Vores dekoratør, Heidi, giver dig hendes bedste tips til køkkenstyling

 

Hos Vordingborg Køkkenet er vi en slags drømmetydere; vi hjælper dig med at klarlægge, hvilke drømme, ønsker og krav du har til dit nye køkken. Kort sagt, vi hjælper dig med at få opfyldt dine køkkendrømme. Hvad enten du er til hvide, sorte, grønne, orange køkkener eller køkkener i træ-look, så hjælper vi dig på vej. Vi har nemlig et sortiment, der spænder bredt, og hvor der er noget for enhver smag.

 

structura indretningsråd nyt køkken vordingborg køkkenet

 

Kreativiteten flytter ind

Vores dekoratør, Heidi, giver dig her et indblik i, hvilke tanker hun gjorde sig, da hun skulle dekorere dette køkken i vores butik Ved Vesterport i København.

Køkkenet så ud som her til venstre, Inden Heidi satte gang i sine kreative ideer.

 

indretning af nyt køkken structura vordingborg køkkenet

 

 

 

 

Dette køkken er lavet i den flotte, mørke låge i et træ-look, der hedder 'Structura, Gladstone Oak'. Structura har årer, der får den til at ligne en trælåge. Hvor en trælåge med tiden kan ændre sin farve, vil denne låge bibeholde den flotte mørke farve. Samtidig er holdbarheden helt i top, og lågen kan derfor holde til mange års slid. Lågen supplerer flot det antracitgrå korpus og den grå kompaktlaminat bordplade.

 

 

 

 

 

 

stylingtips til nyt køkken structura træ-look vordingborg køkkenet

Inden du begynder indretningen af dit nye køkken, kan det være en god idé at tage en kop kaffe, bruge tid på at reflektere og kigge på køkkenet, som var det et blankt lærred. På den måde kan det være, at du finder den retning, din styling skal tage.

Vores dekoratør, Heidi, bruger køkkenets egne farver, som grobund for stylingen af køkkenet: "Jeg læner mig gerne opad en farve, som jeg enten allerede har i køkkenet, eller en stemning jeg ønsker at skabe eller understøtte. Da jeg så dette køkken, fik jeg en følelse af; 'nordisk hygge og Madværksted'. Noget med træ og gedigne materialer, som bl.a. træ og støbejern".

 

indretning og styling af nyt køkken vordingborg køkkenet

 

 

Tilbage til de nordiske rødder

Det er meget moderne at bruge autentiske kunstgenstande i sin styling af hjemmet. I Danmark er det vores nordiske rødder, der stikker dybt. Vi genopliver gamle traditioner gennem måder at dekorere på, blandt andet er brugen af ler- og stentøj samt køkkenredskaber i træ noget af det mest trendy i køkkenet lige nu.

 "Jeg har benyttet mig af materialer der er meget ”oppe i tiden”, såsom planter, keramik og træ".

 

Sat i kombination med køkkenredskaber i nyere materialer, såsom stål, får man en styling i køkkenet der danner en helhed og giver en stemning af harmoni og ro, som gør, at man har lyst til at tilbringe en masse tid i dette køkken.

 

 

 

 

 

 

 

 

"Jeg har valgt, at to af væggene skal have en grå farve, da det skaber en god og hyggelig stemning. Vi vil gerne skabe noget, der er roligt og varmt".

styling af køkken structura dekoration vordingborg køkkenet

 

Farver skaber stemning

Farver er med til at danne stemningen i rummet; en mørk farve giver ro i rummet, som kan være hensigtsmæssigt at bruge, hvis du har et meget lyst rum, du ønsker at dæmpe en smule. At vælge lyse farver på væggene kan være en god ide, hvis du har et mindre, mørkt rum. Den lyse farveskala kan være med til at få rummet til at virke større og mere luftigt.

 

 

Har du lyst til at se dette køkken i virkeligheden, så er du velkommen til at slå vejen forbi vores butik, Ved Vesterport, i København.