nye køkken hos Vordingborg Køkkenet, kan det være ALT inklusive, hvis du ønsker det. Det vil sige, at vi giver dig et tilbud på et komplet køkken, og her medfølger naturligvis også hårde hvidevarer. Vi giver dig derfor ikke et tilbud på køle fryseskab alene, men i stedet som en del af et samlet tilbud. Dette er faktisk en fordel for dig, da vi på den måde kan presse priserne og tilbyde dig den bedste pris på alle dine hvidevarer. Selvom vores hvidevarer kommer fra kvalitetsstemplede brands, kan du sagtens få et billigt fryseskab med i tilbuddet på dit nye køkken.