Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Herning

Køb nyt køkken i Vordingborg Køkkenet i Herning

Åbningstider

Man.-Fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Silkeborgvej 80F
7400 Herning
 

Tlf. 97 22 00 25
Fax 97 22 00 26
Email: herning@vordingborg.com

 • Dorthe Sørensen, Herning

  "

  Hej Stefan Riberholdt Overgaard, Vordingborg Køkkenet, Herning

  Idag har vi fået sat vores nye Vordingborg Køkken op, vi kan ikke få armene ned, fantastisk rådgivning af Stefan Riberholt Overgård fra Herning afd. levering til tiden, ingen fejl eller ødelagte varer og sidst men ikke mindst deres tømmer Thomas gør et fantastisk arbejde. Vi glæder os til at tage det i brug.

 • Signe, Herning

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Herning

  Vi har dags dato fået monteret vores Vordingborg Køkken af Thomas Poulsen fra firmaet ByWinkler. Vi er yderst tilfredse med det arbejde han har udført, hvor han har fået køkkenet til at passe ind til trods for husets skæve gulve og vægge. Desuden er han god til rådgive om den sidste finish, som vi kan lave.

 • Erling Lohse, Herning

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Herning

  Har i dag d 5/2 fået monteret nyt køkken fra Vordingborg, af firma ByWinkler v/Thomas Poulsen, en super god montør, fint stykke arbejde er blevet udført, kan anbefales.

 • Marina, Herning

  "

  Hej Stefan Riberholdt Overgaard, Vordingborg Køkkenet, Herning

  Vi har været i dialog med Vordingborg Herning, Stefan Riberholdt Overgaard. Gennem hele forløbet har Stefan udøvet professionelisme og har imødekommet alle vores ønsker. Vi har været mere end tilfredse med Stefan, som har været med til at realisere vores drømmekøkken. I dag fik vi monteret køkkenet af ByWinkler, Thomas Poulsen. Thomas er yderst dygtig og grundigt i sit arbejde. Han stod til rådighed under hele monteringen, hvis vi stod inde med nogle spørgsmål. Hele køkkenet blev sat op på en enkelt dag, og det er helt perfekt! Vi vil anbefale Thomas til en hver tid, han har styr på sit arbejde! Hermed de bedste anbefalinger til Vordingborg Herning, Stefan samt ByWinler, Thomas.

 • Else A., Herning

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Herning

  Vi har bestilt nyt køkken fra Vordingborg i Herning. Daniel har været fantastisk til at imødekomme vores ønsker på alle måder mht både vores behov og pris. Da køkkenet skulle monteres, fandt Thomas fra By Winkler et hul i kalenderen (trods travlheden) til at kunne montere køkkenet hurtigst som muligt. Servicen fra Daniel var med smil og professionalisme og det samme var servicen fra Thomas :)