Hos Vordingborg Køkkenet finder du et bredt udvalg af køkkener til enhver prisklasse i adskillige størrelser, designs og modeller. Så om det er den moderne, rustikke eller en helt tredje køkkenstil du har forelsket dig i, så har vi noget til enhver smag. Du har mulighed for, at sammensætte dit nye køkken, lige som du ønsker det. Vores køkkenkonsulenter hjælper dig gennem hele processen, og i kan sammen blive enige om, hvad der passer bedst ind i din bolig og til dine behov. Hos os er det meget simpelt, hos Vordingborg Køkkenet tilbyder vi nemlig det hele til dit nye drømmekøkken.

Køb nyt køkken 

Lad dine køkkendrømme blive til virkelighed. Hos Vordingborg Køkkenet har du nemlig mulighed for at køb køkken på afbetaling, og derfor både finansiere dit køkken, bad, bryggers og garderobe. Køb køkken rentefrit og helt uden gebyrer i en af vores køkkenforretninger helt uden at betale én eneste krone, når du sidder ude i butikken. 

Du kan læse meget mere om vores finansieringsmuligheder i dette link, eller book et uforpligtende møde med din nærmeste køkkenkonsulent, så i sammen kan finde ud af, hvilke muligheder du har, når du skal realisere dine drømme. Hvis du derimod ikke er nået til, at købe et nyt køkken endnu, så kan du lade dig inspirere af vores mange muligheder i vores køkkenkatalog, som du kan bestille/downloade her. 

onlinesalg, nyt køkken, nyt bad, Vordingborg Køkkenet

Køb køkken online — på webshoppen eller i vores onlineafdeling?

Ønsker du at købe dit drømmekøkken online? Hos Vordingborg Køkkenet har du hele to muligheder for, at købe dit køkken online. Køb billig køkken på vores webshop. Her har du også mulighed for, at købe produkter inden for garderobe og tilbehør, hvis du skulle stå og mangle noget samtidig. 

På vores hovedkontor har vi en onlineafdeling, hvor du kan købe dit nye drømmekøkken af en af vores online salgskonsulenter. De står altid til rådighed for et virtuelt online møde og gør en ihærdig indsats for at opfylde dine drømme, ligegyldig om det er inden for køkken, bad eller bryggers. Så bare rolig, du skal ikke være nervøs. Vores online konsulenter er mindst lige så dygtige, som vores konsulenter i de fysiske butikker og kan guide dig sikkert igennem til dit nye drømme køkken.

Bedste sted at købe køkken 

Det er helt op til dig, hvem du synes det er bedst at købe dit nye køkken af. Din køkkenforhandler skal leve op til dine krav og drømme, hvor du har en god mavefornemmelse gennem hele processen.

Vi i Vordingborg Køkkenet bestræber os på, at være det bedste køkkenfirma og det billigste sted at købe køkken. Vores priser er nemlig ALT inklusiv, og det giver dig mulighed for, at købe et komplet køkken, helt uden nogen prisoverraskelser, som du ikke havde forudset i budgettet. Derfor vil vi råde dig til, at du besøger din nærmeste Vordingborg Køkkenet, så vi kan matche dine køkkendrømme.