Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Blåt køkken

Forestil dig et smukt mat mørkeblåt køkken kombineret med en mørk bordplade, og detaljer i sort eller guld. Du kan også lave et tone-i-tone køkken i blå, dette giver en helt rolig atmosfære, samt et eksklusivt look. Tag et kig på vores smukke og lækre Easytouch-låge i farven ”Fjord blue ultra matt”. Hvis vi selv skal sige det, har den, den helt perfekte blå farve, som kan mixes og matches med diverse materialer og farver. Selvom denne låge er ultra matt, har den en speciel coating, som gør, at du ikke vil kunne se tydelige fingeraftryk. Er du mere til et lyseblåt køkken kan du med fordel tage et kig på vores, altid populære, Touch-låge i farven ”aqua super matt”. 

Blå væg i køkken

Mange foretrækker fortsat et hvidt køkken, da et køkken i farver måske ikke vil passe ind i resten af boligens æstetik. Det kan også være, at du er nervøs for, om du bliver træt af et helt blåt køkken eller, at du blot ønsker at holde køkkenet neutralt, så du har endnu flere muligheder for at male og dekorere i forskellige farver.

Elsker du eksempelvis blå, og i særdeleshed blå køkkener, kan du med fordel male en eller flere vægge i dit køkken blå. På den måde bliver den smukke blå farve en integreret del af dit køkken, på trods af at lågerne måske er hvide, grå eller sorte.

Speed køkken 250

Blå fliser køkken

Drømmer du om et blå grå køkken? Altså et køkken i grå og blå nuancer eller et køkken hvor den grå farve bliver så kold, at den næsten bliver blå? Blå og grå er to farver, der komplimenterer hinanden utroligt godt. Der er mange måder, hvorpå disse to farver kan bringes ind i et køkken. Et eksempel kunne være, at alle dine køkkenelementer og låger bliver grå, mens du pryder væggen med smukke blå fliser. Vordingborg Køkkenet har et kæmpe stort udvalg af grå låger i forskellige nuancer og teksturer. Kom ind i et af vores showrooms og bliv inspireret af vores flotte udstillinger – hvem ved? Måske er drømmekøkkenet iblandt.

Blå linoleum køkken

Linoleum er atter blevet et populært materiale i de danske hjem, fordi det er et super slidstærkt materiale, og så fås det ydermere i alskens farver, samt med og uden strukturer. Linoleum er derfor genialt til børnefamilien eller blot til dig, som drømmer om at gå all-in på fede farver og moderne materialer. Et blåt linoleumsgulv vil eksempelvis være oplagt, at bruge hvis du laver et tone-i-tone køkken. Her kan du sammensætte en af vores flotte blå låger med et linoleumsgulv i samme nuance. Dette skaber en helt unik effekt, og vil nærmest gøre dit køkken til et kunststykke i sig selv.

Blå bordplade

Der er mange måder, hvorpå du kan inkorporere blå på, i dit køkken. De oplagte måder, at lade den blå farve komme til sin ret på, er eksempelvis ved at male en væg blå, sætte blå fliser op eller dekorere med blå detaljer. Dette er også de sikrer løsninger, fordi de forholdsvis let kan udskiftes, hvis du en dag ønsker, at en anden farve skal være det gennemgående tema i dit køkken. En anden måde, at føre blå ind på, kan eksempelvis være ved at placere et blåt bord i køkken. På den måde har du mulighed for, at holde dit køkken i én nuance, mens du kan køre en anden nuance et andet sted i rummet.

Blå køkkenlåger

Er du ikke til det traditionelle hvide køkken, men i stedet til et lækkert køkken i midnatsblå, så bør du absolut tage et kig på vores Easytouch-låge i farven ”Fjord blue ultra matt”. Dette er den helt perfekte midnatsblå farve, som med ét vil give en følelse af ro når du træder ind i køkkenet. kombiner den med en sort bordplade samt sorte greb, og du vil få et supermoderne og eksklusivt køkkendesign. Finder du ikke lige nøjagtigt denne låge i vores showrooms, skal du ikke fortvivle. Easytouch-lågen er en populær låge, og derfor vil den med stor sandsynlighed være udstillet i en anden farve. Du kan derfor stadig danne dig et indtryk af den lækre låge, og efterfølgende kan en af vores dygtige køkkenkonsulenter tegne dit drømmekøkken, så du kan få en fornemmelse af, hvordan det vil se ud hjemme hos dig.

Touch køkkenlåge