En køkken udstilling er en billig og nem måde at købe nyt køkken på. Derfor er det nærmest blevet en selvfølge, at der ikke går længe fra vi lægger en køkken udstilling til salg, i vores køkken outlet på denne hjemmeside, og til selv samme køkken udstilling er blevet solgt. Derfor gælder det altid om at være hurtig, for vi reserverer aldrig en køkken udstilling for kunderne. De bliver altid solgt til den første der skriver under på købskontrakten og lægger betaling. Fordelen i at købe en køkken udstilling er, udover den helt utrolig billige pris, at man kan bese den præcise køkken udstillingsmodel i butikken, inden et køb.

messekøkken til salg i Vordingborg Køkkenet Vejle

Vordingborg køkken udstilling

Når du køber en Vordingborg køkken udstilling, så er det som hovedregel 'alt inkl.' ligesom, når du får et personligt køkken tilbud — udstilling sælges altså inkl. alle hårde hvidevarer, med mindre andet angives. Du får både ovn, køleskab, kogezone, emfang mv. med i prisen. Det er til stor forskel fra mange af vores øvrige kollegaer i køkken branchen, hvor hvidevarer ikke medfølger i et salg af køkken udstilling, da disse genbruges i en ny køkken udstilling. Derfor bør du altid, først og fremmest, gå efter en Vordingborg køkken udstilling, så du får mest muligt for pengene, og er sikker på at hvidevarer og køkken udstilling passer sammen.

Se Vordingborg køkken udstillinger til salg

Køkken udstillingsmodeller til salg

De køkken udstillingsmodeller vi har til salg, er alle tegnet af vores projektafdeling. Det er køkken udstillingsmodeller, der er designet med henblik på, at vise de bedste produkter frem, som vi har. Hvis du ønsker at finde dit nye køkken, blandt vores udstillingsmodeller, bør du have et åbent sind, i forhold til farver og design — eller væbne dig med tålmodighed. Det ene demo køkken er nemlig vidt forskelligt fra det næste, både i opstilling, farve og materialevalg. Hvis vi har et vinkel demo køkken til salg, og du har lidt håndværkersnilde, kan dette demo køkken sagtens laves om til, fx et nyt køkken med to lige sider — blot du tilkøber nye bordplader der kan passe til.

onlinesalg står klar til at hjælpe dig med dit nye køkken

Udstillingsmodel — køkken, bryggers eller bad

Vi har det hele. Kort sagt. Er du på udkig efter mere end bare en køkken udstillingsmodel? Måske skal du bruge både en køkken og bad udstilling, til at fornye dit hjem med? Det er ikke sikkert, at vi både har en køkken og bad udstilling til salg på samme tid, men vi kan forsikre dig om, at de begge kommer i vores outlet, her på hjemmesiden, før eller siden. Er du ekstra heldig, så kan du også af og til finde et udstillings bryggers. Disse kommer ikke så hyppigt til salg, da der ofte kun er få udstilling bryggers pr. butik, men det sker fra tid til anden.

Hvornår kommer et udstillingskøkken til salg?

Der er altid en god grund til, at vi sætter et udstillingskøkken til salg. Som ofte er det, fordi en del af dette udstillingskøkken enten udgår af sortiment i det kommende år, eller måske er udgået for længe siden. Derfor er der ikke længere behov for, at have dette udstillingskøkken stående og det sættes dermed til salg. Vi kan desværre ikke sige på forhånd, hvornår et bestemt udstillingskøkken bliver sat til salg, da det afhænger af processerne for opsætningen af et nyt udstillingskøkken i dets sted. Vores showrooms bør nemlig aldrig stå med tomme pladser. Uagtet om en låge eller et skabselement udgår, så vil et udstillingskøkken stadig stå som nyt, når det kommer hjem i dit køkkenrum!

udstillingsmodeller til salg i Vordingborg Køkkenet Viborg

Køb udstillingskøkken

Hvordan foregår så et køb af udstillingskøkken? Det er slet ikke så kompliceret, som man skulle tro! Du kan enten møde op i den pågældende butik, hvor du henvender dig til personalet. Fortæl hvilket udstillingskøkken du vil foretage køb af, og lad køkkenkonsulenten vise vej. Efter at du har beset det udstillingskøkken, du er interesseret i, så henter køkkenkonsulenten en blanket, så I kan få styr på de relle betingelser for et køb. Du gennemlæser blanketten (købskontrakten) og skriver under, hvorefter du kan betale med, fx dankort eller en straksoverførsel via bank. Derefter er dit køb gennemført og der er blot nedtagningen af dit nye udstillingskøkken tilbage. Dette er dit ansvar og datoen aftales på stedet.