Herning

Køb nyt køkken i Vordingborg Køkkenet i Herning

Åbningstider

 

Man.-tors. kl. 9.00-17.30
Fre. kl. 9.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Silkeborgvej 80F
7400 Herning
 

Tlf. 97 22 00 25
Fax 97 22 00 26
 

 • Vivi-Ann Stampe Kirkegaard, Herning

  "

  Hej Daniel Nyegaard, Vordingborg Køkkkenet, Herning

  Vi har fået et fantastisk køkken, så en tak herfra til Vordingborg Køkkenet, og især til Daniel Nyegaard fra Herning afdelingen, for super service, rigtig god guidance og snakke, ukompliceret levering, og fantastisk montering i forbindelse med vores skønne nye køkken. Vi valgte Vordingborg køkken, både fordi vi havde det i vores gamle hus (og var glade for det), samt fordi de kunne opfylde de krav vi havde (samt tilfredsstille min OCD). Vi valgte derudover Daniel Nyegaard fra Herning som vores konsulent, da vi havde hørt rigtigt godt om ham fra vores venner, som også havde brugt ham. Vi fik super service og guidance i forretningen af Daniel, og han var selv ude og kigge på vores køkken og måle op, og alt klappede. Han var god til at vejlede os, og efterfølgende har han været god til at følge op. Der gik lidt tid fra bestilling til montering pga ombygning. Leveringen gik smertefrit, et enkelt skab skulle byttes, men det gik hurtigt, og da vi så skulle have monteret køkkenet, kontaktede vi Kenneth Staunstrup (Staunstrup Totalbyg) som Daniel anbefalede, og de har virkeligt lavet et flot stykke arbejde, og hurtigt. Vi er super glade for vores køkken – og vælger gerne Vordingborg køkken igen.

 • Tobias S. Laier, Herning

  "

  Hej Daniel Nyegaard, Vordingborg Køkkenet, Herning

  Vi har fået et Vordingborg køkken og det er et rigtig lækker køkken. Vi havde en rigtig god sælger der vejlede os igennem det at få drømme køkkenet og at få penge til at række.. vi bestilte med montage og det var også super på selve dagen. Men da vi skulle have lavet hullet til emhætten var der meget forvirring og ikke meget hjælp at hente da vi ikke selv Skulle lave hullet klar til emhætten men havde en tømmer til det, som heller ikke kunne forstå hvordan og hvorledes det skulle sættes op. Vi kunne godt have brugt en udførlig vejledning hvordan man gjorde klar til denne. Evt. for montage afdelingen sat mere ind i montering af loft emhæt. Ellers en rigtig god oplevelse.

 • Dorthe Christensen, Herning

  "

  Hej Ole Thorsø, Vordingborg Køkkenet, Herning

  Vi vil gerne sende en stor ros tilbage, for det er virkelig kram vi har modtaget, vi har selv monteret skabene og vi er impornerede over at der er tænkt på nemme, men holdbare løsninger på alt, lige fra hængsler til justerings muligheder, alt har været tip top.

 • Claus Trabjerg Poulsen, Herning

  "

  Hej Daniel Nyegaard, Vordingborg Køkkenet, Herning

  Handlede i Herning butikken Havde været på besøg andre steder, men her var der en sælger - Daniel - som lyttede til mig og mine ønsker og ikke hvad han selv syntes. Levering og montering til tiden, til min fulde tilfredshed.

 • Juul Larsen

  "

  Hej Daniel Nyegaard, Vordingborg Køkkenet, Herning

  Ja vi er godt tilfredse med leveringen, vi fik godt information om levering tidspunkt.

  Vi blev ringet op ved middagstid om de kom senere pga. problemer med lastbilen.

  Så er monteringen og det færdige resultat lige så godt som det vi har oplevet indtil nu er det rigtigt godt.