Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Åbent køkken

Et åbent køkken alrum er drømmen for rigtig mange danske boligejere, og samtidig er det for mange kommende boligejere blevet et krav. Køkkenet er ikke længere et rum, som vi ønsker gemt væk. Køkkenet kan nemlig både være smukt og praktisk på én gang.

Hvorfor er vi så vilde med det åbne køkken alrum? Det er vi fordi der ofte bruges en del tid i køkkenet – den tid, der bruges i køkkenet går fra samværet med familien, og sådan noget som lektielæsning må ofte klares i hast inden eller efter madlavningen. Et køkken alrum kan derimod blive husets hjerte, da det ofte placeres centralt i huset, og mange vælger at have stue og åbent køkken i ét. Du kan altså lave mad imens børnene leger eller laver lektier eller du kan tænde for tv’et og se et afsnit af din yndlingsserie imens du snitter grøntsager. Køkken alrummet åbner op for mange muligheder, og giver anledning til mange gode stunder.

Åbent køkken inspiration

I stedet for at give dig i kast med et byg selv åbent køkken, bør du i stedet overlade projektet til Vordingborg Køkkenet. Vi står klar til, at hjælpe dig fra det øjeblik du starter din inspirationsrejse og frem til drømmekøkkenet er leveret på din adresse.

Hos Vordingborg Køkkenet er der altid en masse inspiration at hente, til det åbne køkken. Drømmer du eksempelvis om et lyst åbent køkken? – det skal du ikke lede længe efter. Vores showrooms er spækket med lækre lyse køkkener, og finder du ikke lige det du drømmer om, kan du altid finde en masse smukke køkkener på vores hjemmeside eller i vores katalog. Vores dygtige konsulenter står ligeledes klar til at give dig inspiration, eller tegne dig et gratis designforslag i 3D.

Åbent køkken indretning

Uanset om du har, eller skal have, et lille åbent køkken eller et stort åbent køkken alrum, så står Vordingborg Køkkenets dygtige køkkenkonsulenter klar til, at designe din køkkendrøm. Vores konsulenter er superdygtige til, at finde de bedste løsninger til både det store og lille køkken. Drømmer du om skabe eller skuffer, måske en blanding? Er det et krav med et stort apotekerskab, og skal du have to ovne? Uanset hvad gør vi alt for at komme i mål med dit drømmekøkken, og vi designer indtil du er tilfreds med resultatet.

Et åbent køkken kan indrettes på mange forskellige måder, og derfor er det også altid en god idé at vende nogle forskellige måder med din køkkenkonsulent. Konsulenterne har altid en masse kreative ideer i ærmet, og måske de kommer med forslag, som du ikke selv havde overvejet.

Emhætte til åbent køkken

Når du laver et åbent køkken, måske med køkkenø midt i rummet, behøver du ikke frygte for at emhætten skal ødelægge designet og æstetikken i rummet. Der findes nemlig et stort udvalg af, næsten usynlige emhætter, samt moderne emhætter, som blot ligner en stor loftlampe. Derudover har vi det supermoderne, og lækre valg, når vi snakker emhætte til åbent køkken – nemlig kogepladen med integreret emhætte. Med denne løsning behøver du hverken at lave et hul i loftet eller, at have noget hængende ned fra loftet. Kom ind, og lad en af vores dygtige køkkenkonsulenter præsentere vores store udvalg af forskellige emhætter, for dig. Når du har valgt den helt rigtige emhætte, til dit nye køkken, sørger vi for, at tegne den ind i dit designforslag samt vedlægge den i dit køkkentilbud.