Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Vesterport

vordingborg køkkenets facade vesterport kbh

Åbningstider

Man. kl. 10.00-19.00
Tirs.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ved Vesterport 9
1612 København V
 

Tlf. 33 24 33 98
Fax 33 24 28 98
Email: frederiksberg@vordingborg.com

Ved Vesterport ligger en af vores mest centrale og velbesøgte butikker — med S-togstationen Vesterport Station som nabo. Butikken ligger i knudepunktet af København, kun et stenkast fra Københavns berømte gågade Strøget, hvorfor et besøg er oplagt, hvis man i forvejen påtænker at tage en shoppingtur eller dagsudflugt til den smukke gamle storby. En stor del af de kunder der køber køkken, bad eller bryggers hos os i Købanhavn, kommer fra området omkring Vesterport, men også Østerport, Nørreport — helt ud til Frederiksberg og Svanemøllen. 

Parkering
Der er en del parkeringspladser på Vester Søgade, hvor der kan parkeres mod betaling. 

 

Vordingborg København

Vordingborg Køkkenet har næsten siden vores spæde start i 1963 haft adresse på Vesterbro. Dengang var det blot lidt længere nede af gaden på Gammel Kongevej, at vores butik lå. Netop grundet vores historie, er det vigtigt for os, at vi er til stede i centrum af København, så vi fortsat kan tilbyde køkken, bad og bryggers til nogle af markedets bedste priser. Vores mange år i området gør, at vi har ekspertisen i at kunne tegne køkken og bad i København — i lejligheder der ofte er af ældre dato og derfor kræver kendskab til professionel og grundig opmåling. 

 

indretning tips til styling nyt køkken sort vordingborg køkkenet
Køkken butik i København

Vordingborg Køkkenets køkken butik i København består af 850 m² fordelt på to etager. Vi har indrettet den, med en bred pallette af køkken inspiration. Butik København er en af de steder hvor vores dekoratør jævnligt kommer forbi, så butikken altid er opdateret med de nyeste trends. Skulle du få lyst til at tage et sneak peak på et køkken dekoratøren har skabt og indretningen af dette, så har vi lavet en side til dette.

Se dekoratørens sorte køkken i København

 

 

Nyt køkken i København

At få nyt køkken i København kan være et spændende, men et til tider udfordrende projekt. Ofte er gamle lejligheder atypisk indrettet og kan have skæve vægge. Dette oplever mange i forbindelse med renovering af køkken i København. Derfor er det vigtigt at benytte et køkken firma, der har mange års kendskab og erfaring med at handle nyt køkken i København og omegn. På den måde sikre du at processen går nemt og hurtigt — så du kan komme i gang med at tage et flot nyt køkken i brug. Vi kan også hjælpe med nyt bad i København — nærmere betegnet møblementet til det. Alt du skal gøre er at enten lægge vejen forbi os og besøge Vordingborg Køkken København eller booke et møde, her via hjemmesiden.

Book møde

 

 • Stine, København

  "

  Hej Mathias Søndergaard Nicolaisen & Glenn Randall Nicolaisen, Vordingborg Køkkenet, København V

  En fantastisk oplevelse at købe køkken hos Vordingborg! Vi fik hjælp til vores køkken gennem Mathias og Glenn fra Vesterport afdeling, og dem fik vi hele vejen igennem god service af. De var gode til at guide og komme med gode forslag, så vi nu står med et fantastisk køkken. Alt blev leveret efter aftale og til tiden. Kun ros herfra.

 • Sandra Semberlund, København

  "

  Hej Mathias Søndergaard Nicolaisen, Vordingborg Køkkenet, København V

  Stor ros til Mathias fra Vordingborg Køkken på Gammel Kongevej (Vesterbro).Fra første dag vi kom i butikken og til at det færdige resultat har Mathias været helt formidabel, han har lyttet til vores ønsker og vi har fået lige det vi havde drømt om. Fantastisk service! Han tog os i hånden hele vejen, fandt gode løsninger til vores helt nye køkken. Man følte sig ekstremt tryg i processen. Vi sender vores største ros og anbefaling til Mathias.

 • Nicolai Juel, København

  "

  Hej Mathias Søndergaard Nicolaisen, Vordingborg Køkkenet, Kø benhavn V.

  Mathias fra Vordingborg Køkkenet inde på Vesterbro var en ren fornøjelse Kan varmt anbefale andre at handle køkken hos ham og dem Stor professionalisme.

 • Sait Akyurek, København

  "

  Hej Cengizhan Tintas, Vordingborg Køkkenet, København V

  Købte mit køkken fra Vordingborg ved vesterport hos sælgeren Cengiz. Super god service og alt spillede bare da varerne blev leveret. Kan kun anbefales herfra.

 • Gizem Cicek, København

  "

  Hej Mathias Søndergaard Nicolaisen, Vordingborg Køkkenet, København V.

  Jeg kan varmt anbefale Vordingborg Køkken. Takket være hjælp fra køkkenkonsulent Mathias Søndergaard Nicolaisen fra Vesterport har jeg nu fået mit drømmekøkken. Både opmåling, design, eftermåling og levering er gået som det skulle og forholdsvis ret hurtigt. Jeg kan varmt anbefale Mathias, som altid har været fleksibel, god til at svare på mine spørgsmål over mail/telefon og lyttet til mine ønsker og behov.