Billede
Vordingborg Køkkenet Ved Vesterport
Man: 10:00-19:00
Tir - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-15:00
Telefon
Adresse

Ved Vesterport 9
1612 København V
Danmark

Ved Vesterport ligger en af vores mest centrale og velbesøgte butikker — med S-togstationen Vesterport Station som nabo. Butikken ligger i knudepunktet af København, kun et stenkast fra Københavns berømte gågade Strøget, hvorfor et besøg er oplagt, hvis man i forvejen påtænker at tage en shoppingtur eller dagsudflugt til den smukke gamle storby. En stor del af de kunder der køber køkken, bad eller bryggers hos os i København, kommer fra området omkring Vesterport, men også Østerport, Nørreport — helt ud til Frederiksberg og Svanemøllen. 

Parkering
Der er en del parkeringspladser på Vester Søgade, hvor der kan parkeres mod betaling. 

 

Vordingborg København

Vordingborg Køkkenet har næsten siden vores spæde start i 1963 haft adresse på Vesterbro. Dengang var det blot lidt længere nede af gaden på Gammel Kongevej, at vores butik lå. Netop grundet vores historie, er det vigtigt for os, at vi er til stede i centrum af København, så vi fortsat kan tilbyde køkken, bad og bryggers til nogle af markedets bedste priser. Vores mange år i området gør, at vi har ekspertisen i at kunne tegne køkken og bad i København — i lejligheder der ofte er af ældre dato og derfor kræver kendskab til professionel og grundig opmåling. 

 

indretning tips til styling nyt køkken sort vordingborg køkkenet

Køkken butik i København

Vordingborg Køkkenets køkken butik i København består af 850 m² fordelt på to etager. Vi har indrettet den, med en bred pallette af køkken inspiration. Butik København er en af de steder hvor vores dekoratør jævnligt kommer forbi, så butikken altid er opdateret med de nyeste trends. Skulle du få lyst til at tage et sneak peak på et køkken dekoratøren har skabt og indretningen af dette, så har vi lavet en side til dette.

Se dekoratørens sorte køkken i København

 

 

Nyt køkken i København

At få nyt køkken i København kan være et spændende, men et til tider udfordrende projekt. Ofte er gamle lejligheder atypisk indrettet og kan have skæve vægge. Dette oplever mange i forbindelse med renovering af køkken i København. Derfor er det vigtigt at benytte et køkken firma, der har mange års kendskab og erfaring med at handle nyt køkken i København og omegn. På den måde sikre du at processen går nemt og hurtigt — så du kan komme i gang med at tage et flot nyt køkken i brug. Vi kan også hjælpe med nyt bad i København — nærmere betegnet møblementet til det. Alt du skal gøre er at enten lægge vejen forbi os og besøge Vordingborg Køkken København eller booke et møde, her via hjemmesiden.

Book møde

 

55.6747609, 12.5611049

Udtalelser fra vores kunder

Hej Allan Klarskov, Vordingborg Køkkenet, København V

Jeg har været udmærket tilfreds, både fra starten og til slut, alt er gået som planmæssigt.

Alle som har medvirket har været meget hjælpsomme.

Så jeg er meget tilfreds med mit nye køkken.

Hej Allan Klarskov, Vordingborg Køkkenet, København V

Jeg har været meget tilfreds med mit køkken fra jer. Jeg fik en rigtig god service i forbindelse med købet, køkkenet kom til tiden og der manglede ingen ting.

Kære Allan Klarskov, Vordingborg Køkkenet, Vesterport KBH

Tusind tak for det hele. Jeg har oplevet rigtig god service fra dig og dine kollegaer. Tænk engang at jeg kom helt ulykkelig fra KVIK, og endte med at få noget af det bedste, som jeg har oplevet i min lejlighed. Uden at overdrive, så har det virkelig ændret mit liv. Skabet er gået 100% efter hvad jeg havde forestillet mig - og endnu mere til. Under hele forløbet så har det været godt. Jeg har intet negativt at tilføje. Allan har virkelig været fantastisk og jeg kommer helt klart til at anbefale jer til hele mit netværk. Mine naboer er selv interesserede i at købe hos jer, efter at de har set mit skabs endelige resultat. Skabet er så smukt, at det har ændret på hele min lejligheds udseende. Jeg har jo kun en er værelses- så det har gjort en kæmpe forskel. Mit hjem ser luksuriøst ud og før lignede det et kollegieværelse.

KA skabe har også gjort et godt stykke arbejde. Søren, som monterede det, var virkelig ligeså fantastisk som Allan. Han var så præcis og god og hurtig. Han kom endda med andre løsninger imens han satte skabet sammen! Han var opmærksom på ikke at ridse pladerne og han var så nøjagtig, og målte konstant- for at se om han gjorde det rigtigt.

Jeg har haft en god oplevelse med det hele. Leveringen levede også op til alle forventninger.

Jeg er så lykkelig!!

Hej Allan Klarskov, Vordingborg Køkkenet, København V

Tak for mail vedr. mit køkken. Alt i alt har jeg været godt tilfreds, men der manglede et bordben og den ene køkkenbordplade var 2 cm for lang i forhold til målene på tegningen( Den må dog hellere være for lang end for kort :-) Godt, min tømrer havde en god sav og kunne klare ben problemet også.

