Skal du i gang med at montere en vaske eller kogezone i et Vordingborg PLUS køkken, så kan du med fordel se en af de nedenstående videoer. Her bliver du taget igennem processen step by step, for en nem montering og et godt resultat. Det er vigtigt at du følger alle trin, da det kan få store udfordringer, hvis enkelte bliver sprunget over. Ved egenmontage er det ikke Vordingborg Køkkenet der er ansvarlig for slutresultatet, men vi bestræber os på at du skal have de bedste forudsætninger for et smukt og funktionelt køkken, når det er færdigmonteret.

Planlimning af kogesektion

Herunder finder du en video af planlimning af en kogesektion. Kig den igennem og tjek om du har alle de nødvendige remedier, inden du påbegynder montagen.

Planlimning af vask

Planlimning af køkkenvask er lidt anderledes end planlimning af kogesektion. Derfor anbefaler vi at du kigger begge videoer igennem, hvis der forekommer begge former for montage i dit køkken eller bryggers. Også her gælder det om at se videoen igennem på forhånd og tjekke at du har det nødvendige værktøj og de nødvendige remedier.