Vordingborg Køkkenet har samarbejder med forskellige influencers på Instagram. Vi har lavet et overblik til dig, så du kan søge inspiration til dit nye køkken. Du er også meget velkommen til at besøge os på Instagram, hvor vi giver dig tips til indretningen af dit hjem - det gælder både køkken, bryggers og badmiljø. Du finder os her.

Influencer, kundehistorie, nyt køkken, Silas Holst, Vordingborg Køkkenet

Silas Holst

Danseren Silas, der bl.a er. kendt fra sine flotte optrædener som professionel danser i Vild Med Dans, ønskede sig et nyt køkken i forbindelse med købet af hans sommerhus. Han kontaktede Vordingborg Køkkenet, da han ledte efter inspiration til det nye køkken.

Omkranset af den skønne danske natur ligger Silas’ idylliske sommerhus. For at bringe naturen med ind i indretningen af huset, ønskede Silas et køkken med naturlook. Valget faldt på den naturtro Riva-låge i Sanremo oak. Riva-serien består af flere forskellige varianter – alle kendetegnet ved deres unikke strukturer, hvilket var lige, hvad Silas ledte efter. Til at fuldende køkkenets naturlook er bordpladen i samme skønne struktur som lågen.

Vil du se mere fra Silas' sommerhus, så kig med her: Home Holst 

Se Jeanette Ottesens Vordingborg Køkken

Jeanette Ottesen

Den tidligere svømmer Jeanette er, udover at være en af Danmarks mest vindende atleter og 5 x OL-deltager, også en habil indretter af sit hjem i København, som hun deler med sin mand og deres datter. Lyst og indbydende er temaet for Jeanettes køkken, hvor Jeanette og hendes mand har valgt den elegante grebsfri Inline, der giver køkkenet en elegant og minimalistisk stil. Den silkebløde, matte overflade giver køkkenet et helt unikt look. Sammen med den lyse bordplade, 376 Limestone, har Jeanette fået sit ønske om et lyst og venligt køkken opfyldt til fulde.

En lille detalje er, at der bag en af de grebsfri låger gemmer sig en overraskelse. Let og elegant er vaskemaskinen blevet en integreret del af køkkenet, idet den har monteret en låge, som matcher resten af køkkenet. Det, synes vi, er smart.

Se mere på Jeanettes Instagram her

Influencer, kundehistorie, nyt køkken, Jeanette Ottesen, Vordingborg Køkkenet
Influencer, kundehistorie, nyt køkken, Jeanette Ottesen, Vordingborg Køkkenet
integreret vaskemaskine, nyt køkken, Jeanette Ottesen, Vordingborg Køkkenet
Almedina

Almedina Boskailo

Hos Almedina Boskailo har Vordingborg Køkkenet fået lov til at levere både køkken, bryggers samt badmlijø. Det skaber en helhed i hjemmet, når de samme lågefronter vælges til samtlige rum.

Almedina og hendes mand har valgt den grebsfrie Inline, da den tilfører et elegant tidløst look i deres hjem. Lågen er helt silkeblød at røre ved og med det matte look er den nem at holde ren - en rigtig god egenskab, hvis man, som Almedina, har små børn i hjemmet. 

Lær mere om Almedina her.

Er du blevet inspireret til at forny dit hjem med nyt køkken, bryggers eller badmiljø? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbus fra en af vores dygtige konsulenter.

Influencer samarbejde, Almedina, nyt bryggers, Vordingborg Køkkenet
Influencer samarbejde, Almedina, nyt bryggers, Vordingborg Køkkenet
Influencer samarbejde, Almedina, nyt badmiljø, Vordingborg Køkkenet