Billede
Vordingborg Køkkenet i Herning
Man - Fre: 9:30-17:30
Lør: 9:30-13:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Silkeborgvej 80F
7400 Herning

Blot få gader væk fra shopping stedet HerningCentret, i det østlige Herning, ligger Vordingborg Køkkenet Herning. Her, i denne afdeling, byder vi dig velkommen indenfor, til en god køkken oplevelse, når du er ude på inspirations tur — i forhold til dit nye køkken-, bryggers-, bad- eller garderobe projekt. Showroomet rummer intet mindre end 579 m² flotte design udstillinger, spækket med inspiration i alle afskygninger. Det gør Vordingborg Køkkenet Herning oplagt til et besøg, inden du træffer din beslutning om at handle nyt køkken! 

Nyt grebsfrit køkken Herning

 

Køkkenfirma i Herning

Vordingborg Køkkenet Herning er et køkkenfirma, blandt flere i vores kvarter, i Herning — men vi mener selvfølgelig selv at vi er de bedste. Vores mål er at matche alle køkken tilbud, som kunderne måtte komme med, til os. Det er Vordingborg Køkkenet Hernings forenemmeste opgave, at sørger for at du, som kunde, får så meget for dine opsparede eller hårdt tjente penge — og ikke blot dét, men også et køkken, bryggers eller bad der er i allerbedste kvalitet. Vi matcher gerne alle sammenlignelige køkkentilbud, så tøv ikke med at lægge vejen forbi os, hvis du alligevel skal til et andet køkkenfirma i Herning området.

 

 

Køkkenfirma i Herning

Nyt køkken, Herning

Når du gerne vil inspireres til et nyt køkken, i Herning, så står Vordingborg Køkkenet klar til at hjælpe. Ikke blot ved de køkken udstillinger, du kan se i vores store showroom i Vordingborg Køkkenet Herning, men også ved at tale med vores køkken konsulenter. Alle vores køkken konsulenter er nemlig erfarene og specialiserede køkken designere, der både kan rådgive om det praktiske, ved at få nyt køkken, men også give fif til hvordan du får dækket dine funktionelle behov i køkkenet — og samtidig få afdækket din foretrukne køkken stil, hvis du skulle være i tvivl om dette. Vi stiller de helt rette spørgsmål der skal til, for at du ender med det køkken, som du altid har drømt om eller som du ikke engang vidste 

 

 

renovering af badeværelse i Herning

Badeværelse Herning 

Når nu du står overfor at udskifte køkken, kan du overveje om ikke også du skulle gennemføre en renovering af badeværelse. Herning afdelingen, af Vordingborg Køkkenet, har en fin badeværelse udstilling og kan snildt give tilbud på dette, i samme ombæring med dit nye køkken. Vi kan designe badmøblerne, så der skabes en flot sammenhæng med dit køkken, hvilket samler udtrykket i din bolig. Så er du på udkig efter både køkken og bad? Herning afdelingen står klar til at give en hånd med! — Selvfølgelig også hvis du blot ønsker badeværelse møblement. Husk, at når du får tilbud fra os, er det komplet med både vask, armatur, skabe og spejl. 

 

 

56.1329402, 8.993456

Udtalelser fra vores kunder

Hej Peter Krogh, Vordingborg Køkkenet, Herning

Jeg har været meget tilfreds med både varen og leveringen. Alt har været OK, jeg har fået et flot resultat.

Hej Martin Lykke, Vordingborg Køkkenet, Herning

Jeg har været yderst tilfreds med købet af Vordingborg Køkkenet. Det gælder sælger Martin Lykke i Herning afdelingen, som gav en behagelig og rigtig god rådgivning.

Det gælder også de 2 som leverede køkkenet. De kom til tiden og løste deres opgave tilfredsstillende.

Jeg anbefaler gerne Vordingborg Køkkenet til andre. 

Hej Henrik Witting, Vordingborg Køkkenet, Herning

Fire måneder efter, at jeg fik mit dejlige køkken, som jeg er meget glad for - næsten - fik jeg ENDELIG en køkkenvask, som jeg kunne arbejde ved, så nu er jeg rigtig glad for mit køkken.

En stor buket til Kristina, som sørgede for, at jeg fik en ordentlig vask, og en stor tak til Daniel - montøren - som tilsyneladende kun har et ønske i livet: at gøre kunderne glade!

Hej Henrik Witting, Vordingborg Køkkenet, Herning

Jeg vil gerne takke Vordingborg Køkkenet for en super behandling og meget hurtig håndtering, da jeg var ved at komme i tidsnød.

Startede med opkald fra den lokale afd. og sælger tilbød at komme en eller to dage senere. En rolig snak om indretning af køkken til Bed & Breakfast afd. mv.

Laser opmåling, mindre end en times snak, en dag efter stregtegninger på mail og en telefonsnak og besøg i butik i Herning.

Da vi var ved at være i mål tilbød sælger, at lave fotoprint, så jeg ville få en rigtig god ide om, hvordan det ville komme til at se ud.

Derefter slag i slag - Vordingborg har leveret URGENT - på bare ca. 27 dage - igen fordi sælger fulgte alt til døren og talte med hovedsæde.

