Billede
Vordingborg Køkkenet i Herning
Man - Fre: 9:30-17:30
Lør: 9:30-13:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Silkeborgvej 80F
7400 Herning

Blot få gader væk fra shopping stedet HerningCentret, i det østlige Herning, ligger Vordingborg Køkkenet Herning. Her, i denne afdeling, byder vi dig velkommen indenfor, til en god køkken oplevelse, når du er ude på inspirations tur — i forhold til dit nye køkken-, bryggers-, bad- eller garderobe projekt. Showroomet rummer intet mindre end 579 m² flotte design udstillinger, spækket med inspiration i alle afskygninger. Det gør Vordingborg Køkkenet Herning oplagt til et besøg, inden du træffer din beslutning om at handle nyt køkken! 

Køkkenudstilling i Herning

Køkkenfirma i Herning

Vordingborg Køkkenet Herning er et køkkenfirma, blandt flere i vores kvarter, i Herning — men vi mener selvfølgelig selv at vi er de bedste. Vores mål er at matche alle køkken tilbud, som kunderne måtte komme med, til os. Det er Vordingborg Køkkenet Hernings forenemmeste opgave, at sørger for at du, som kunde, får så meget for dine opsparede eller hårdt tjente penge — og ikke blot dét, men også et køkken, bryggers eller bad der er i allerbedste kvalitet. Vi matcher gerne alle sammenlignelige køkkentilbud, så tøv ikke med at lægge vejen forbi os, hvis du alligevel skal til et andet køkkenfirma i Herning området.

Book møde

Få nyt køkken i Vordingborg Køkkenet Herning

Nyt køkken, Herning

Når du gerne vil inspireres til et nyt køkken, i Herning, så står Vordingborg Køkkenet klar til at hjælpe. Ikke blot ved de køkken udstillinger, du kan se i vores store showroom i Vordingborg Køkkenet Herning, men også ved at tale med vores køkken konsulenter. Alle vores køkken konsulenter er nemlig erfarene og specialiserede køkken designere, der både kan rådgive om det praktiske, ved at få nyt køkken, men også give fif til hvordan du får dækket dine funktionelle behov i køkkenet — og samtidig få afdækket din foretrukne køkken stil, hvis du skulle være i tvivl om dette. Vi stiller de helt rette spørgsmål der skal til, for at du ender med det køkken, som du altid har drømt om eller som du ikke engang vidste 

Billigt køkken i Vordingborg Køkkenet Herning

 

Badeværelse Herning 

Når nu du står overfor at udskifte køkken, kan du overveje om ikke også du skulle gennemføre en renovering af badeværelse. Herning afdelingen, af Vordingborg Køkkenet, har en fin badeværelse udstilling og kan snildt give tilbud på dette, i samme ombæring med dit nye køkken. Vi kan designe badmøblerne, så der skabes en flot sammenhæng med dit køkken, hvilket samler udtrykket i din bolig. Så er du på udkig efter både køkken og bad? Herning afdelingen står klar til at give en hånd med! — Selvfølgelig også hvis du blot ønsker badeværelse møblement. Husk, at når du får tilbud fra os, er det komplet med både vask, armatur, skabe og spejl. 

Book møde

56.1329402, 8.993456

Udtalelser fra vores kunder

Dorthe Sørensen, Herning

Hej Stefan Riberholdt Overgaard, Vordingborg Køkkenet, Herning

Idag har vi fået sat vores nye Vordingborg Køkken op, vi kan ikke få armene ned, fantastisk rådgivning af Stefan Riberholt Overgård fra Herning afd. levering til tiden, ingen fejl eller ødelagte varer og sidst men ikke mindst deres tømmer Thomas gør et fantastisk arbejde. Vi glæder os til at tage det i brug.

Signe, Herning

Hej Vordingborg Køkkenet, Herning

Vi har dags dato fået monteret vores Vordingborg Køkken af Thomas Poulsen fra firmaet ByWinkler. Vi er yderst tilfredse med det arbejde han har udført, hvor han har fået køkkenet til at passe ind til trods for husets skæve gulve og vægge. Desuden er han god til rådgive om den sidste finish, som vi kan lave.

Erling Lohse, Herning

Hej Vordingborg Køkkenet, Herning

Har i dag d 5/2 fået monteret nyt køkken fra Vordingborg, af firma ByWinkler v/Thomas Poulsen, en super god montør, fint stykke arbejde er blevet udført, kan anbefales.

Marina, Herning

Hej Stefan Riberholdt Overgaard, Vordingborg Køkkenet, Herning

Vi har været i dialog med Vordingborg Herning, Stefan Riberholdt Overgaard. Gennem hele forløbet har Stefan udøvet professionelisme og har imødekommet alle vores ønsker. Vi har været mere end tilfredse med Stefan, som har været med til at realisere vores drømmekøkken. I dag fik vi monteret køkkenet af ByWinkler, Thomas Poulsen. Thomas er yderst dygtig og grundigt i sit arbejde. Han stod til rådighed under hele monteringen, hvis vi stod inde med nogle spørgsmål. Hele køkkenet blev sat op på en enkelt dag, og det er helt perfekt! Vi vil anbefale Thomas til en hver tid, han har styr på sit arbejde! Hermed de bedste anbefalinger til Vordingborg Herning, Stefan samt ByWinler, Thomas.

Else A., Herning

Hej Vordingborg Køkkenet, Herning

Vi har bestilt nyt køkken fra Vordingborg i Herning. Daniel har været fantastisk til at imødekomme vores ønsker på alle måder mht både vores behov og pris. Da køkkenet skulle monteres, fandt Thomas fra By Winkler et hul i kalenderen (trods travlheden) til at kunne montere køkkenet hurtigst som muligt. Servicen fra Daniel var med smil og professionalisme og det samme var servicen fra Thomas :)

Lilly Sommer, Herning

Hej Vordingborg Køkkenet, Herning

Vi har haft besøg af Thomas fra by Winkler ... kan varmt anbefales... dygtig, ved hvad han går efter...

Henrik Sommer, Herning

Hej Vordingborg Køkkenet, Herning

Har fået køkken op af Thomas fra Rødding. Kan kun anbefale ham som godt.

Kiri, Herning

Hej Vordingborg Køkkenet, Herning

Vi har fået køkken sat op af Thomas fra By Winkler! Han havde styr på alt og gav os gode råd! Han havde alt på plads inden han gik igen! Absolut fantastisk og venlig service!

Jette Anna Lorentsen, Herning

Hej Vordingborg Køkkenet, Herning

Nye og lækre toilet møbler sat op af en kompetent handymand, Thomas by Winkler. Alt sidder snorlige og lige hvor vi ønskede det.

Lars Sander, Herning

Hej Vordingborg Køkkenet, Herning

God service i butikken i Herning. Kanon kompetent Tømmer Thomas fra By Winkler, som vi havde fornøjelsen af, skulle monterer vores 2 sæt badeværelser.