Herning

Køb nyt køkken i Vordingborg Køkkenet i Herning

Åbningstider

 

Man.-tors. kl. 9.00-17.30
Fre. kl. 9.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Silkeborgvej 80F
7400 Herning
 

Tlf. 97 22 00 25
Fax 97 22 00 26
 

 • Tobias S. Laier, Herning

  "

  Hej Daniel Nyegaard, Vordingborg Køkkenet, Herning

  Vi har fået et Vordingborg køkken og det er et rigtig lækker køkken. Vi havde en rigtig god sælger der vejlede os igennem det at få drømme køkkenet og at få penge til at række.. vi bestilte med montage og det var også super på selve dagen. Men da vi skulle have lavet hullet til emhætten var der meget forvirring og ikke meget hjælp at hente da vi ikke selv Skulle lave hullet klar til emhætten men havde en tømmer til det, som heller ikke kunne forstå hvordan og hvorledes det skulle sættes op. Vi kunne godt have brugt en udførlig vejledning hvordan man gjorde klar til denne. Evt. for montage afdelingen sat mere ind i montering af loft emhæt. Ellers en rigtig god oplevelse.

 • Dorthe Christensen, Herning

  "

  Hej Ole Thorsø, Vordingborg Køkkenet, Herning

  Vi vil gerne sende en stor ros tilbage, for det er virkelig kram vi har modtaget, vi har selv monteret skabene og vi er impornerede over at der er tænkt på nemme, men holdbare løsninger på alt, lige fra hængsler til justerings muligheder, alt har været tip top.

 • Claus Trabjerg Poulsen, Herning

  "

  Hej Daniel Nyegaard, Vordingborg Køkkenet, Herning

  Handlede i Herning butikken Havde været på besøg andre steder, men her var der en sælger - Daniel - som lyttede til mig og mine ønsker og ikke hvad han selv syntes. Levering og montering til tiden, til min fulde tilfredshed.

 • Juul Larsen

  "

  Hej Daniel Nyegaard, Vordingborg Køkkenet, Herning

  Ja vi er godt tilfredse med leveringen, vi fik godt information om levering tidspunkt.

  Vi blev ringet op ved middagstid om de kom senere pga. problemer med lastbilen.

  Så er monteringen og det færdige resultat lige så godt som det vi har oplevet indtil nu er det rigtigt godt.

 • Sabrina, Herning

  "

  Hej Daniel Nyegaard, Vordingborg Køkkenet, Herning

  Super dygtig køkken sælger Daniel fra Herning afdelingen. Han kom med gode ideer og indput til vores lille køkken hvor der er gennemgang igennem. Han tog udgangspunkt i vores ønsker, vores budget og hjemmet. Vi har fået det skønneste køkken - vores drømme køkken. Selvom vi undervejs løb ind i en uopdaget rørskade på badeværelset , som forsinkede vores køkken projektet, var alle hos Vordingborg køkkenet hjælpsomme, og rykkede leveringstiden frem og tilbage uden problemer. Montøren har ligeledes lavet et flot stykke arbejde.