Jeg er så super tilfreds, har 6 gæster boede her lige nu og flere har omtalt, at det er god stil og godt indrettet. Personligt syntes jeg ligeledes at materialer mv. er i orden på alle måder.

PS: Skal samtidig siges, at jeg sendte samme forespørgsel til 4 andre køkkenfirmaer, hvor jeg ikke oplevede samme engagement. Så fravalget var enkelt.

Hej Torben Stanell, Vordingborg Køkkenet, Herning

Jeg kan da kun være meget tilfreds med køkkenet, afd. i Herning og Torben Stanell, som gav en meget fin service med både det ene og det andet! Ham kan I kun være tilfreds med! Ligeledes vil jeg også rose Henning, som egenhændig satte køkkenet op! Skulle jeg anbefale nogen et køkken, vil det blive jer! Endnu engang, tusind tak.

Hej Torben Stanell, Vordingborg Køkkenet, Herning

Vi har kun godt at sige om vores nye Vordingborgkøkken.

Det har bare kørt på skinner siden vi kontaktede Herning afdelingen.

De ved hvad de har med at gøre. Aftalt lev. torsdag i uge 43. De var her kl. 7.30 for at læsse af.

Kl. ca. 11 kom montøren Henning og gik i gang og så skete der noget.

Søndag afleverede han opsat køkken og fliser klar til elektriker mandag morgen.

Hej Mette Christoffersen, Vordingborg Køkkenet, Herning

Vi valgte i starten af oktober at vi ville have fornyet vores køkken og henvendte os til Vordingborg Køkkenet i Herning. Vi blev der betjent af Mette Christoffersen der på meget tålmodigvis informerede os om div. vedr. valg af køkken. Der blev aftalt et møde i vores hjem hvor Mette var ude at måle op og kom med gode input i forbindelse med det valg vi nu skulle til at tage.
 
Der blev aftalt et møde i butikken ca. ugen efter hvor vi fik fremlagt forslag m.m. Efter ovenstående møde havde vi et par dage til at  overveje evt. ændringer. Der var lidt ændringer som vi så snakkede med Mette om , og vi fandt sammen nogle meget fine løsninger på dette. Vi besluttede os for at tage i mod det tilbud der blev fremlagt, for os virkede det bestemt til at være en fair pris, for en god kvalitet.
 
Der blev aftalt en dato for levering 4 uger efter aftalens indgåelse og ca. 10 dage før levering kom der en mail om at leverings dagen blev fremrykket med 1 dag. Der kom en uge før levering en sms om ca. tidspunkt for levering i løbet af dagen.
 
På leveringsdagen kom der 2 flinke og hjælpsomme chaufører og afleverede køkkenet.
 
Jeg havde et spørgsmål vedr. opvaskemaskinen og forhørte mig på mail og fik inden 2 timer imødekommende svar. Der manglede 10 clips til fastgørelse af køkkenvask og jeg henvendte mig til Mette pr. Tlf. vedr.
dette og hun sørgede for at vi fik dem med posten dagen efter.
 
Lige fra starten af vores møde med Vordingborg Køkkenet/Mette C. har vi fået en rigtig god betjening , og vi vil bestemt anbefale VB køkkenet til andre.

Til Anders Kjærside, Vordingborg Køkkenet, Herning

Jeg vil gerne sige, at jeg er meget tilfreds med mit nye køkken og leveringen kom til aftalte tid.

Mit køkken fungerer tilfredsstillende, jeg er glad for det.

Til Vordingborg Køkkenet, Herning

Min oplevelse med jeres firma, er jo kun en god oplevelse.

Først vil jeg sige jeg nok blev presset ind og kigge køkken hos jer i Herning, men vi blev modtaget af Finn, og havde et par timer i hans selskab og fik kigget og fortalt og fundet det jeg godt kunne tænke mig, gik hjem og sendte ham tegningen af køkken og bad til ham. Ca. en uge senere var jeg inde og fik prisen og ja havde jo en anden pris fra HTH som i så matchede. Finn var ude og måle op og han fik overtalt min daværende mand så dejligt.

Da tiden kom til levering var Finn der jo ikke mere men fik en (Brian) mener jeg han hed, som også var omhyggeligt og var ude og måle op igen, og vi havde en god snak.

Køkkenet og bad kom den 25. Oktober som aftalt og montøren gik i gang samme aften og jeg flyttede ind den. 1 november til et dejligt og flot køkken efter min egne mening og det fungere bare men ked af jeg ikke var opmærksom på I også skulle have nogle penge, men det klare vi jo bare med en tur til Århus, så var det i orden.

Men som jeg sagde til dig mangler jeg stadigvæk spejlet på badet. Men kommer tid kommer råd, så kommer du til Jylland har du jo et projekt her i Lille Troldhede.

 

Hej Rikke Skov, Vordingborg Køkkenet Herning

Mht. vores oplevelse omkring købet i Vordingborg Køkkenet, så er vi begge meget tilfredse, at det ikke var det helt rigtige højskab som vi fik gør ikke spor! Desuden var du god til at råde bod på det med en super god løsning:)

Vi vil til enhver tid, anbefale jer til vores venner, især dig Rikke og din sjove personlighed har været rigtig hyggelig ;)