Billigt

Billigt badeværelse

Dette er en god løsning for dig, der ønsker at spare penge på dit badeværelse og prioriterer andre, dyrere boligprojekter, såsom at få et nyt køkken. Ved at renovere dit badeværelse billigt, behøver du ikke spare op i lang tid, og du kan have råd til andre boligprojekter.

Læs mere

nyt

Nyt badeværelse

Hvis du er i gang med at renovere dit gamle badeværelse og ønsker at få et helt nyt, kan du nemt finde det hos Vordingborg Køkkenet. Vi tilbyder et bredt udvalg af badmiljøer. Hvis du vælger at skifte dit gamle badeværelse ud med et nyt, vil det ikke kun forbedre din daglige rutine på badeværelset, men også øge værdien af din bolig og i sidste ende dens pris.

Læs mere

hvidt

Hvidt badeværelse

Selvom det kan virke som en simpel opgave at skabe et badeværelse i hvidt, kræver det omhyggelig materialevalg og indretning. Det er vigtigt at overveje, hvordan man kan bevare badeværelsets skønhed, hygge eller skabe en anden god stemning, samtidig med at man holder sig til den hvide farvepalet.

Læs mere

SORT

Sort badeværelse

Et sort badeværelse skaber eksklusivitet og har en flot kontrast med hvide hjemmeindretninger. Hvis du allerede har et sort køkken, er et sort badmiljø også en god mulighed for at skabe en sammenhængende stil. Vordingborg Køkkenet har et bredt udvalg af sorte lågefronter, der kan give dit badeværelse forskellige udtryk.

Læs mere

lille

Lille badeværelse

Vordingborg Køkkenet tilbyder ekspertise i indretning af små badeværelser, så det både er funktionelt og stilfuldt. Vores erfaring sikrer, at selv med begrænset plads, kan man opnå en indbydende og afslappende atmosfære på badeværelset.

Læs mere

Romantisk badeværelse

Vi hos Vordingborg Køkkenet tilbyder mange muligheder for at skabe et romantisk badeværelse med vores brede udvalg af grebsfrie låger eller smukke fyldningslåger med elegante greb. Vi lader det være op til den enkelte at definere, hvad en romantisk stil indebærer, men vi vil altid gerne hjælpe med at opfylde dine ønsker og behov, i form af råd og vejledning.

Læs mere

Klassiske

Klassisk badeværelse

Vordingborg Køkkenet tilbyder et bredt udvalg af klassiske lågefronter til badeværelset i klassiske, matte og i forskellige farver og nuancer, med eller uden struktur. De hvide lågefronter er især populære i det klassiske badeværelse, og priserne er tilpasset, så alle kan være med.

Læs mere

spejl

Spejl til badeværelse

Når det kommer til at forny ens badeværelse, kan der være mange beslutninger, der skal træffes, såsom at vælge de rette møbler, materialer, farver og spejl. Vordingborg Køkkenet er klar til at hjælpe dig med at opfylde dine ønsker og drømme om et nyt badeværelse

Læs mere

Retro

Retro badeværelse

Hos Vordingborg Køkkenet kan man finde et bredt udvalg af bademøbler, der kan give et retro badeværelse nyt liv og få gamle fliser til at fremstå moderne igen. Vores sortiment af bademøbler er matchende med vores køkkenskabe, så der er noget for enhver stil

Læs mere

Moderne

Moderne badeværelse

Hos Vordingborg Køkkenet har du mulighed for at skabe et helt unikt moderne badeværelse, der opfylder dine drømme. En af de bedste idéer er at udnytte pladsen på badeværelset optimalt, uanset størrelsen. Vordingborg Køkkenet tilbyder moderne badeværelsesmøbler i flere forskellige størrelser, så de passer perfekt ind i ethvert hjem.

Læs mere

badeværelse

Badeværelse inspiration

Et badeværelse er det sted, hvor man starter sin dag og afslutter sin aften, så det er naturligt at ønske inspiration til, hvordan man kan forny det. Der er mange måder at finde inspiration på, og det kan være alt fra en smuk farve til et bestemt materiale med spændende strukturer, der kan inspirere til at skabe et unikt og personligt badeværelse.

Læs mere

design

Design badeværelse

Vordingborg Køkkenet tilbyder mange forskellige designmuligheder til dit badeværelse, og du kan finde inspiration på vores hjemmeside. Da ikke to familier er ens, og deres behov og prioriteringer kan variere, kan du vælge præcis det design til dit badeværelse, som passer bedst til dine egne ønsker og behov.

Læs mere

Komplet

Komplet badeværelse

Vordingborg Køkkenet er fokuseret på at matche dine drømme med dit budget. Vi tilbyder en komplet pris på et badeværelsesmiljø inklusive håndvask, armatur, bordplade og elementer, når du indhenter tilbud hos os. Prisen inkluderer alt, så du kan regne med vores priser og få mere luft i budgettet til andre dele af badeværelsesrenoveringen.

Læs mere

vk

Badeværelsesmøbler

Med vores brede udvalg af badeværelsesmøbler hos Vordingborg Køkkenet kan man gøre netop dette. Vi forstår, at badeværelset er en vigtig del af hjemmet. Derfor tilbyder vi et væld af inspirerende løsninger til at opgradere badeværelsesindretningen.

Læs mere

vk

Hvad koster et nyt badeværelse

At købe et nyt badeværelse fra Vordingborg Køkkenet er en beslutning, der ikke kun bringer en fornyet følelse af design og værdi til hjemmet. Vordingborg Køkkenet er kendt for skræddersyede løsninger, som kan tilpasse sig ethvert behov og ønske.

Læs mere

vk

Bad udstillingsmodeller

Overvejer man at renoverer sit badeværelse, vil det være en stor fordel at kigge nærmere på vores udstillingsmodeller. Vores udstillingsmodeller tilbyder ikke kun en unik mulighed for at se og føle produktet før køb, men de kan også være en kilde til inspiration til det nye badeværelsesprojekt.

Læs mere