Få et indblik i, hvilke tanker vores dekoratør gør sig.

Dette køkken er indrettet med en af vores mest populære låger, nemlig Speed-lågen. Her præsenteret i den alpinhvide udgave. Søger du en låge, der er utrolig slidstærk og budgetvenlig, så er denne låge et godt valg til dig. Den matte overflade giver lågen en fantastisk flot finish og gør den samtidig meget rengøringsvenlig, hvilket gør den til en drøm at have i køkkenet.

Vil du se flere lågetyper, kan du se vores store udvalg her: Oversigt over lågefronter.

indret køkken inspiration vordingborg køkkenet

Som et blankt lærred

Vi har her et køkken, der grundlæggende er opbygget i hvide og grå nuancer. Kombinationen med metalgreb giver køkkenet et moderne islæt og giver samtidig mulighed for et helt blankt lærred, når det kommer til stylingen af køkkenet.

Vores dekoratør, Heidi, fortæller her, hvilke tanker hun har gjort sig, da hun dekorerede køkkenet.

’Jeg ønsker her at skabe et lyst og venligt køkken med lidt ”spræl” inden for den allerede givne farvekombination. Jeg læner mig gerne op ad en farve, som jeg enten allerede har i køkkenet eller en stemning, jeg ønsker at skabe eller uddybe. I dette køkken har jeg valgt at skabe en lys og let stemning ud fra de hvide, grå og sølvfarvede nuancer’

’Jeg er ret pjattet med produkterne fra Nicolas Vahé.  Jeg har derfor valgt at bruge disse som en del af stylingen. De er ret flotte at have stående fremme, og så smager de super lækkert’.

Idéen med at kombinere det praktiske med det æstetiske er en kombination, der er meget brugt køkkenstyling. Flere og flere producenter af eksempelvis salt, olier, kaffe m.m. tænker på, at emballagen på deres produkter skal stå fremme i køkkener og dermed blive en del af stylingen. Derfor vægtes det hos mange producenter højt, at designet er lækkert og kvaliteten i top, så forbrugerne har lyst til at købe deres produkter.

pyntning af køkken nicolas vahe vordingborg køkkenet
styling køkken inspiration Nicolas Vahe vordingborg køkkenet
dekoration nyt køkken nicolas vahe vordingborg køkkenet
inspiration til pynt dyrekranie vordingborg køkkenet

Personlig indretning

Når du dekorerer dit køkken, gør du samtidig køkkenet personligt og tilfører dit personlige touch ved at indrette køkkenet præcis efter din egen smag. Der er mange forskellige meninger om, hvordan et køkken skal styles, præcis som mennesker er forskellige. Det er vores ønske, at du her kan finde inspirationen til, hvordan netop dit køkken skal se ud. 

Er du til et råt udtryk i dit køkken, kan du gøre som Heidi; tilføre udfordrende elementer til udsmykningen af køkkenet;

’Dyrekraniet i sølv går rigtig fint i spænd med redskabsskinnen med lys, der nærmest understreger kraniet. Det giver køkkenet karakter og personlighed. Jeg har desuden benyttet mig af materialer som glas, keramik og marmor’

dekoration køkken punktbelysning inspiration vordingborg køkkenet

Ud over at være praktisk tilfører redskabsskinnene også en ekstra punktbelysning i køkkenet, hvilket skaber en hyggelig og mere ”levende” stemning. Det giver en form for virtuel dybde i køkkenet og er en god måde at tilføre lys i køkkenet. Punktbelysningen underbygges videre via to arbejdslamper på væggen over bordpladen ved vasken.

god belysning i køkken nyt køkken inspiration vordingborg køkkenet

En klassiker flytter ind

De grå arbejdslamper på væggen, kan trækkes ud og rettes til i den retning, der er behov for at få ekstra lys’.

Arkitektlamperne som vi snart har kendt i 100 år har fået nyt liv og formål. Kombination, hvor historien møder moderniteten, fungerer rigtig godt. Her er lamperne placeret på væggen, hvor de en moderne og fleksibel løsning, der er dekorativ og funktionel.

styling køkken vægreol inspiration vordingborg køkkenet

Træ og metal

Lige nu er vægreoler meget populære, og man kan se en tendens til, at det specielt er kombinationen med træ og metal, der hitter. Denne kombination med det rå element (metal) og det blødere naturprodukt (træ) tiltaler os som mennesker, når natur og industri forenes og tilsammen skaber et unikt udtryk.

Vægreolen her er en kombination er træ og metal - begge malet i hvide. Reolen tilfører plads til køkkenet, hvor du kan stille skåle, kopper, krydderier el.lign. Samtidig tilfører den køkkenet et moderne look med det luftige design.

Skulle du have lyst til at se køkkenet i virkeligheden, er du velkommen til at besøge vores butik Ved Vesterport i København, hvor du kan se dette og mange andre flotte køkkener, Heidi har stylet.