Et integreret køleskab er en super lækker løsning til dig, der ønsker et strømlinet køkken hvor skabene ikke brydes af hårde hvidevarer i andre farver og materialer, end dine nye køkkenfronter - det giver en helhed og skaber en ro i køkkenets design. Når vi tegner dit nye køkken, sørger vi for, at der er tænkt på alle designmæssige detaljer. Det betyder naturligvis også at der er tænkt på, at der er samme greb til integreret køleskab, som til resten af dit køkken.

Kom ind og lad Vordingborg Køkkenet tegne dit nye drømmekøkken, med integreret køleskab. Vi kommer ud og måler op, hjemme hos dig, tegner dit nye køkken, hvorefter du vil blive inviteret til en præsentation, hvor du ser dit nye køkken i 3D – ALT sammen helt gratis og uforpligtende.

Køkken med Integreret hvidevarer og skabe med hylder

Integreret køleskab med fryseboks

Et Integreret køleskab med fryser er en super smart løsning, hvis du bor i en lille bolig og ikke har plads til en ekstern fryser. Det kan også være smart, hvis du blot ønsker en ekstra fryser til de ting du ønsker, at have let adgang til i dagligdagen. Det integrerede køleskab med fryseboks, blender flot ind i dit køkken da det blot ligner et hvilket som helst andet skab. Her skal du altså ikke tage stilling til køle-/fryseskabets visuelle udseende udadtil, men i stedet kun indretningen af dette.

Vordingborg Køkkenet har et bredt sortiment i integrerede køleskabe med fryseboks. Vores dygtige køkkenkonsulenter står klar til at, vejlede- og guide dig igennem vores sortiment, så vi sikrer os, at du får lige præcis det køleskab du drømmer om. 

Montering af integreret køleskab

Kan du ikke overskue, at tænke på hvordan du skruer beslag til integreret køleskab på? Eller ved du ikke helt hvordan det foregår med integreret køleskab montering af låge? Fortvivl ej! Vordingborg Køkkenet har generelt gjort det nemt for dig, når du modtager dit nye køkken, da alle skabe kommer samlet. For at gøre processen endnu nemmere kan vi kun anbefale dig, at få en montør til at montere dit nye køkken. Vordingborg Køkkenet samarbejder med en lang række montører, som er specielt godkendt og certificerede af os. Når du gør brug af en af vores montører sikrer du dig, at monteringen foregår korrekt, og alle forskrifter bliver overholdt. Derudover kender de fleste af vores montører vores produkter så godt, at de kan montere dit køkken på 1-3 dage – fra du får leveret dit køkken, til det er klar til brug, går der altså rigtig kort tid!

Integreret køleskab priser

Køleskabe kommer i mange forskellige prisklasser og med mange forskellige funktioner. Du kan få et integreret køleskab med ismaskine, en fodpedal til integreret køleskab, så Du kan have hænderne fulde og samtidig åbne køleskabet. Endeligt kan du få diverse varianter af integrerede køleskabe som er helt almindelige, men i forskellige størrelser. Du finder ikke en egentlig prisliste på vores produkter, da vi agter at lave dig et samlet tilbud på hele dit nye køkken. Når vi designer dit nye køkken er det altid med udgangspunkt i dine ønsker, behov og budget, og her vil der være tænkt på alle detaljer – også dit køleskab. Er du faldet for et bestemt køleskab, så er det naturligvis det vi tegner ind i dit nye køkken. Har du brug for råd og vejledning, inden du beslutter dig, sidder vi altid klar til at hjælpe dig.

Drømmekøkken i Flash køkkenserien fra Vordingborg Køkkenet

Integreret køleskab venstrehængt

Det er intet problem at få sit køleskab integreret, og samtidig have det venstrehængt. Langt de fleste integrerede køleskabe i vores sortiment kan både være venstre- og højrehængte. Uanset hvad du foretrækker, bliver du altså ikke begrænset på muligheder, når du skal vælge køleskab til dit nye køkken. Vi har et bredt sortiment af integrerede køleskabe, i forskellige størrelser og med forskellige funktioner. Du kan altså både få et stort luksus køleskab med dejligt meget plads – denne type køleskab er perfekt til den store familie, eller blot fantastisk at have hvis du ofte har gæster eller bare har brug for meget plads. Bor du i lejlighed, skal have køleskab til dit sommerhus eller lignende vil et mindre køleskab måske være helt perfekt. Det vil ikke optage for meget skabsplads, men du vil stadig have plads til alle dine basale madvarer. Mulighederne er mange – det er blot op til dig, at beslutte hvad du ønsker!