Hos Vordingborg Køkkenet finder du et stort udvalg af billige skabe til badeværelse. Vores sortiment i køkken er det samme, som der bruges til badeværelse. Der er derfor et væld af muligheder og kombinationer, når du skal designe dit nye badeværelse. Om du skal i gang med den helt store renovering eller om du blot trænger til, at give dit badeværelse vask og skab en opgradering, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Kom forbi en af vores butikker og bliv inspireret, eller book et møde med en af vores konsulenter så I sammen kan snakke om dine ønsker til et nyt badeværelse. Vi udarbejder et gratis og uforpligtende designforslag, baseret på den samtale vi har haft sammen. Du kan derfor sikre dig, at der er blevet taget højde for dine ønsker, drømme og behov, og bedst af alt – vi designer altid til dit budget eller under.

Badeværelse vask med skab

Søger du en håndvask til badeværelse med skab, så er du endt det helt rette sted. Hos Vordingborg Køkkenet har vi et stort udvalg af lækre badmiljøer, i mange forskellige stilarter, til fantastiske priser. Bliv inspireret til dit nye badeværelse her på vores hjemmeside, i en af vores showrooms eller bestil et katalog, så du kan sidde hjemme i sofaen og drømme i fred og ro.

Fordi vi ønsker at gøre det så nemt for dig som muligt, er vores badmiljøer alt inklusive. Det vil sige, at når du får et tilbud på et badeværelse hos os inkluderer prisen både badmiljøer, armatur, vask og spejl. Kort sagt; prisen inkluderer ALT hvad du skal bruge i dit nye badeværelse. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at den pris du får kun inkluderer skab til badeværelse uden vask.

Lille skab til badeværelse

Dit badmiljø kan sammensættes på mange måder. Det kan være at du har et stort badeværelse, hvor du har plads til- og behov for både store skabe og skuffer, men det kan også være at du ikke har så meget plads, og har brug for smalle skabe i badeværelse. Smalle skabe er gode i en badeværelsesindretning, da de ikke fylder særlig meget i bredden, og derfor, oftest, kan placeres forskellige steder i rummet. Trods skabets lille størrelse i bredden, skal du ikke lade sig snyde - de fås i forskellige højder, og der er derfor god opbevaringsplads til al dit kosmetik, toiletpapir, parfumer eller hvad du ellers opbevarer på dit badeværelse. Det smalle badeværelsesskab er altså en perfekt løsning, når du ønsker at optimere opbevaringspladsen i dit badeværelse.

Badeværelse

Væghængt skab til badeværelse

Det kan være en svær beslutning, at vælge badmiljø til dit nye badeværelse. Møblet skal pryde dit badeværelse i mange år, og der findes et utal af stilarter, farvekombinationer og designs, så det kan være svært at skulle tage den endelige beslutning. Hos Vordingborg Køkkenet ønsker vi, at din beslutningsproces bliver så let som muligt, og vi står derfor klar til at fortælle dig om de nyeste trends, vise dig flotte kombinationsmuligheder og vi vil til hver en tid lave et uforpligtende designforslag til dig.

Udover skab til under vask badeværelse, kan det være at du har behov for et væghængt badeværelse skab. Dette sikrer mere opbevaring på dit badeværelse – de kommer i forskellige størrelser, og kan være i samme stil og materiale som dit vaskemøbel, eller i en helt anden stil og af et andet materiale, hvis du ønsker endnu mere kant til dit badeværelse.