– og hvor det funktionelle design giver en hjælpende hånd!

 

Hjælpen til selv-hjælp starter allerede i opsætningen

Mon vi alle ikke på et eller andet tidspunkt har stået i en situation, hvor vi har foretaget et indkøb af et større møbel. Alt går fint, indtil man pludselig står med det hårdtslående faktum at møblet ikke kan komme gennem en dørkarm eller rundt om små passager i f.eks. trappeopgange. Det er nok til at forsinke et hvert projekt og i sidste ende, skabe ekstra omkostninger. Med Vordingborg Køkkenets store hjørneskabe er du ud over dette problem. Selvom skabene er samlet på forhånd, er det nemt at skille dem ad og hurtigt samle dem igen, når de er sikkert leveret i det rum du ønsker.

 

Køkkenopsætning på 'fast forward'

Det er de færreste, der bryder sig om at leve i byggerod. De mest simple daglige rutiner bliver pludselig udfordret – såsom at tage et glas vand, hvilket måske så skal gøres på badeværelset eller bryggerset. Hvordan lyder det, at du kan have have dit nye køkken stående færdig, på hvad der svarer til en weekend? Lækkert, ikke sandt? Det er lige præcis så hurtigt, det kan gøres med et Vordingborg Køkken, da du eller din montør undgår at skulle samle skabene selv. Det sparer dig ikke blot penge til montagetimer, men også tid, så du kan komme i gang med at nyde dit nye køkken hurtigere.

 

Når bordpladen bare holder 

Måske har du prøvet det? Inviteret til hyggeaften med din bedste veninde? Stemningen var lige så god som den indkøbte rødvin og humøret højt. Der bliver grinet og snakket med store armbevægelser. Pludselig bliver historiefortællingen dog afbrudt af et rødvinsglas, der på voldsomste vis bliver mejet ned af din venindes entusiastiske arme. Rødvinen løber ud på den lyse bordplade, og det paniske chok står malet i din venindes øjne, mens hun venter på din reaktion… Du har dog taget det gode valg og købt Vordingborg Køkkenets laminatbordplader – hvilket betyder, at du bare snupper en klud, tørrer vinen op – og skænker selvfølgelig din veninde et nyt glas med et smil og sætter det foran hende, på den flotte lyse bordplade.

 

Skuffefront, med genvej ved rengøring

Åh, nej! I kampens hede, mens du var ved at hælde kagedej op i springformen – og bare lige skulle have fat i dejskraberen, gled hånden, og du tabte den tyktflydende kagedej ned i den åbne skuffe. Ikke nok med at du skal i gang med en ny omgang dej, så står den også på kedsommelig rengøringsarbejde, hvor der skal skrabes dej op og efterfølgende ases og mases med klude for at rengøre helt ind i hjørnerne. Eller? Nope – ikke med vores skuffer! Her kan du nemlig nemt afmontere skuffefronten, så al dej kan skubbes direkte ud i skraldespanden, og rengøringen lettes markant! Trods uheld, så kan du hurtigt komme videre med det, som køkkenet er skabt til – at lave lækre retter og ikke mindst desserter...

 

Tag skuffen ud med få klik

Er du blevet træt af skuffeindretningen? Hvorfor var det, at I besluttede jer for at have bestikket i den anden ende af rummet, når nu det ville passe bedre, hvis det var placeret i skuffen over tallerknerne? Så er det heldigt, at skufferne har samme størrelse, for så behøver du jo ikke stå og tage alt ud af skufferne i ombytningen. Klik! 1-2-3 og så er der byttet rundt. Bare husk at give resten af familien besked, så de ikke farer vild i køkkenet...

 

Den sikrede hylde!

Livet som husmor kan til tider være hårdt. Intet under at du, som mor, utilsigtet kan døse hen på sofaen, mens tumlingen leger på gulvet. Den sagte puslen i køkkenet vækker dig pludseligt, og du stormer derud for at finde guldklumpen i et kæmpe kaos af mel, havregryn og andre varer, der er blevet trukket ud af underskabe – til stor morskab for lillemusen. Heldigvis er der børnesikring på hylderne, så selvom de er blevet trukket i under guldklumpens hyggeleg, så har de siddet stabilt fast. Det er blot én af fordelene ved vores sikrede hylder! 

 

Hylden der kan bære et godt tilbud

Hvis du, ligesom os, elsker tilbudsjagt, så har vores hylder endnu en fordel. Er der et massivt "Ja, tak!" tilbud på din yndlingsjuice? Snup du bare 50 liter, for det er nemlig dét, som hylden i dit skab kan bære – op til 50 kg per kvadratmeter hylde.