Jeg skal hilse og sige, at tømreren ellers synes, at det er et fint system, som er let at gå til. Også et dejligt let monterbart emhætteskab.

Hej Søren Kromann, Vordingborg Køkkenet, Vesterport

Tak for meget god behandling. Tak for perfekt levering til tiden af flinke vognmænd, en enkelt pakke manglede i den store vogn men den blev leveret en time efter - sådan, flot service.

Tak for god behandling - vi anbefaler gerne Vordingborg Køkkenet.

Hej Dan Knudsen, Vordingborg Køkkenet,  København V

Jeg har været tilfreds hele vejen igennem lige fra salg til levering og installation. Chaufføren som leverede var venlig og imødekommende da jeg ringede og skulle have styr på leveringstidspunktet.

Jeg vil også gerne fremhæve Troels Kam, som gjorde et fremragende stykke arbejde med installationen og var serviceminded, præcis og effektiv. 

Hej Dan R. Knudsen, Vordingborg Køkkenet, København V

I har bestemt levet op til mine forventninger. Hele processen er forløbet med meget få udsættelser og forhindringer. Jeres håndværkere er både flinke og fleksible. Jeg tror, jeg bliver meget glad for mit køkken, som bliver helt færdigt i dag eller i morgen.

Hej Dan R. Knudsen, Vordingborg Køkkenet, København V

Selvtak for handlen:-)
 
Jeg er super glad for mit nye køkken, der fuldt ud lever op til mine forventninger. Er også glad for den hjælp jeg har fået fra sælger og andre hos Vordingborg.
 
Vil helt sikkert anbefale Jer til andre. 

En super sparringspartner med gode råd; resultatet blev et superfedt køkken. Jeg er glad!

Jeg har et meget smalt og aflangt køkken med skæve mål, hvor alt skulle udskiftes fra bunden af med nye køkkenelementer og hårde hvidevarer. Var rundt hos flere køkkenleverandører og få inspiration samt indhente priser og tilbud. Jeg ville have én leverandør inkl. monteringen, så hvis noget gik galt skulle jeg kun ringe ét sted hen.

Valget faldt på Vordingborg Køkkenet (bl.a. fordi skabene leveres samlet fra fabrikken) og på afdelingen på Vesterbro i København, hvor Flemming Lund Petersen udviste stor interesse for at jeg fik køkkenet netop som jeg ville have det, men samtidig øste af sin erfaring med gode råd og ideer, så indretningen og valget af skabe og materialer kom til at gå op i en højere enhed.

Der var intet hastværk, og vi var igennem mange muligheder som han talte både for og imod, hvilket var en virkelig hjælp når man som jeg er uerfaren køkkenkøber! Som sagt er det et minimalt køkken hvor jeg ville have proppet så meget som muligt ind af hvidevarer og skabsplads, mens det samtidig skulle have en luftighed og lethed over sig.

Flemming kom for at tage det tomme køkken i øjemål, udarbejdede de færdige tegninger, kom igen for at tage kontrolmål af alle de skæve vinkler mm, og dukkede også op da montøren tre uger senere satte alle elementer og bordplade op. Der opstod en leveringsforsinkelse på 3 dage undervejs, men jeg blev orienteret i god tid, og montøren og transportfirmaet rettede ind så det faldt i hak alligevel. ALT passede, ALT blev leveret på én gang og jeg er superglad for køkkenet og dets funktioner. Stor tak til Flemming!

Hej Morten K. Egelberg, Vordingborg Køkkenet, København V
 
Først og fremmest er det et rigtig flot køkken, som vi bliver rigtigt glade for.

Dernæst største tilfredshed med Morten, Vesterbrogade, som har været vores personlige køkkenmand. Rigtig god, venlig og kompetent
betjening i forretningen og hjemme hos os. Morten er rigtig god til at komme med løsninger og lytte til vores behov og virker særdeles reel, stor tak til ham.
 
Ved øvrig telefonisk henvendelse til butikken, meget venlig betjening.
 
Levering præcis, venlige fragtchauffører. Rigtig dygtig og præcis montør, tak til ham.
 
Eneste punkt, hvor vi kunne ønske anderledes betjening var ved telefonisk henvendelse til jeres servicecenter. Da vi modtog diverse fragtbreve fremgik det bl.a. at vi selv havde ansvar for at tjekke leveringen.

Vi rettede henvendelse på det oplyste telefonnummer og bad om at få udførlig leveringsliste, idet både forretning, chauffør og montør udtalte, at vi ikke har mulighed for at tjekke om levering er korrekt, når vi ikke præcis ved hvorledes varerne er pakket. Således en mundtlig forsikring om, at vi ikke behøvede at tjekke. Dog skabte det noget usikkerhed hos os om ansvar, hvis noget ikke havde været, som det skulle. 

Betjening i kundecenter/servicecenter var ikke særlig optimal, idet vi blot fik besked om, at leveringspapirer var udfærdiget andetsteds - punktum. Så står man lidt tilbage som kunde med en usikker fornemmelse.
 
Men heldigvis ødelægger det ikke vores oplevelse at et seriøst firma.