Det er ikke uden grund, at vores kunder mener, at lågerne fra køkkenserien Speed er nogle af vores mest populære låger. For hvis du søger en låge, der er ekstremt slidstærk, så er Speed-lågen det perfekte valg til dit nye køkken.

Med den matte overflade får du en fantastisk flot finish og en utrolig rengøringsvenlig låge, der gør den til en drøm at have i køkkenet.

Lågen findes i 5 forskellige farver og strukturer, hvilket giver dig muligheder for at designe dit nye køkken, så det passer præcis til dig og dit hjem. 

Vores dygtige køkkenkonsulenter står parate til at hjælpe dig med at udleve køkkendrømmen. Kontakt den butik som er nærmest dig, og lad os sammen finde den køkkenløsning, der passer netop til dig.

Hvid lågefront i serien Speed
Kridhvid køkkenfront i serien Speed
Speed, lågeudvalg, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
Satingrå køkkenlåge i serien Speed
Mørkegrå køkkenlåge i beton look

Da Speed ligger blandt de mest budgetvenlige af vores prisgrupper, så er det muligt at få rigtig meget for pengene her. Ved valg af denne lågeserie, kan du få luft i budgettet til flere skabe, nogle smartere hvidevarer eller måske kan du bare få en pris på et nyt køkken, der er langt billigere end hos andre forhandlere i køkken branchen. Helt uden at gå på kompromis med kvaliteten! 

Inspiration til nyt køkken, Speed-serien, Vordingborg Køkkenet

Detaljerne i køkkenet

De små detaljer skaber helheden i dit køkken. Vi har samlet et par tips til, hvordan dit nye køkken kan indrettes smart med praktiske løsninger.

Integreret opvaskemaskine

Ved at integrere opvaskemaskinen bliver den en del af køkkenet og giver ensartethed. Maskinen bliver synsmæssigt gemt af vejen, men er alligevel lige ved hånden og klar til at vaske tallerkener, gryder og alskens andre køkkenredskaber.

Inspiration, nyt køkken, integreret spiseplads, Vordingborg Køkkenet

Integreret spiseplads

Ønsker du spiseplads i køkkenet? Den integrerede spiseplads gør det muligt at samles i køkkenet, når gæsterne kommer på besøg. Samtidig udnyttes pladsen i køkkenet optimalt, specielt hvis du ellers ikke ville have mulighed for spisebord i køkkenet.

 

Drømmer du om et tidløst hvidt køkken? Eller skal det være den flotte sorte låge, der pryder dit nye køkken. Lad dig her inspirere til dit nye drømmekøkken. Du kan se mange flere køkkener lige her.

gratis designforslag, nyt køkken, køkkeninspiration, Vordingborg Køkkenet

 

Vidste du...

... at hos Vordingborg Køkkenet får du altid gratis designforslag til dit nye køkken? 

Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du et tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten vil derefter måle rummet op. Efterfølgende tager han tilbage til butikken og tegner dit køkken i 3D, i farver og baseret på dine ønsker, krav m.m. Til slut kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D-tegningen af dit nye køkken. Alt dette er helt GRATIS og UFORPLIGTENDE.