 

Vandafvisende vaskeskabsbund

Han er manden i huset – og ja, til tider VIL han selv... Det er bare ikke altid, at det er lige så nemt, som det var tænkt. Når uheldet er ude og VVS-arbejdet med vasken slog fejl, så er det godt at bunden i vaskeskabet er indrettet med en beskyttende aluminiumsbund. Denne sørger for, at vand ikke trænger ind i bundpladen - og så er den dejlig rengøringsvenlig, hvis man rammer ved siden af affaldsspanden, når eventuelle madrester eller andet grønt affald smides ud.

 

 

 

styling af køkken vordingborg køkkenet

Sokkel i den højde der passer dig

Senge fås med ekstra længde, flybilletter med mulighed for at få ekstra benplads og .... Så hvorfor nøjes med en bordplade der er placeret helt forkert i højden til dig? Heldigvis kan du få tilpasset det, via vores sokler, så du får lige præcis den bordpladehøjde der passer dig bedst. Det gælder selvfølgelig også den anden vej, hvis du ikke har brug for så høj en arbejdshøjde.

 

 

Få nem adgang under skabet med en aftagelig kliksokkel

Skulle uheldet være ude og du finder en lille uforklaelig vandansamling foran underskabet, kan du nemt undersøge sagen ved at klikke soklen af. Med et almindelig skabselement på sokkel havde det betydet et kæmpe arbejde for at komme ind under for at få afklaret, hvad der er årsagen. Dog er det let, da dine sokler hurtigt kan klikkes af og du i løbet af få minutter kan se, hvad den lille oversvømmelse skyldes – før det griber om sig og laver større skader. Dermed har du fået lettet arbejdsgangen, når der skal repereres.

 

Hængsler der er stille som en ninja

Du har måske en baby, du har prøvet at få til at sove middagslur gennem nogle timer – og endelig er det lykkedes... eller måske sover familien trygt efter, at alle har sagt godnat om aftenen. Tørsten melder sig pludselig. Endda er du måske en smule sulten. Så er det heldigt at vores køkkener, har de lyddæmpende Sensys hængsel systemer, der gør, at du roligt kan gå i køkkenet uden at vække nogen. Vi kan dog ikke hjælpe, hvis du snupper de knitrende slikposer...

 

Den hemmelige skuffe

Til dig der elsker det minimalistiske strømlignede udtryk, men gerne vil udnytte pladsen og have et godt overblik i køkkenet – dér har vi et hot tip; indvendige skuffer. Denne fantastiske hemmelighed er godt skjult og afsløres først, når lågen eller yderste skuffe åbnes. Med et lille klik kan du løsne øverste skuffe og få det fulde overblik over, hvad der er opbevaret under. Måske det perfekte sted til kiks, kager og andre lækkerier? 

 

Den helt store køkkenvask

Kan dine bageplader godt stå tilbage som den sure tjans, når der skal vaskes op? Bliver det en pletvask her og der i vasken, indtil du når hele vejen rundt om pladen? Hvad med grillristen? Du vil elske at kunne sætte hele pladen eller risten i blød og vaske den på én gang i en af de ekstra store vaske, du kan vælge mellem i Vordingborg Køkkenets sortiment.  På den måde undgår du også at skulle rengøre hele området rundt om vasken, der ellers ville blive griset til i forsøget på at rengøre plader og riste i en alt for lille vask.

 

 

flip stikkontakt til bordpladen nyt køkken vordingborg køkkenet

Ingen ledning for kort - velplacerede stikkontakter

Forestil dig, at det er det helt store middagsselskab, du er ved at gøre klar til. Kulinariske mesterværker er under udarbejdelse, og du har nok samtlige af køkkenets maskiner i brug. MEN! Hvad med stikkontakterne? Er det eneste stik, du har i køkkenet, det, der sidder henne ved nichen på den ene langside i køkkenet? Hvad med ude på køkkenøen, hvor der netop er plads til blender, røremaskine, håndpisker mv. og indrettet pladsen til at arbejde? Det åbenlyse valg er den integrerede stikdåse, hvor der kan tilsluttes flere stik på én gang, såvel som din mobiltelefon – hvis nu den er ved at løbe tør for strøm og én af gæsterne ringer for at spørge, hvilken vin de bør medbringe som værtindegave...