Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Badeværelsesmøbler

Hvis dit badeværelse trænger til et nyt, - eller flere nye badeværelsesmøbler, så er du havnet det helt rigtige sted! Måske står du og skal renovere hele dit badeværelse. Det kan også være, at du blot vil udskifte dit badeværelsesmøbel. Sidstnævnte kan gøre en kæmpe forskel ved udtrykket i dit nuværende badeværelse, og du kan faktisk komme rigtig langt for både et højt og lavt budget. Vores udvalg af fronter til badeværelsesmøbler er de samme som til køkkener, hvilket vil sige, at vi har et bredt udvalg at vælge imellem, og vi kan derfor designe et møbel passende til enhver stil.

Inspiration badeværelsesmøbler

Find inspiration til anderledes badeværelsesmøbler, badeværelsesmøbler i svensk stil, eller noget helt tredje, hos Vordingborg Køkkenet. Du finder blandt andet en masse inspiration på vores hjemmeside, i vores katalog, som kan bestilles eller downloades her, og sidst men absolut ikke mindst, er der en masse inspiration at hente i vores showrooms. Måske har vores showrooms ikke lige nøjagtigt det, du søger, men et besøg vil alligevel ikke være forgæves, fordi du her kan komme og mærke på produkterne, kigge i skuffer og skabe, samt se nogle forskellige kombinationer. Selvom vores badeværelsesmøbler udstillingsmodeller ikke skulle stemme overens med din drøm, bør du ikke fortvivle! Vores sortiment er kæmpestort, og vi sidder altid klar til at sammensætte det design, du drømmer om.

Badeværelsesmøbler træ

Badeværelsesmøbler i træ er super populære lige nu, og det er ikke uden grund! For det første giver de en super flot varme og ro, i et rum som ellers ofte kan virke lidt koldt og stringent. For det andet, kan det virke enormt eksklusivt, hvis det blot bliver kombineret med andre lækre materialer og farver.

Har du kigget dig igennem et hav af badeværelsesmøbler i egetræ, og opdaget at budgettet måske ikke rækker, hvis du også skal have et lækkert armatur, vask og bordplade samt spejl? Så bør du ikke fortvivle! Du kan sagtens få et superlækkert badmøbel i trælook, men til et lavere budget. Vores badmøbler er lavet i slidstærkt laminat, og selvom de ikke er i massivt træ, så er teknologien blevet så god, at det til forveksling vil ligne.

Små badeværelsesmøbler

I stedet for byg selv badeværelsesmøbler bør du tage et kig på Vordingborg Køkkenets store udvalg af badeværelsesmøbler. Vi bestræber os altid på, at designe til dit budget og derfor behøver du ikke kaste dig ud i de helt store byg-selv projekter, selvom du måske ikke har det største budget. Vi har alt fra små til store badeværelsesmøbler, og naturligvis også alt derimellem. Kom ind og fortæl os om dit budget, og dine ønsker til et nyt badeværelsesmøbel – vi skal nok gøre alt for at hjælpe dig i mål med projektet!

Har du brug for inspiration, inden projektet påbegyndes, bør du tage et kig i vores showrooms, på vores hjemmeside eller i vores katalog. Her vil du opleve et flot udvalg af badeværelsesmøbler – og skulle drømmemøblet ikke være i blandt, sætter vi os ned, sammen, og designer præcist det du drømmer om.

 

Design badeværelse
Badeværelse indrettet i natur, med træ på badskabe og låger. God kvalitet fra Vordingborg Køkkenet.
Sort armatur til badeværelse

Badeværelsesmøbler 50 cm

Hos Vordingborg Køkkenet kan vi, uden problemer, designe lækre badeværelsesmøbler i smalt design. Skal du renovere eller bygge et lille badeværelse eller gæstetoilet? Og er du, i den forbindelse, på udkig efter et lille badeværelsesmøbel, som ikke optager for meget plads? Så er du endt det helt rigtige sted – og vi står klar til, at hjælpe dig i mål med projektet. Vores mindste badeværelsesmøbel med vask er på 40 cm, mens du bl.a. også kan få badeværelsesmøbler på 70 cm ved, at kombinere to skabsstørrelser. Dette giver dig ekstra meget opbevaringsplads, men du får stadig et møbel, der ikke fylder for meget.

Kom ind og tag en snak om dine muligheder, eller bestil en opmåling først, og lad os efterfølgende tage en snak om jeres drømme, ønsker og behov.

Badeværelsesmøbler hvid

Vordingborg Køkkenet har et kæmpestort udvalg af moderne badeværelsesmøbler, som kan designes og kombineres med diverse komponenter, alt efter dine præferencer. Drømmer du om et helt klassisk hvidt badeværelsesmøbel, som kan kombineres med alskens farver og materialer, og som er moderne nu, men også om 10 år? Så er du endt det helt rigtige sted, og vi vil sætte en ære i, at hjælpe dig i mål med drømmen. Vi elsker badeværelser, og vi elsker hvide badeværelsesmøbler! Derfor har vi også et stort udvalg af netop disse! Dagen begynder og slutter ofte i badeværelset, og derfor er det vigtigt at du får indrettet dit badeværelse med møbler, som har lige nøjagtigt det udtryk du drømmer om.

Badeværelsesmøbler sort

Badeværelset er ét af de rum i huset, som er i brug flere gange dagligt, og som også kan være i brug i længere tid af gangen. Derfor er det også vigtigt, at du får den helt rigtige mavefornemmelse, når det kommer til valg af nyt badeværelsesmøbel. Kombinationen af lækre detaljer og god kvalitet, bør du ikke gå på kompromis med, uanset størrelsen på dit budget. Vores sortiment spænder vidt, så om du er på udkig efter et sort badeværelsesmøbel, et hvidt badeværelsesmøbel eller anderledes badeværelsesmøbler, så skal du ikke snyde dig selv for at komme forbi Vordingborg Køkkenet. I vores store sortiment har vi en masse forskellige løsninger, kombinationer og indretningsmuligheder – der er, med andre ord, alt du kunne drømme om.

Badeværelsesmøbler dobbeltvask

Badeværelsesmøbler med dobbeltvask kan både tjene et praktisk og æstetisk formål. Er I en stor familie, som alle skal ud af døren samtidig, vil et badeværelsesmøbel med dobbeltvask være utrolig brugbart. Her kan der både lægges makeup og børstes tænder på én og samme tid. Derudover kan det få et hvert badeværelse til at se eksklusivt ud, da det emmer af overskud og luksus. Vores store lækre sortiment indeholder naturligvis et udvalg af badeværelsesmøbler med dobbeltvask. Du kan selv få lov til, at vælge din drømmekombination af fronter, farver, armaturer og vaske, således dit badeværelsesmøbel bliver helt unikt, og lige præcis som du ønsker det.