Når man har fået et nyt køkken, medfører det ofte, at man gerne vil forny sin indretning af køkkenet. Det kan være, at køkkenet har ændret stil og karakter, så pynteting, lamper osv. ikke længere matcher det nye køkken. Eller måske har du bare lyst til ny dekoration. Så skal der en styling til.

At skulle style det hel på ny og vælge, hvilken stil dit nye køkken skal have, kan være lidt af en jungle. Søger du inspiration til styling, vil du opleve, at der er rigtig mange steder at finde inspiration; boligmagasiner, blogs, Pinterest, Instagram osv. Det kan være en god ide at surfe lidt rundt på nettet for at finde ud af, hvilken stil du ønsker i dekorationen af dit nye køkken. Præcis på samme måde som du muligvis gjorde, da du søgte inspiration til, hvordan dit nye køkken skulle se ud.

Styling af dit køkken

Få indblik i, hvordan en professionel dekorerer

Stilart inden for styling af køkken

Måske er der en helt bestemt stilart, i din indretning, som du brænder for. Én stilart du søger inspiration til hvordan du bedst muligt opnår, når du skal påbegynde styling af køkken. Måske er dit hjem romantisk indrettet, hvilket skal være gennemgående i din styling eller også har dit hjem en mere rustik karaktér, hvorfor du søger styling af et rustikt køkken. Hvad du end søger, så brænder vi for at give dig den rette inspiration!

spar 10000 kr på dit nye køkken gavebevis vordingborg køkkenet

Køkkenet er i dag ikke længere bare et køkken. I dag er køkkenet et samlingspunkt. Tidligere var køkkenet et rum, der skulle være praktisk, og hvor der kun skulle laves mad. Med tiden har tendensen stille og roligt ændret sig til, at vi i dag bruger køkkenet som familie- og opholdsrum. Vi tilfører blomster, lysestager, skåle osv. for at skabe hygge og stemning. Dermed binder vi samvær og madlavning sammen for at skabe samhørighed og for at kreere et rum, hvor familien, venner, og gæster kan samles, og hvor praktik og hyggelige stunder forenes.

 

Vi hjælper dig på vej

Vi vil gerne hjælpe dig med at style dit nye køkken og hjælpe med at finde inspiration. Derfor har vores køkken dekoratør, Heidi, samlet sine bedste tips til, hvordan hun har stylet køkkenerne i vores butikker landet over. Vi giver dig derfor et indblik i, hvilke ideer, og tanker Heidi har, når hun dekorerer vores udstillingskøkkener i alle vores butikker i hele landet.  Hendes tips kan måske også give dig idéer til, hvilken stil du vil have i dit nye køkken.