Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse?

Badeværelset er et rum, du bruger flere gange dagligt, så når du vælger dit nye drømmebadeværelse, er det vigtigt at vælge ud fra alle de lækre detaljer og den gode kvalitet, som ligger bag det smukke design.

Lad dig inspirere til dit nye badeværelse hos Vordingborg Køkkenet. Vores store, lækre sortiment rummer alle de løsninger, du kunne drømme om til dit nye badeværelse. Skal det være en hvid, grebsfri låge, hvor du får et minimalistisk, moderne badeværelse? Her har du mulighed for at sætte dit eget præg på rummet med spændende tilbehør og farve på væggene, samtidig med at møblerne holdes stilrene. Eller du kan vælge en sort, elegant fyldningslåge, hvor udtrykket er med til at understrege den romantiske stil, og hvor lågen fortæller sin egen historie og hjælper dig til at indrette dit badeværelse i rolige toner.

Du kan finde inspiration blandt vores mange låger. Se dem alle her.

 

inspiration til badeværelse vordingborg køkkenet

Hvad koster et nyt badeværelse?

Her på siden får du blot et lille indblik i, hvilke kombinationsmuligheder vi kan tilbyde dig og til hvilken pris. Du kan finde inspiration blandt de forskellige modeller og se, hvad der kan passe i stilen hjemme hos dig.

 

Hele vores sortiment er produceret i miljørigtige materialer med masser af lækre detaljer og indretningsmuligheder. Vores konsulenter er parate til at hjælpe dig med at finde det udtryk, du søger, og omdanne dine drømme til et konkret forslag af dit nye badeværelse. Sammen får vi lavet det badeværelse, du drømmer om. Kontakt din nærmeste Vordingborg Køkkenet-butik her og bestil et møde allerede i dag.