Går du og drømmer om et lyst egetræskøkken, men er nervøs for både omkostningerne og vedligeholdelse af et køkken i lyst egetræ? Fortvivl ej – der findes løsninger, som både er langt billigere, og ikke behøver andet end almindelig rengøring i vedligehold. Hos Vordingborg Køkkenet kan du sagtens få opfyldt drømmen om et lækkert egetræskøkken, vores elementer er dog produceret i laminat i stedet for træ – og det er kun en fordel for dig. Du kan nemlig få et køkken til en pris, der er til at betale, men som har samme flotte udseende og funktionalitet som et køkken i træ.

Du kan enten hoppe med på den nyeste trend ved, at mixe eksempelvis en mørk front med en lys egetræsfront, eller du kan vælge et køkken hvor alle fronter er i egetræslook. I stedet for et køkken med egetræ lameller, kan du vælge vores smukke skuffefront i massive egepaneler. Denne er perfekt hvis man ønsker at mixe to forskellige fronter. Uanset hvad du drømmer om, så er vores dygtige køkkenkonsulenter klar til, at designe et køkken til dig!

Køkken i egetræ

Et køkken i mørk eg er det moderne og modige modspil til det klassiske hvide køkken. Det mørke egetræskøkken er det nye nordiske valg, og det er blandt andet stigende i popularitet, fordi du får en følelse af, at du inviterer naturen indenfor, hvilket er med til at skabe en rolig atmosfære, i dit køkken. Fordelen ved et køkken i mørk eg er, at du kan sammensætte det med et utal af elementer i forskellige materialer, alt efter om du går efter det rå look, det rolige organiske look eller det super trendy tone-i-tone look.

Kom ind, i et af vores showrooms, og se vores smukke, naturtro STRUCTURA front i farven Havana oak. Den er produceret i laminat, men ligner til forveksling massivt eg. Den har den helt rigtige mørke farve og de fine træstrukturer og små detaljer er nøje gengivet, hvilket er med til at give den et 100% naturtro look.

Egetræ bordplade køkken

Det har gennem en årrække været populært, at vælge eg bordplade til køkken, og det er ikke uden grund, at det fortsat er et populært valg. Det er nemlig en god måde at skabe varme på, i et typisk lyst nordisk hjem.

Hos Vordingborg Køkkenet har vi et stort udvalg af laminatbordplader i trælook, herunder intet mindre end 12 forskellige bordplader, der har et naturtro egetræslook. Fordelene ved, at vælge en bordplade i egetræslook, i stedet for en bordplade i massiv egetræ, er bl.a. at du slipper for besværlig og omkostningsrig vedligeholdelse, mens du samtidig kan få laminatbordpladen til en langt billigere pris fra starten af. Fordi vi har så mange forskellige typer af bordplade til køkken i eg, kan det være en fordel at komme ind i en af vores butikker og tage et kig på vores store udvalg, eller tage en snak med en af vores konsulenter, som vil gøre sit bedste for at vejlede dig i hvilken bordplade, der vil passe bedst til dit behov, i dit nye køkken.

Køkken røget eg

Et køkken i røget eg, er ofte det, vi i daglig tale, også kan kalde et køkken i mørk eg. Som ordet antyder er det et klassisk egetræskøkken, blot med mørkere farve og strukturer. Gennem de senere år er det blevet mere populært, at bevæge sig væk fra de hvide køkkener og i stedet bruge mørkere og mere naturlige materialer. Hvis man er nervøs for, om det bliver for meget med et massiv egetræskøkken i røget eg, kan man i stedet vælge at mixe fronterne på elementerne, så man blot har nogle få elementer med trælook. På den måde får man stadig varme og natur ind i det nye køkken.

Drømmer man stadig om det hvide klassiske køkken, men ønsker at bringe noget varme og natur ind, i det ellers lyse design, er der flere muligheder. Er man til det helt varme udtryk, som røget eg giver, kan man vælge vores Havana oak bordplade, som er lavet i slidstærkt laminat, men som til en forveksling ligner ægte træ. En anden mulighed kunne være at gøre brug af en køkken hylde i eg, på den måde kan du tænke træet mere som en indretning end som en egentlig del af dit køkken.

Mulighederne er mange, så kom ind og luft dine drømme for en af Vordingborg Køkkenets konsulenter, og vedkommende vil gøre alt for, at drømmene bliver realiseret! Husk at et tilbud fra os altid er gratis og uforpligtende.

Massiv eg køkken

Mange drømmer om et køkken i massiv eg, men finder hurtigt ud af, at budgettet slet ikke rækker til at få realiseret den ultimative køkkendrøm. Hos Vordingborg Køkkenet er det vores mission at lave køkkener alle har råd til, og derfor er din køkkendrøm måske ikke så langt fra at blive udlevet, som du tror. Én af grundene til, at vi kan sælge køkkener til så fordelagtig en pris er, at vores køkkener ikke fås i massiv eg. Til gengæld kan du få et super lækkert køkken, i laminat, som til forveksling vil ligne et køkken i massiv eg. Vi har fire forskellige fronter, som alle er designet og udviklet, så de ligner egetræ.

Kom ind i en af vores butikker og oplev de naturtro fronter. Du vil ikke blive skuffet! Drømmen om et køkken i egetræslook kan sagtens opfyldes for et realistisk beløb!

Rengøring af egetræskøkken

Et køkken i massiv eg vil gennem hele sin levetid kræve meget arbejde, i form af nænsom rengøring, oliering, slibning osv. Samtidig er træ et naturmateriale hvilket betyder, at det hele tiden vil arbejde. Jo større en flade, jo mere arbejder det. Det vil sige, at når man bruger træet som låger eller på større skuffer, er der en risiko for at det ændrer facon med tiden. Det kan give mange bekymringer og unødigt arbejde, og derfor kan man med fordel vælge et køkken i trælook, hvor elementerne er i laminat. Laminat er et slidstærkt materiale, som tåler almindelig rengøring, er let at tørre over med en fugtig klud, og som ikke kræver anden vedligeholdelse end blot rengøring. Dit laminatkøkken kan derfor holde i mange år, uden at du bruger tusindevis af kroner på vedligehold, og uden at det skifter udseende undervejs.