Find din indre James Bond

Er du til silkebløde, matte overflader? Så er en af vores bestsellere, den lækre Touch-låge, lige noget for dig. Ikke blot er den silkeblød, den er også rengøringsvenlig, og den vil pryde ethvert køkken. Lågen findes i hele 8 forskellige farvevariationer, og du kan se dem alle i vores låge-oversigt her.

touch sort nyt køkken inspiration til indretning vordingborg køkkenet

I dette køkken er der anvendt en sort Touch sammen med en bronzefarvet laminat-bordplade. Når du skal vælge designet i dit nye køkken, kan det være en god idé at tage udgangspunkt i et eksisterende element i rummet. I dette rum er der taget udgangspunkt i gulvet, og ud fra dette er farverne på køkkenet blevet valgt. På den måde får du en samlet helhed og en symmetri mellem køkken og gulv.

gulv indretning tips vordingborg køkkenet

Brug eksisterende elementer

I køkkenet var der allerede et gulv i kinesisk skiffer. 

"Her kunne jeg vælge at udskifte klinkerne eller arbejde med dem, som de var. Jeg valgte det sidste og har derfor taget udgangspunkt i disse i min dekoration af køkkenet. I Vordingborg Køkkenets store sortiment findes der flere kombinationer, som ville passe flot ind her. Jeg har valgt følgende kombination; bronze og sort".

bordplade nyt køkken bronze få inspiration vordingborg køkkenet

På vores laminat-bordplader kan du vælge en tykkelse op til 40 mm, og de besidder en utrolig modstandsdygtig overflade. I dette køkken har Heidi valgt en laminatbordplade med en smuk bronzelignende tekstur i naturtro look – nemlig 355 Ferro Bronze Decor. Det giver et flot samspil med de brunlige stænk i det kinesiske skiffergulv. For en flot kontrast til den varme og let gyldne bordplade er der valgt en sort mat låge i serien Touch. På den måde leges der også med teksturer, i form af blankt og mat. Lågefronter er oftest ensfarvet og stilrene, så det er via bordpladen, man for alvor kan give køkkenet det stiludtryk, man ønsker – hvad end man ønsker en stemning af natur eller et mere råt tema som her. Har du lyst til at se hele vores sortiment af laminat-bordplader, kan du finde oversigten her

Når man, som Heidi, er dekoratør, har man mulighed for at lege med farver, temaer m.m., hvilket fremgår helt tydeligt i dette køkken. James Bond-temaet fremhæver det mørke køkken, hvor dekoration og styling er præget af gyldne, sorte og grønne farver. Igen, er det gulvet, der danner grundlag for Heidis valg af farvepalet;

gode råd til indretning sort nyt køkken vordingborg køkkenet

"Jeg læner mig gerne opad en farve, som jeg enten allerede har i køkkenet, eller en stemning jeg ønsker at skabe eller uddybe. Her har det primært været gulvet til selve køkkenet, jeg har taget udgangspunkt i. Efterfølgende har jeg valgt en maskulin styling, da jeg fik en følelse af, at 'her kunne James Bond godt bo'. Jeg syntes, at det var en sjov tanke, som jeg valgte at lege videre med".

hund sort køkken inspiration til dekoration vordingborg køkkenet

Farver skaber stemning

"Jeg har valgt at benytte mig af gyldne toner samt sort og grøn, da jeg indrettede dette køkken".

Vælger du en farvepalet af farver i de blødere toner, som Heidi, skaber du en rolig stemning i køkkenet og indbyder til, at køkkenet bliver et sted, hvor familien samles, og hvor der er rart at være.

indretning tips til styling nyt køkken sort vordingborg køkkenet

"De grønne nuancer ville jeg gerne have ind for at give køkkenet lidt lethed, idet det hurtigt kan blive meget tungt med sort og varme metalliske farvenuancer".

justerbar lampe zederkof inspiration nyt køkken indretning vordingborg køkkenet

God belysning er vigtig

Når der skal vælges lamper til køkkenet, er der rig mulighed for at understøtte stilen. Denne skønne lampe fra Zederkof er både praktisk, justérbar og virkelig flot. Den giver et næsten råt industrielt look i køkkenet, men med en fin reference til 1970'ernes retro-arkitektlamper. Et lille kunstværk i sig selv med et praktisk arbejdslys, der giver et godt overblik i køkkenet.

grå vægfarve indretning af køkken vordingborg køkkenet

Til at fuldende den maskuline stemning i køkkenet kan man vælge også at tilføre farve på væggene;

"Jeg har valgt, at de to af væggene skulle have en grå farve, da det skaber en god og hyggelig stemning. Jeg ville gerne skabe noget, der var roligt og varmt".

I køkkenet har Heidi valgt at bruge en sort grebsliste, der giver en illusion om, at køkkenet er ”grebsfrit”. Fordi listen er valgt i sort, harmonerer den flot og falder godt ind med det øvrige design i køkkenet og med den sorte låge. Alle ovenstående detaljer er med til, at køkkenet fremstår stilrent og har en flot finish.

Du finder dette flotte køkken i James Bond-stil i vores butik Ved Vesterport  i København