Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Sådan styler du dit køkken

Når man har fået et nyt køkken, medfører det ofte, at man gerne vil forny sin indretning af køkkenet. Det kan være, at køkkenet har ændret stil og karakter, så pynteting, lamper osv. ikke længere matcher det nye køkken. Eller måske har du bare lyst til ny dekoration. 

At skulle vælge, hvilken stil dit nye køkken skal have, kan være lidt af en jungle. Søger du inspiration på nettet, vil du opleve, at der er rigtig mange steder at finde inspiration; boligmagasiner, blogs, Pinterest, Instagram osv. Det kan være en god ide at surfe lidt rundt for at finde ud af, hvilken stil du ønsker i dekorationen af dit nye køkken. Præcis på samme måde som du muligvis gjorde, da du søgte inspiration til, hvordan dit nye køkken skulle se ud.

 

Få indblik i, hvordan en professionel dekorerer :

 

styling i køkkenet nyt køkken inspiration indretning vordingborg køkkenet

 

Køkkenet er i dag ikke længere bare et køkken. I dag er køkkenet et samlingspunkt. Tidligere var køkkenet et rum, der skulle være praktisk, og hvor der kun skulle laves mad. Med tiden har tendensen stille og roligt ændret sig til, at vi i dag bruger køkkenet som familie- og opholdsrum. Vi tilfører blomster, lysestager, skåle osv. for at skabe hygge og stemning. Dermed binder vi samvær og madlavning sammen for at skabe samhørighed og for at kreere et rum, hvor familien, venner, og gæster kan samles, og hvor praktik og hyggelige stunder forenes.

 

Vi hjælper dig på vej

Vi vil gerne hjælpe dig med at style dit nye køkken og hjælpe med at finde inspiration. Derfor har vores dekoratør, Heidi, samlet sine bedste tips til, hvordan hun har stylet køkkenerne i vores butikker landet over. Vi giver dig derfor et indblik i, hvilke ideer, og tanker Heidi har, når hun dekorerer vores udstillingskøkkener i alle vores butikker i hele landet.  Hendes tips kan måske også give dig idéer til, hvilken stil du vil have i dit nye køkken.