Er du på udkig efter dit næste drømmekøkken? Hvorfor ikke vælge et højglans køkken? Køkkenlåger i højglans er nemlig et klassisk udtryk for enkle og stilrene linjer, som passer perfekt ind i de fleste hjem.

Hos Vordingborg Køkkenet har vi flere muligheder, når du skal købe et køkken i højglans. Vi har både løsninger til dig som ønsker et grebsfri eller billig højglans køkken, som begge emmer af høj kvalitet og unik køkkendesign. Vi har nemlig helt op til fire forskellige lågefronter, som udtrykker hver deres stil i hver deres farveskala. 

Kig med herunder for, at se hvilke lågefronter vi tilbyder i Vordingborg Køkkenet, eller se nærmere i vores lågeoversigt lige her. 

inspiration til nyt køkken vordingborg køkkenet

Hvad er højglans køkken?

Så spørger du måske dig selv — hvad er et højglans køkken overhovedet?

Det kan vi hjælpe med at svare på her i Vordingborg Køkkenet, qua vores mange års erfaring med højglans køkken. Dét, der giver lågen sin skinnende højglas overflade er en efterbehandling af lågen, med en klar og glansfuld lak. Denne lak kan være tilføjet både låger med laminat eller låger i træ. Vores sortiment indeholder hele fire lågefronter i højglans, henholdvis Flash, Focus, Lux og Pura, som alle er glatte låger i højglanslak, hvor både lys og bevægelser reflekterer i lågens genskær pga. det skinnende look.

Låger i højglans er nemme at rengøre og grundet højglans lakken, giver det et mere slidstærkt produkt. Ganske enkelt er et køkken i højglans hjemmets strålende midtpunkt, hvor hele familien samles. 

Hvid højglans køkken

Ønsker du dig et køkken højglans i hvid har du masser af muligheder hos Vordingborg Køkkenet. Vi har nemlig flere lågefronter i højglans, som hver kan vælges i forskellige hvide nuancer. Vores højglans låge, Flash, er den mest populære, når vi snakker højglans køkkener. Med denne kan du få et billig højglans køkken, da Flash ligger blandt de lavere prigrupper i vores sortiment.

Flash lågefront findes i helt op til fem forskellige farver, hvor tre af dem findes i de hvide nuancer. Både i de lidt varmere toner hen af cremehvid og i den helt neutrale og klassiske hvide farve. Du har altså massere af muligheder med vores Flash låge, hvor alle lågens nuancer vil skabe dybde og hygge til dit hjem. 

alpine white flash
Hvidt højglans køkken Flash 450 fra Vordingborg Køkkenet
Råhvidt højglans 452 Flash låge fra Vordingborg Køkkenet

Hvid højglans køkken grebsfri

Er det derimod et grebsfrit køkken i højglans, som har vundet dit hjerte, så kan du selvfølgelig også få det hos Vordingborg Køkkenet.

Her skal du have fat i vores Pura lågefront, som er en grebsfri køkkenlåge i højglans. Denne kombinerer de enkle linjer med den levende og tidsløse glans effekt, som et højglans køkken graciøst tilføjer til dit hjem. Kombinér dit grebsfrie køkken med dine yndlings design elementer. Overvej om en bordplade i trælook er den stil, som du vil gå efter, for at inddrage varme og hygge til det elegante køkkendesign. Det er blot få af mange unikke løsninger til dig, som drømmer om et grebsfri hvid højglans køkken.

Køkken grå højglans 

I øjeblikket ser vi en øget efterspørgsel på den grå højglans låge, hvilket gør den til en rigtig populær farve, når det kommer til valg af køkkenlåge. Hvis grå er din absolut favorit farve, så har du hele tre muligheder i højglans. Vores Flash låge findes nemlig både i en mørke- og lysegrå, kaldt Slate Grey og Satin Grey. Den mørkegrå lægger sig tæt op af et sort højglans køkken. Den lysegrå Flash låge ligner meget vores Lux låge — begge er i Satin Grey, som med sin let gyldne tone skaber meget rolige og hyggelige omgivelser i dit køkken. Alle tre låger er ideelle til dig, som ønsker den grå farve i centrum i dit højglans køkken. 

Grå højglans 455 Flash låge fra Vordingborg Køkkenet
Grå køkkenlåge fra Vordingborg Køkkenet i serien Flash
Vordingborg Køkkenets flotte grå køkkenlåge Lux 819

Højglans køkken rengøring 

Ønsker du et rengøringsvenligt køkken, hvor fedtfingre og snavs ikke kræver store kraftanstrengelser, men er nemt og hurtigt at fjerne i hverdagen med en mikrofiberklud? Så er et højglans køkken løsningen til dig.

Et køkken bliver brugt hver evig eneste dag, og det er derfor helt naturligt, at det ofte skal gøres rent. Der er en masse fordele ved højglans låger, når det kommer til rengøring. En af fordelene kan være at siden at lågen er forsejlet med lak, så har snavs og skidt sværere ved at sætte sig fast. Det betyder at du skal ikke bruge så mange kræfter, for at gøre højglans lågerne fine og rene. Husk, at det er vigtigt at du bruger rengøringsprodukter uden opløsningsmidler og at du påfører det med en ren bomuldsklud. Microfiberklude kan indeholde små skarpe fibre, som kan ridse overfladen på dine højglans låger. 

Du kan læse mere om rengøring af dine højglans låger i vores plejevejledning lige her. 

Køkken i højglans eller mat?

Når du skal beslutte dig for, om dit nye drømmekøkken skal være med matte eller højglans overflader er der mange ting, at tage i betragtning.

Hos Vordingborg Køkkenet finder du et bredt udvalg indenfor højglans og matte låger i mange forskellige farver, stilarter og køkkendesigns. Du har også mulighed for, at kombinere det skinnende og matte look. Nogle vælger muligvis at benytte sig af højglans maling til køkken med matte lågefronter, men vi anbefaler at du taler med os først. I sidste ende kan vi hjælpe dig med et langt pænere resultat, til en pris der er billigere end du måtte tro.

Mangler du køkkeninspiration til, at beslutte dig for, om dit nye køkken skal være i højglans eller mat, så kan du bestille/downloade vores køkkenkatalog lige her. Du har også mulighed for, at booke et møde med en af vores køkkenkonsulenter nær dig, som hjælper dig med, at komme tættere på din køkkendrømme.